Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko: Impact - Kisastudio

Tilastojen vertailu

Voitot: Impact 9 vs. Kisastudio 7

Tasapelit: Impact 0 vs. Kisastudio 1

Tappiot: Impact 6 vs. Kisastudio 9

Tehdyt maalit: Impact 38 vs. Kisastudio 56

Päästetyt maalit: Impact 29 vs. Kisastudio 54

 

Impact

Tuttuun tapaan Impact pelasi äärimmäisen vähämaalisen sarjan sekä päästettyjen että tehtyjen maalien osalta. Impactilla lienee liigan parhaimmasta päästä ellei jopa paras sumpputaktiikka, joka on omiaan johtamaan Impactin pitkällekin pudotuspeleissä. Tehokas sumppu ja vastustajan avausten katkaisut tulevat aiheuttamaan vastustajalle harmaita hiuksia! Impact on omalla mukavuusalueellaan jo maalinkin johtoasemassa ja pystyy pitämään oman pään siistinä taidokkaasti. Paljon joukkueesta kertookin, että suurilukuisin tappio runkosarjan aikana oli 3-0. Viimeistelyssä Impactista voi olla montaa mieltä, mutta mielestäni jengi käyttää vähäisetkin maalipaikkansa melko tehokkaasti hyödykseen. Impact rekrysi Aurinkolaulusta tutun hyökkääjän eli Kulakovin täydentämään hyökkäyskalustoaan ja Kulakov pääsi erottumaan heti edukseen. Luultavasti Impact lähtee pudotuspeleihin ketjulla Kytöla-Emma/Kulakov-Zaborsky-tmb.

 

Kisastudio

Kisastudio ikään kuin floppasi ennakko-odotuksiin nähden. Suuri osa povasi Kisastudion lohkovoittajaksi, mutta lopulta se päätyikin taistelemaan viimeisten pudotuspelipaikkojen rippeistä. Lopulta en kuitenkaan pidä Kisastudion kehnoa runkosarjamenestystä verrannollisena tulevien pudotuspelien menestykseen. Joukkueen vahvuuksiin kuuluu vankkumaton kokemus ja taitavat maalintekijät, mutta viime kauteen verrattuna yksilötasolla oli havaittavissa, ettei kädet aina riittäneet jokaiseen kaksinkamppailuun. Varamies FääF tykitti valtaosan kaikista tehdyistä maaleista ja nähdäkseni hän tulee pudotuspeleissä sanelemaan pitkälti ottelun lopputuloksen. Myös Kisastudio voi pelikokemukseensa ja yhteispeliinsä nojaten asettaa monenlaisia toimivia ketjuja pudotuspeleihin. Luulen, että playoffeihin lähdetään ketjulla FääF-pökäle-Spears-Rekku.

 

Arvio

Kuten sanottu, Kisastudio kuuluu niihin joukkueisiin, jotka pystyvät pesemään joukkueen kuin joukkueen erityisesti pudotuspelipaineen alla. Se ei päässyt lähellekään täyttä potentiaaliaan runkosarjan aikana. Impactin vahvuudet löytyvät puolustuspelistä ja sanoinkuvaamattoman v*ttumaisesta sumpusta. Impact pystyy dominoimaan vastustajan alueella ja tehdä pitkiä hyökkäyksiä maltillisella pelityylillään. Jokainen sekunti vastustajan alueella kasvattaa riskiä vastustajan tekemään virheeseen ja varmaan maalipaikkaan. Toisaalta myös erityisesti FääF osaa laukoa pienestä kulmasta tarkkoja vetoja, mikä voi murentaa Impactin sumpun. Impactin vahva puolustuspeli ei tule Kisastudiolle yllätyksenä, mutta pystyykö se samaan? Impact jatkaa puolivälieriin 3-1 otteluvoitoin.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 16.10.2017 18:17
Luettu: 856 kertaa

Kommentit
anton 16.10.2017 18:31
Pistäkää ens kerralla sellanen jätkä näitä kirjottamaan joka on joskus nähnyt pelaavien joukkueiden matsin tai jopa useampia. Ja käsittääkseni neljännesvälieristä mennään puolikkaisiin.
Instagram 16.10.2017 19:14
Kiitos rakentavasta kommentista! Näitä tosiaan tehdään vapaaehtoisesti omalla ajalla. Kirjoittajan näkemys poikkeaa yllättävän useinkin pelaajien omasta näkemyksestä, mihin varmasti iso osasyy on se, että toinen katsoo lehteriltä ja toinen on itse pelissä pelaamassa. NeljännesVÄLIerä, puoliVÄLIerä, VÄLIerä, minkä takia kirjoituksessa on käytetty ilmaisua "välieriin". Sanavalinta on korjattu, niin artikkeli on mukavampaa luettavaa.

