Kirjoitus

1. jakson Top/Flop

Niin vain saatiin kauden 3/17 ensimmäinen jakso kunniakkaasti pakettiin. Johtokunta tiedotti jo kauden alussa, että kirjoituksista, kuten jaksokatsauksista saatetaan joutua tinkimään, mutta tässä olisi yhden miehen tekemänä ensimmäisen jakson topit / flopit. Laatu ei ole ehkä totutulla tasolla, koska näiden kirjoitukseen on muulta elämältä jäljellä vain vähäinen määrä aikaa, mutta ainakin jotain lukemista tämän yhteisön elävöittämiseksi.

TOPIT

Aces *****

Kaikista ennakkoluuloista huolimatta Aces räväytti itsensä heti ensimmäisen jakson päätteeksi b-lohkon kärkipaikalle neljän hienon voiton siivittämänä. Aiempiin kausiin nähden Aces on yleensä kairannut koko sarjan aikana nelisen voittoa, joten äärettömän hieno suoritus.

 

TheDoctor ****

Kiekkotohtori iski rotan verkon perukoille 30 kertaa ensimmäisen jakson aikana ja näin ollen teki reilusti yli puolet kaikista Kamloops Blazersin maaleista. Tarkkana tämän kaverin kanssa!

 

Apinalauma ***

Kuudesta pelatusta ottelusta Apinalauma kairasi kipeästi kaipaamansa pisteet kotiin neljästi. Ottaen huomioon, että vastustajat olivat viimekauden mitalisteja, lohkoykkönen ja ylempää keskitasoa, niin tämä oli erinomainen suoritus B-lohkon viimeiseksi ennakoidulta Apinalaumalta.

 

Phoenix Rising **

Phoenixit voittivat lohkon kärkikastiksi ennakoidut joukkueet ja värisuora olisi Kamloops Blazersia vailla valmis. Onnistuuko sama temppu vielä toistamiseen? Sapattikausi on kuitenkin selvästi tehnyt hyvää.

 

Impact *

Jo pari kautta horroksenomaisessa tilassa ollut Impact väläytteli ensimmäisen jakson aikana, mistä lempinimi Sumbact tulee. Tähän mennessä ainut joukkue, joka on kyennyt laittamaan kapuloita KB:n rattaisiin.

 

FLOPIT

Kisastudio

Mestariehdokkaan ensimmäinen jakso ei alkanut ruusuisesti: neljästä ottelusta jäi käteen vain yksi tasapaksu voitto ja lohkon viimeinen sija. Ehkäpä ikämiehet lämpenevät hitaasti mutta varmasti.

 

Aurinkolaulu

Lohkon kärkisijoille ennakkoon povatun aurinkomafiankin teot olivat kaukana odotuksista, eivätkä he onnistuneet nappaamaan kuin yhden voiton neljästä ottelusta. Näin kauden alkajaisiksi johtokunnassa on ilmeisesti ollut paljon tehtäviä liigan pyörittämiseksi, mikä lienee kasanneen paljon stressiä kyseisten pelaajien harteille, joka taas heijastuu negatiivisesti pelissä.

 

The Unit

The Unit jäi pelaajamateriaaliinsa ja odotusarvoihin nähden kauas siitä tasosta, jolla tämän joukkueen pitäisi kyetä pelaamaan ensimmäisen jakson aikana.

nitrik

Harvoihin yli 50 maalin runkosarjan aikana tehneisiin hyökkääjiin kuuluvan nitrikin otteet eivät olleet totutulla tasolla ensimmäisen jakson aikana.

Napapiirin Sankarit

NaSan pelaajien ja joukkueen tilastot vetäytyivät niin pahasti pakkasen puolelle jo ensimmäisen jakson jälkeen, että se tietänee huonoa loppukaudelle. Nyt tsemppiä!

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 05.09.2017 16:09
Luettu: 1636 kertaa

Kommentit
raiq 06.09.2017 09:43
Maaginen dödoctori
Rekku 06.09.2017 17:43
voimia nitrikille!
nitrik 06.09.2017 18:17
kts rekku! ei riitä et voittaa pelei vaa pitää myös tehä 25 maalii matsiin jatkossa
bigone 11.09.2017 14:03
Kesällä joukkueeseen saatiin kalastettua Zips Don’t Liestä tuttu [b]muuri[/b] Rekku, joka tulee olemaan tärkeä osa Kisastudiota.

[i]Vain tiilet puuttuvat..[/i]
bigone 11.09.2017 14:03
eih lihavoinnit ei toimi :(((
bigone 20.09.2017 23:49
Jokos toisen jakso top/flop katsaus on tulollaan ?
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020