Kirjoitus

Puolivälieräennakko HC SumB - Kisastudio

Puolivälierien ainut lohkon sisäinen taisto käydään A-lohkon toiseksi sijoittuneen HC SumBin sekä neljänneksi sijoittuneen Kisastudion välillä. Keskinäisissä peleissä otteluvoitot ovat tasan 1-1, joten tasaista sarjaa on tästäkin syytä odottaa.

SumBin menestystarina jatkuu menetyksestä huolimatta

HC SumB on ollut tavallisen vakuuttava koko kauden ajan. Ensin runkosarjan toinen sija ja hiljattain kevyt yliajo Outer Continentista neljännesvälierissä. Runkosarjan aikana he kokivat suuren menetyksen kun klassinen duo Kucherov-reaper hajosi ensimmäiseksi mainitun siirryttyä yhtäkkiä Kiekkoliigan puolelle. Conor aka nitrik on tuntunut ottavan paikan tämän tilalla. Conor-reaper -akseli on nuorta verta täynnä. Toinen vispaa sen minkä kerkeää ja toinen vääntää maaleja ihan käsittämättömistä asennoista ja paikoista. Kisastudion vahva peruspeli voi olla liikaa harhautettavaksi jopa näille herroille, sillä ultimaattinen kikkailu ei ole aina vastaus kaikkeen.


Vaikuttaako Kucherovin lähtö HC SumBin menestykseen?

Mitä seurata?

Runkosarjan aikana värvätty Mythology upotettiin suoraan HC SumBin playoff-nelikkoon. Aikoinaan mm. Stuffed Animalsissa pelannut Mythology ei ole hetkeen liigaa maistellut, mutta saa nyt tuutin täydeltä lisäkokemusta. Kyseessä on villi kortti jolta voi odottaa mitä vaan.

Kisastudion kevätvireelle ei näy loppua

Viimeisistä 11 ottelustaan vain yhden tappion kärsinyt Kisastudio on nousemassa tasapaksusta alkukaudesta huolimatta mitaliehdokkaaksi. Hieman yllättäen neljännesvälieristä hyllytettiin 10 ottelua runkosarjassa pelannut FääF, mikä saattoi tulla osalle yllätyksenä. Tilalle nousi ainoastaan yhden ottelun hävinnyt pökäle joka Berries-sarjan perusteella täytti jokaista tuumaa myöten FääFin saappaat. Yhtä tiettyä avainmaalintekijää heillä ei ole - maalisummeri voi pärähtää ilmoille kenen tahansa toimesta. Joukkue osaa puskea riskittömästi, mikä antaa useita vetopaikkoja ja joissain tilanteissa jopa läpiajoja. Siinä kohtaa Spearsin panos hyökkäävänä puolustajana on tärkeä. Kiekossa ei ole yhtä montaa näin vakaan ja staattisen pelin omaavaa joukkuetta, jotka pystyvät painostamaan fiksusti. He pyrkivät pelaamaan mahdollisimman usein 4vs4-harjoituspelejä ja se näkyy liigassakin.


Kisastudio on ollut aktiivinen 4vs4-formaatin kuluttaja.

Mitä seurata?

Kisastudio on kuin astetta kehnompi versio PePosta. He osaavat lukea toisiaan niin hyvin, että jokainen on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja näin syöttöpeli pyörii josta kaikkein pahinkin sumppu avautuu - ehkä tässä tilanteessa HC SumB. Kisan pelaajien sijoittumista kannattaa seurata.

Lopputulos

Jos reaper ja Conor äityvät maali-iloitteluun niin Kisastudion pojat seuraavat perässä. Harvinaisempaa on vähämaalinen sumppusarja jossa maalit syntyvät pitkän jauhamisen seurauksena. Studion otteet ovat olleet niin lupaavia, että lievän altavastaajan asemasta huolimatta uskon heidän jatkopaikkaansa vakaammin. Kisa mitalipeleihin otteluvoitoin 2-3.

Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 21.05.2017 15:39
Luettu: 764 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020