Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko Sotilaspoliisikilta - The Unit

Sotilaspoliisikilta - The Unit

Sotilaspoliisikilta, joka on ollut odotettua vaisumpi runkosarjassa, kohtaa osittain kakkosnickeistä koostuvan The Unitin joka sekoittelee Kiekkoliigapelaajia, Superliigapelaajia sekä kaikkea siltä väliltä. Kilta lähtee sarjaan ennakkosuosikkina tasapaksusta runkosarjasta huolimatta.

Unitin kausi alkoi loistavasti neljän voiton siivittämänä. Sen jälkeen meno on ollut enemmän tai vähemmän alamäkeä. dos on taitava maalintekijä mutta pelisilmässä on parantamista. Tätä kuitenkin kompensoi Secen loistavat kiekonhallintataidot. Kyseessä on seqe, joka on pelannut viime kausina menestyneesti Kiekkoliigaa. Tärkeä lenkki hyökkäyspäässä, sillä Kilta tulee aggressiivisesti karvaamaan. Riittääkö yhden miehen hallinta, kun vastassa on tiiviin puolustuksen omaava joukkue?

Sotilaspoliisikiltaa kuvaa hyvin sana “fiksu”. Joukkue on pelannut aina tasaisen vahvaa ja järkevää peliä eikä asia ole vieläkään muuttunut. Yleensä joukkueista ei löydy yhtä varsinaista avainpelaajaa, mutta kilta on poikkeus. Anakin on erinomainen pelaaja jokaisella osa-alueella. Hyökkääjän tontista huolimatta tasapainottelee molemmissa päädyissä ja on kiistaton pelinrakentaja joka ottelussa. Unit voi joutua melkoiseen myllyyn, sillä he eivät ole pelanneet kovinkaan kauaa yhdessä, kun taas koirien juuret ulottuvat syvälle alkuperäisten jäsenten johdolla.

Ottelun ratkaisunpaikka

Unitin kokemattomuus tulee olemaan ratkaisevassa asemassa varsinkin sarjan alussa. Kuten sanottu, heiltä ei löydy varsinaista tuntemusta toistensa pelityyleistä toisin kuin kaukalon toisesta päädystä. Parhaimmillaan Kilta vie ja Unit vikisee. Spollet ovat ehkä hankalin mahdollinen vastus pelillisesti heille.

Arviot lopputuloksesta

<Falco> Unitilla ei välttämättä riitä rahkeet pysyä mukana määrätietoisen Killan pelissä. Tilanne on vähän kuten Suomen maajoukkueella - he eivät ole yksinkertaisesti pelanneet tarpeeksi kauaa yhdessä onnistuakseen näin taitavaa vastustajaa vastaan 4vs4-otteluissa. Satunnaisia onnenhetkiä tullaan näkemään, mutta lopputulema on Sotilaspoliisikillan juhlaa. Koirat jatkoon lukemin 3-1.

<Fettis> Sotilaspoliisien pelillinen johtaja Anakin piiskaa joukkuettaan hienoihin suorituksiin uudestaan ja uudestaan. Fiksua joukkuepeliä harrastava joukkue malttaa aina tehdä sen viimeisenkin syötön, jolla maalipaikat avautuu. The Unit on tehnyt hyviä pelaajavärväyksiä ja etenkin löytänyt tarvittavaa hyökkäystehoa. En kuitenkaan jaksa uskoa tämän riittävän Sotilaspoliisikillan harjoittaman lähes taiteenomaisen pelaamisen nujertamista. Ottelusarja Spollejen hyväksi otteluin 3-1.

<anton> Hyvän alkukauden jälkeen Sotilaspoliisikillalla on aavistuksen kone yskinyt mikä antaa The Unitille pienen mahdollisuuden tässä sarjassa. Ailahtelevasti pelaava The Unit pystyy hyvänä päivänä voittamaan yksittäisissä otteluissa kovempiakin joukkueita, mutta en oikein näe heidän kaatavan Sotilaspoliisikiltaa kolmea kertaa. Ohut yllätysmomentti on olemassa, mutta uskon että tasaisuuden ja materiaalieron turvin Sotilaspoliisikilta lähettää The Unitin kesälomille luvuin 3-1.

Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 11.05.2017 17:41
Luettu: 825 kertaa

Kommentit
bigone 11.05.2017 18:44
Hyvää kesälomaa :Dos ja McElämämKoulu !! ;D
Deal 13.05.2017 21:02
:D
Deal 13.05.2017 21:02
Pääsee rannalle
bigone 13.05.2017 22:05
Ibizalle ! <3 ;D
Deal 15.05.2017 23:24
Ens vuon menos ;D
bigone 16.05.2017 00:39
<3 ;D
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020