Kirjoitus

Puolivälieräennakko HC TeamJoukkue - Impact

Pudotuspelien kiistaton ennakkosuosikki HC TeamJoukkue kohtaa neljännesvälierässään pienehkön ilotulituksen järjestäneen Impactin. Luvassa on täysin erilaisten tyylien show, jossa voittaa joko aggressiivisuus tai passiivisuus.

HC TeamJoukkue jatkoi voittoputkeaan

HC TeamJoukkue teki selvää neljännesvälierän vastustajastaan, muttei todellakaan niin selvästi kuin kaikki olettivat. Pieni ja piskuinen Aces laittoi mestariehdokkaan koville häviten ensimmäisen pelin vasta jatkoajalla. Toinen peli päättyi 7-8 HCTJ’lle ja viimeinen olikin maalirikas murskavoitto. Liekö syynä tiukahkoon sarjaan aliarviointi vai jokin täysin muu.

Eriskummallisesta neljännesvälieräsarjasta huolimatta HCTJ’n uskomaton voittoputki säilyi. 17 ottelua putkeen pelkkää vihreää kertoo tämän joukkueen tasosta. Moses oli jälleen päävastuussa maalinteosta pudotuspelien alkumetreillä eikä jättänyt joukkuetovereitaan kylmäksi. Viimeiseen kymmeneen otteluun mahtuu vain kaksi sellaista peliä, joissa ei ole miehen kunniaksi hattuja kentälle heitelty. Mielenkiintoista, ettei aina-niin-tehokas teippi ole tämän joukkueen maalitykki vaan se viitta on siunautunut toiselle. Kemiat tuntuvat kuitenkin kohtaavan joten mikäs siinä. Impact tulee luultavasti peruuttelemaan joten sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan.


Tutkapari Moses-teippi on ollut pelottavan vaarallinen runkosarjassa.

Impact yllätti Tahdonvoiman

Impactia vastaan luisteli ensimmäisellä playoff-kierroksella Tahdonvoima. Ennakkoasetelmista huolimatta he eivät onnistuneet kukistamaan ex-menestyjää ja niin vain tässä sitä ollaan. Impactin tehokas puolustus sulki välittömästi syöttölinjat jotka ovat elintärkeitä Tahvon pelille. He eivät päässeet kierrättämään oman nopean neliönsä kautta kiekkoa. Vastassa on hyvin samanlainen joukkue pienellä twistillä. Se on kuitenkin varmaa, että pinkkivalkoiset paidat omaava joukkue sai kehnon kauden jälkeen tarvitsemansa onnistumisen ja omaa varmasti tässä kohtaa korkean itseluottamuksen.

Emmasta kuoriutui neljännesvälierässä ratkaisija, kun Tahdonvoima päästi tämän semipahaan vetopaikkaan viime hetkellä josta vanha Impactilainen ei erehtynyt. Paineensietokyky on tällä pelaajalla merkittävä. Painetta seuraava vastustaja tulee tarjoamaan vielä enemmän. Zaborskyn johtama puolustus päästi joukkueen sijoitukseen verrattuna siedettävän määrän maaleja. Kaikista A-lohkon joukkueista he päästivät kolmanneksi vähiten omaan reppuun. Se kertoo siitä, ettei heidän puolustuksensa ole suinkaan ruostunut kehnosta runkosarjasta huolimatta.


Emma on tehnyt tällä kaudella paikoista.

Lopputulos

Edelliskaudelta löytyy kaksi peliä joissa tämä pari oli vastakkain. HCTJ voitti molemmat - toisen 2-1 ja toisen 0-6. Kampoihin Impact pistää, mutta senkin kamman piikeistä osa saattaa olla tylsiä tai poikki. Kaikki riippuu niin päivästä ja vireestä. Pienellä yllätysvarauksella uskon HC TeamJoukkueen etenevän välieriin ja samalla mitalipeleihin lukemin 3-1.

Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 17.05.2017 20:53
Luettu: 824 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020