Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko: HC Oilers - Fourth Line

Tilastotietoja


Voitot: HC Oilers 9 vs. Fourth Line 1

Tasapelit: HC Oilers 1 vs. Fourth Line 0

Tappiot: HC Oilers 3 vs. Fourth Line 10

Tehdyt maalit: HC Oilers 61 vs. Fourth Line 33

Päästetyt maalit: HC Oilers 46 vs. Fourth Line 67

Plus/miinus: HC Oilers +15 vs. Fourth Line -34

Pisteet/ottelu: HC Oilers 2.06 vs. Fourth Line 0.53


HC Oilers

HC Oilers oli yhtä vahva kuin odotettavissa oli. Lerssiryhmä hävisi vain kolme kertaa varsinaisella peliajalla ja joukkueen nuori tähti nitrik on lunastanut odotuksia erinomaisesti. Alkukausi oli melko tasaista suorittamista ja kun joukkueeseen liittyi vielä nimet shed ja Hytönen niin täydellinen soppa on valmis. Pakko myös nostaa esille joukkueesta alempipuolustaja Doughty, joka on pelannut todella hyvää kautta ja pitänyt joukkuetta vaikeina iltoina pystyssä.


Fourth Line

Ensimmäistä kertaa liigajäillä pelaava Fourth Line pääsi pudotuspeleihin kahden kaatuneen joukkueen saattelemana. Päävastuuhenkilö Token johtamiskykyä tullaan koettelemaan, kun nuori joukkue korkkaa pudotuspelitaipaleensa yhtä kovinta mestarisuosikkia vastaan. Joukkueen runkosarjasta ei kovinkaan paljoa ole jälkipolville kerrottavaa, kun joukkue onnistui 15 ottelusta nappaamaan ainoastaan kaksi voittoa joista toinen jatkoajalla. Mutta nyt Fourth Linellä olisi mahdollisuus kauden suurimpaan sensaatioon!


Arvio

Vastassa kaksi taitotasoltaan aivan eri päissä olevaa joukkuetta. Oilersista löytyy paljon enemmän yksilötaitoa ja kokemusta ja tämän lisäksi joukkue pelaa paljon paremmin yhteen. HC Oilers marssii suoraan 3-0 otteluvoitoin puolivälieriin.


Artikkelin tehnyt: Bein


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 16.10.2017 16:23
Luettu: 495 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020