Kirjoitus

Puolivälieräennakko: HC Oilers - Paris Saint-Germain

Aiemmat ottelut

HC Oilers – Paris Saint-Germain 3-1

(Doughty – Vanil – Hatti – nitrik) – (RUNORAATI – Suxman – Silva – Stamkos)

 

Paris Saint-Germain – HC Oilers 1-3

(RUNORAATI – Suxman – Silva – Stamkos) – (Doughty – Vanil – shed – nitrik)

 

HC Oilers

Oilers jatkoi varsin rutiininomaisesti ja odotetusti neljännesvälieristä eteenpäin tiputtamalla altavastaaja Fourth Linen voitoin 3-0. Tosin Fourth Line oli kerran yllättää kokenut Oilers ja voittomaali venyikin lopulta jatkoajalle. Puolivälieriin vastaan asettuu huomattavasti vaarallisempi PSG, jota vastaan Oilers lähtee luultavasti pelaamaan hieman rauhallisemmin. Oilers pääsi vetopaikoille Fourth Linea vastaan 63 kertaa, joista yhteensä 11 upposi sisään. Näin kovalla hyökkäyskalustolla ainakin sunnuntaikiekkoilija odottaisi tehokkaampaa viimeistelyä, mutta toisaalta ihan odotettu tulos silloin, kun vastassa on selkeästi heikompi vastustaja, joka joutuu suurimman osan pelistä pelaamaan selkä seinää vasten oman maalivahdin edessä. PSGtä vastaan tuskin pääsee dominoimaan samalla intensiteetillä, joten viimeistelytehokkuutta pitää nostaa pykälä tai pari. Oilers lähtee puolivälieräkamppailuun ketjulla Doughty – Vanil – Hatti – nitrik/shed.

 

Paris Saint-Germain

Neljännesvälierissä IHT Guerrillasia vastaan oli selvästi havaittavissa sitä PSG:tä mistä ennakkoon kirjoitinkin. Yleisöön asti oli havaittavissa, että PSG lähti erittäin aggressiivisesti vastustajan kimppuun ja veren maku suussa kovalla raatamisella se onnistuikin pommittamaan näennäisen ennakkosuosikin aikaiselle kesälomalle täystyrmäyksellä 0-3. PSG laukaisi Guerrillasin maalivahtia päin 47 vetoa, joista niin ikään 11 venyi verkon perukoille. Oilersin neljännesvälierä vastustajaan nähden Guerrillas omaa paljon paremman puolustuspelin, joten senkin puitteissa PSG viimeisteli hieman Oilersia tehokkaammin ensimmäisessä otteluparissa. Vaikka Oilers on joukkueena ja pelaajamateriaaliltaan PSGtä parempi, mielestäni samanlaisella aggressiivisella pelityylillä PSG voi päästä yllättämään Oilersin. PSG osaa pelata sata lasissa ilman, että se itse tekee vakavia virheitä. Pitämällä pelitempon korkealla se voi ajaa Oilersin hyvinkin ahtaalle. Todennäköisesti Paris Saint-Germainin puolelta mittelöön lähdetään ketjulla RUNORAATI-Suxman-Silva-Stamkos.

 

Kommentit

Vanil (HC Oilers)

Joukkueessa on todella hyvä meininki ja pelit on menneet hyvin pitkälti niinkuin suunniteltu. Ottelusarja Fourth Linea vastaan osoittautu yllättävän vaikeaksi, lähdettiin ottelusarjaan ehkä hieman löysin rantein, kun taas Toke oli koonnut rivinsä parhaaseen mahdolliseen iskuun. Siitä heille iso hatunnosto. Oma mielipiteeni on, ettei mikään joukkue välttämättä ole ”sopiva” vastustaja kohdattavaksi, kaikki on kohdattava mitä eteen tulee. Playoffkiekko on kuitenkin erilaista kuin normaali runkosarjan ottelu joten jokaiseen otteluun on asennoiduttava hyvin. Ottelusarjassa kuka vaan voi voittaa kenet vaan. Tottakai akseli Stamkos-Suxman on vastustajan syömähammas, joten varaa lepsuiluun ei ole. Kumpikin pelaaja paikan tullen laittavat kiekon varmasti verkon perukoille. Uskon joukkueen mahdolliset heikkoudet löytyvän oman pään puolustuspelaamisessa, ei niinkään yksittäisten pelaajien johdosta vaan joukkuepuolustamisen parista. Lähdemme kuitenkin jatkamaan omaa hyvää peliämme jonka hyvä ”perustaso” on saatu vakiinnettua niin liigapeleihin, kuin myös harkkamatseihin. Tähän ottelusarjaan lähdemme neljän pelaajan voimin, kun taas edellinen pelattiin kolmen hyökkääjän vaihtoruletilla. Odotan todella tasaista sarjaa!

