Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko: Kamloops Blazers - Ilves

Tilastotietoja

Voitot: Kamloops Blazers 13 - 6 Ilves
Tasapelit: Kamloops Blazers 1 - 0 Ilves
Tappiot: Kamloops Blazers 2 - 10 Ilves
Tehdyt maalit: Kamloops Blazers 88 - 46 Ilves
Päästetyt maalit: Kamloops Blazers 35 - 72 Ilves
Plus/miinus: Kamloops Blazers +53 - -26 Ilves
Pisteet/ottelu: Kamloops Blazers 2,67 - 1,13 Ilves

Kamloops Blazers

A-lohkon ylivoimaisesti voittanut Kamloops astelee noin 97,8% varmuudella kentälle kokoonpanolla TheDoctor-pöhnä-Bein-wnb. Tuttuun tapaan Superliigan pistepörssissä kärkipaikkaakin nimissään pitävä TheDoctor on se joka tämän ottelusarjan tulee joukkueen (Bein huomaa tämä) nimiin voittamaan. Tohtorin apupoikana hyökkäyksessä häärii pöhnä ja pakkipari Bein-wnb jatkaa runkosarjasta tuttua rutiininomaista tehokasta suorittamista. Kärkihyökkääjän tulinen laukaus yhdistettynä hyväksi hiottuun joukkuepelaamiseen tulee olemaan runkosarjan läpi jotenkuten rämpineelle Ilvekselle erittäin kova pala purtavaksi.

Ilves

16 ottelusta 6 voittoa ja runkosarjan kahdeksas sija. Ilveksen kausi ei olisi oikein kehnommin voinut mennä. Aktiivisuus harjoitusotteluissakin tällä jengillä oli aivan pohjalukemissa, joten mitään pysyvää virettä ei ole saatu ylläpidettyä. Positiivisena asiana voidaan nähdä kokoonpanon pysyvyys, viisi miestä on pelannut lähes kaikki kauden ottelut. Yhteistä pelihistoriaakin on näille janttereille jo kertynyt, joten ihan puskista ei tarvitse liigapelejä lähteä vääntämään. Joukkueen tärkein pelaaja Hintz tulee varmasti tekemään maalin tai pari, mutta voittoihin tämä ei riitä ei mitenkään.

Arvio

Aivan eri tasolla vastustajaansa (ja ehkä myös omaan joukkueeseensa) nähden oleva TheDoctor tulee teloittamaan Ilvekset nopeasti ja kivuttomasti. Ottelusarjassa ei oikeastaan ole nähtävissä mitään muuta kuin loppulukemat 3-0.

Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 16.10.2017 19:20
Luettu: 608 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020