Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko HC SumB - Outer Continent

HC SumB - Outer Continent


HC SumB järjesti edellisellä kaudella suuryllätyksen, kun pelasi itsensä aina välieriin asti. Tälläkin kaudella se löytyy runkosarjasta A-lohkon sijalta kaksi, Sumbuissa osataan! Outer Continent sen sijaan on jatkanut vaivalloista taivaltamistaan samaan malliin kuin tähänkin asti. Tällä kaudella joukkue oli jo jäämässä kokonaan pois pudotuspeleistä, mutta Brazilin hylkääminen nosti sen kertarysäyksellä kaksi sijaa ylöspäin.

SumBut aloittivat kautensa tukevasti edellisen kauden tapaan tiukalla neljän miehen kokoonpanolla jossa Kucherov ja reaper hyökkäävät ja Darkpitt pommittaa maaleja YP:n tontilla Hedmanin pitäessä sillä välin omaa maalivahtia kädestä kiinni. Kauden aikana Kucherov lähti kuitenkin kokeilemaan siipiään toiseen liigaan ja uuteen joukkueeseen ja homma laitettiin sen myötä täysin sekaisin. Tuttua neljän miehen kokoonpanoa ei enää ollut, vaan alettiin testailemaan erilaisia viritelmiä. Taitavia kavereita joukkueessa silti edelleen riittää ja näin Sumbut pelasivat itsensä hienosti runkosarjan sijalle kaksi. Pudotuspelikokoonpano voi olla mitä tahansa, mielenkiinnolla jäädään sitä seurailemaan!

Outerien kausi oli karua katsottavaa. Siinä missä Kisastudio ja Berries parantivat peliä huimasti runkosarjan toisella puoliskolla, niin Outer Continent otti takapakkia. Viimeisistä 11 ottelusta 11 tappiota on karua katsottavaa. Joukkue ei tunnu siitä kuitenkaan olevan moksiskaan, vaan jatkaa tutulla porukalla hyväntuulista pelaamista samaan tapaan kuin ennenkin. Cylar on niitä harvoja joukkueen tasaisuudesta erottuvia pelaajia, jonka täydellistä onnistumista vaaditaan jos halutaan edes yksi peli tulevassa sarjassa voittaa. Toinen mainitsemin arvoinen maalintekijä on OC:ssa pelaava qiste, joka niitti mainetta aiemmin EC Kassel Huskiesin riveissä piste nimimerkillä pelatessaan.

Ottelun ratkaisunpaikka

HC SumB:n hyökkäyksen onnistuminen. Kucherov jätti lähtiessään ison aukon Sumppujen hyökkäyspäähän. Pelaaminen ei toimi enää sillä vanhalla kaavalla, vaan uusien miehien kanssa täytyy keksiä jotain uutta. Outer Continentin vahvuus ja ehkä jopa ainut sellainen löytyy puolustamisesta ja jos SumB saa sen pakan avattua niin ei OC:lla hirveästi sanottavaa ole.

Arviot lopputuloksesta

<Fettis> HC SumB rikkoo Outereiden kilpparipuolustuksen jo ensimmäisessä tai viimeistään toisessa erässä ja siitä alkaa lento joka pysähtyy vasta, kun kolmea peliä on pelattu ja SumB on mennyt jatkoon otteluin 3-0.

<anton> Tässä sarjassa en näe Outer Continentilla olevan oikein minkään näköistä palaa. Runkosarjan loppupuoliskolla peräti 11 perättäistä turpasaunaa takaa OC:lle melko lohduttomat lähtökohdat kohdatessaan HC SumBin.

HC SumB tulee jauhamaan runkosarjassa eniten maaleja päästäneen OC:n riekaleiksi ja jatkaa matkaa otteluvoitoin 3-0.

<Instagram> Outer Continentilla on tuttuun tapaan ollut kauden aikana muutamia iloisia valonpilkahduksia, mutta valitettavasti ne ovat jääneet varsin lyhyehköiksi. HC Sumb toisaalta menetti elintärkeän pelaajansa Kucherovin ja heidän kautensa on viime kauteen nähden ollut paikottain epätasainen. Näkisin, että altavastaavalle OClle Sumbn kaltainen joukkue passaa vallan mainiosti pleijareihin ja he kykenevät yllättämään ainakin kertaalleen tämän. Riippuen kynnelle kykenevästä kokoonpanosta ja illan pelikunnosta, tämä pari tulee päättymään 3-1 Hc Sumbn eduksi.


Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 11.05.2017 17:32
Luettu: 686 kertaa

Kommentit
reaper 11.05.2017 17:38
Mahtava ennakko!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020