 

Suxman (Paris Saint-Germain)

Oilersit tosiaan voitti meidät x2 3-1 runkosarjas ja sitä kautta on tuttu vihulainnen. Tykkäävät pyörittää pitkiä hyökkäyksiä varsinkin jos hatti ja vanil kummatkin pelaavat, mutta pyritään samanlailla pelaa entä IHT:ta vastaan, eli pidetään kiekko meillä ja meille harvinaisesti osallistutaan kaikki keskialueen sumputtamiseen. Runkosarjan pelit oli toki tappiollisia, mutta niissä ainakaan lerssit ei esittäny sellasta, että ne ei ois kaadettavissa meidän hyvällä pelillä, koska aika paljon tilaa sai hyökkäyksessä ja huomas, että ei oo joutunu nii paljo puolustaa runkosarjas. HCO vahvuuksii on varmasti liukkaat hyökkääjät ja niiden pakki, joka on aika kova 2vs1 hyökkäyksis. Meidän vahvuuksii on se, että tunnetaan toisemme IRL ja ollaan pelattu samoissa jengeissä todella pitkään. Ja kun vaan kaikilla motivaatio on kohillaan, niin pystytään toteuttaa meidän omaa peliä, niin hyökkäys ja puolustuspäässä saumattomasti

 

Arvio

Mielenkiintoine ottelusarja, jonka lopputulos huipentuu PSG:n joukkuepuolustamiseen ja Oilersin viimeistelyyn. PSG penetroi Guerrillasin kaltaisen sumpun vaivatta, joten se pystyy kyllä samaan temppuun Oilersia vastaan. PSG puolusti mallikkaasti koko ottelusarjan läpi Guerrillasia vastaan, mutta Oilers tulee varmasti pelaamaan isommalla sektorilla PSG:n puolustuspäässä ja tekee kaikkensa levittääkseen vastustajan pelaajat hajalleen. Hatti ja Vanil osaavat hallita kiekkoa pienessäkin tilassa vastustajan päässä ja esimerkiksi shed omaa loistavan b-pistevedon, joten mailan noustessa korkeuksiin, PSGllä on pakkorako laittaa runsaasti lihaa kiekon ja maalin väliin. Oilers puolustaa kurinalaisemmin ja tulee todennäköisesti hallitsemaan keskikaukaloa, joten akselilta Stamkos-Suxman-Silva tarvitaan napakoita ja tarkkoja laukauksia. Jos Oilers luopuu rauhallisemmasta pelityylistään ja lähtee PSG:n ralliin mukaan, PSG voi ottaa parikin voittoa. Illan pelikunto ja maalivahdit tulevat sanelemaan paljon, mutta arvotaan Oilers jatkoon 3-1.

 

Bein (Kamloops Blazers)

PSG:n kokoonpanolla paljon enemmän yhteistä historiaa ja neljännesvälieris kolmes matsis 11 häkkii yhtä liigan kovinta sumppua vastaan eli hyökkäyksen pitäs olla ihan kondiksessa, eikä omissakaa helissy ku neljästi vaik IHTltaki löytyy kyl taitavii maaliruiskui. Oilersin jäbil ei oo iha nii paljoo yhteistä historiaa tolla kokoonpanol, osa pelaajiat pelannu samois jengeis mut toi kokoonpano poffeis kyl iha uunituore, Oilersin pelaajamateriaali ei oo ihan niin tasanen ku psgl, vertaa esim shedin ja Frostyn tasoa nii on kyl eroo ku päiväl ja yöl, tasaset matsit kyl tulos mut ite uskosin et Oilers kuitenki tulee klaaraa sarjan 3-1 voitoin.

Jezik (Aurinkolaulu)

Vastavirtaan PSG voittaa 3-2.

Latex (Exodus)

HC Oilers vie 3-1.

Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 23.10.2017 14:42
Luettu: 967 kertaa

Kommentit
Spears 23.10.2017 17:11
Hieno ennakko!
bigone 23.10.2017 22:12
Tietäjäh jezik
Cruel 25.10.2017 00:21
miten se jezik tietää
bigone 25.10.2017 15:57
Sitä en tiedä tietääkö mitään mut tän sarjan tuloksen osas arvatah !
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020