Tsemppiä pudotuspeleihin ja mikäli jatkatte puolikkaisiin, voit olla varma etten minä ole kirjottamassa ennakkoa.
anton 16.10.2017 20:29
Tiedän kyllä miten ennakoita tehdään vapaaehtoisesti omalla ajalla koska olen niitä kirjoittanut huomattavasti enemmän kun esimerkiksi sinä. Jäi vaan vähän hämärän peittoon se päättelyketju miten olet esimerkiksi tuohon kokoonpanoon päätynyt, kun ollaan varmaan puoli vuosikymmentä pelattu Spears pakkina ja joukkueen ainoa ylempi puolustaja Jaska siinä pakkiparina. En tiedä sinusta, mutta minä näen sen ihan lehtereiltäkin käsin eikä ole tarvetta olla ihan kentällä asti.

Tsemppiä kovasti myös teille ja tervetuloa seuraamaan meidänkin otteluita!
Jamo 16.10.2017 20:43
anton :D
Instagram 16.10.2017 20:49
Kyllä sun kanta asiaan selvisi jo ensimmäisessä kommentissa. Minä en teidän ennakoita enää kirjoita, niin eikö se jatkoa ajatellen riitä? Vai haluatko vielä että korjataan tekstiin oikea kokoonpano?

Kokeneena (minua kokeneempana) ennakoiden kirjoittajana luultavasti tiedät myös, ettei joka paikkaan ehdi/jaksa/viitsi mennä esimerkiksi analysoimaan rinnakkaisen lohkon joukkueiden pelejä? Kaikkea ei aina huomaa / huomioi. Olen pahoillani asiavirheistä.
anton 16.10.2017 20:57
Saat anteeksi.
Falco 16.10.2017 20:58
Toivoisin antonin olevan yhteydessä johtokuntaan kirjoitusasioissa. Mikäli löytyy taitoa ennakoiden ja erinäisten artikkeleiden kirjoittamiseen niin kannattaa ehdottomasti tulla meille kirjoittelemaan niitä. Meillä ei kovin montaa aktiivista sisällöntuottajaa harmillisesti ole.
Instagram 16.10.2017 21:08
Mutta tuosta päättelyketjusta vielä sen verran, että esimerkiksi Spears on pelannut sekä täällä että Kiekkoliigassa menestyksekkäästi ylempänä puolustajana kun taas Rekku voitti 1/17 parhaan alemman puolustajan palkinnon. Siitä syntyi päättelyketju, että tuollainen kombo voisi toimia mahtavasti.

"Myös Kisastudio voi pelikokemukseensa ja yhteispeliinsä nojaten asettaa monenlaisia toimivia ketjuja pudotuspeleihin" itseäni lainatakseni.

Mutta kuten Falco sanoi, niin olisit erittäin tervetullut lisä kirjoitustiimiin jakamaan taitoasi ja kokemustasi kirjoituksiin liittyvissä asioissa ja auttelemaan meitä esimerkiksi ennakoiden tekemisessä.

Tervetuloa!
MUSTAFA 16.10.2017 21:35
Herrat jaksaa kirjotella muutaman sadan pelaajan kokosessa pelissä asiallisia ennakoita yhen päivän deadlinella ja joku todella jaksaa vielä näsäviisastella että "käsittääkseni neljännesvälieristä mennään puolikkaisiin".

Hienoja ennakoita -b
raiq 16.10.2017 22:21
pitäs pistellä pannuu jokaista teistä
Edit 16.10.2017 22:21
Pääse just ja just pleijjareihin(vähän tuurilla)
Saa kehuja
Valita
:)
Kulakov 16.10.2017 22:54
Kiitos ig:lle ja muillekkin jotka on nähny vaivaa näiden tekemiseen. Ennakot tullu ulos todella nopeasti ja ovat silti laadukkaita, vaikka mielensäpahoittajiakin riittää. Jatkakaa samaan malliin ja tsempit mittelöihin jokaiselle!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020