Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko: Aces - Abdishakur Mahmoud Mohamed

Tilastojen vertailu

Voitot: Aces 8 vs. AMM 7

Tasapelit: Aces 1 vs. AMM 0

Tappiot: Aces 8 vs. AMM 8

Tehdyt maalit: Aces 55 vs. AMM 42

Päästetyt maalit: Aces 60 vs. AMM 48

 

Aces

Aikaisemmilta kausilta heittopussijoukkueena tunnettu Aces muutti kurssin ennennäkemättömään nousukiitoon ja pelasi odotuksiin nähden uskomattoman hienon runkosarjan, josta palkintona B-lohkon neljäs sija. Pelaajamateriaali on pysynyt muuttumattomana pois lukien Phoenix Risingista tutun stefanon siirtymistä Acesin riveihin. Aces on osannut panostaa offseasonin aikana oikeisiin asioihin ja pelillistä kasvua on tapahtunut huomattavasti. Isoin muutos edellistä runkosarjaa silmällä pitäen on pelaavan kokoonpanon supistuminen lopulta neljään pelaajaan. Ennen tätä kautta runkosarjan aikana Acesin riveissä saattoi pelata kymmenenkin eri pelaajaa. Ilmeisesti kemiat ovat kohdanneet hyvin pelissä ja marginaalijoukkueen asemasta on nyt noustu kamppailemaan HC Oilersin kaltaisten isojen poikien joukkueiden rinnalla siitä kirkkaimmasta. Kokoonpano Abdishakuria vastaan ei voi olla muu kuin Meira-hupu-stefano-cero!

 

Abdishakur Mahmoud Mohamed

Runkosarja oli yhtä vuoristorataa, mutta Abdishakuri onnistui runkosarjan loppuun tekemään huomattavan ryhtiliikkeen kolmella peräkkäisellä voitolla, joka johti niukasti runkosarjan viidenteen sijaan. Nähdäkseni Impactin ohella Abdishakurin tehokkain ase pelissä on todella tiivis sumppupeli. Tätä jengiä vastaan tarvitsee kylmät hermot ja maltillista peliä! Toisaalta myös Abdishakurin hermo petti useita kertoja runkosarjan aikana ja pelikirjasta poikettiin pahastikin. Tuloksena tästä muutamia murskatappioita. Kuitenkin runkosarjan loppuun Abdishakur pelasi erittäin vakuuttavasti ja sai hyvän flown päälle. Erityisesti Hardt nousi isoon rooliin. Abdishakurin kannattaa lähteä pudotuspeleihin samalla nipulla, eli olettaisin heidän korkkaavan playoffsit Acesia vastaan ketjulla Kallio-Hardt- -P- -wengerout.

 

Arvio

Nähdäkseni äärimmäisen tasainen ottelupari, joten sarja voi päättyä oikeastaan millä tuloksilla tahansa. Peli-illan kunnosta tulee olemaan paljon kiinni. Ilman runkosarjan lopun ryhtiliikettä olisin veikannut Acesia hienoisesti etulyöntiasemassa olevaksi, mutta nähtyäni Abdishakurin täydessä potentiaalissaan, kauhu on tasapainossa. Nämä joukkueet eivät ole ainakaan muistaakseni kohdanneet toisiaan edes harjoitusotteluissa eli toisilleen tuntemattomat joukkueet joutuvat hieman tunnustelemaan vastustajan vahvuuksia sekä heikkouksia ensimmäisessä osaottelussa. Jää myös nähtäväksi, veikö stefano mukanaan Phoenix Risingin pudotuspelipeikon. Lottoan sarjan päättyvän viidenteen otteluun Acesin hyväksi.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 16.10.2017 16:35
Luettu: 601 kertaa

Kommentit
MUSTAFA 16.10.2017 17:21
hyvä ennakko!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020