Kirjoitus

Puolivälieräennakko: Kamloops Blazers - Kisastudio

Playoff-tilastojen vertailu

wnb 1+3=4 vs Spears 3+0=3
Bein 3+10=13 vs Jaska 0+8=8
pöhnä 4+7=11 vs FääF 2+1=3
TheDoctor 9+7=16 vs pökäle 5+5=10

Kamloops Blazers

Kamloops oli jo ennen kautta suuri ennakkosuosikki ja jyräsikin runkosarjan lähes tappiotta.
Neljännesvälierissä vastaan asettui Ilves joka pelasi aikalailla päinvastaisen runkosarjan, eikä tässä sarjassa olisi pitänyt olla isompia ongelmia. Ilves kuitenkin taisteli kaikissa kolmessa ottelussa, ja vei viimeisen jopa jatkoajalle. KB kuitenkin selvitti hikisesti tiensä puolivälieriin jossa vastaan asettuu Kisastudio.
Kamloops on liigassa monelle painajainen, varsinkin murskaavan hyökkäyksen takia. Runkosarjassa vastustajan verkko heilui jopa 88 kertaa, ja jos tähän lisää kovan puolustuksen (omissa soi vain 35 kertaa) saadaan tulokseksi ainakin finalisti. Muuhun ei tyydytä!


Kisastudio

KST pelasi tasolleen erittäin huonon runkosarjan sijoituttuaan vasta seitsemännelle sijalle. Kisastudio ennakoitiin kauden alussa sijalle kaksi mutta tämä ei ollut tällä kertaa lähelläkään.
Neljännesvälieriin vastaan asettui erittäin hyvän runkosarjan pelannut Impact joka voittikin ensimmäisen ottelun helposti. Sen jälkeen ottelut tasoittuivat ja kahden jatkoajan jälkeen Kisastudio onnistui lopulta voittamaan sarjan 3-2.

Nopeasti ajateltuna tämäkin ottelusarja pitäisi olla vain pala kakkua Kamloopsille, mutta pikkulinnut visersi että tässä sarjassa saatamme nähdä radikaalisia kokoonpanomuutoksia.
Kamloopsin selvästi tärkein pelaaja, Tohtori, ei välttämättä pääse pelaamaan ainakaan kaikkia otteluita.
Myöskin Kisastudiolla penkille jää runkosarjassa varmaa peliä pelannut Rekku.


Bein:

Pelattiin ihan hyvä runkosarja ja joukkuees hyvä meininki, pöhnä vois tosin hommata kunnon tietokoneen ja internetyhteyden... Kisastudiosta ei oikeestaan oo minkäänlaista kuvaa et miten pelaavat eikä harkassakaan olla montaa kertaa kohdattu, varmaan ihan hyvän vaan niin voidaan omalla pelitavalla lähtee pelaa eikä tarvi miettiä miten vihu lähtee pelaa ja toivoa ettei luvassa oo #kylmääsuihkua :D vihun vahvuuksista tai heikkouksista ei pahemmin oo tietoa mut jos kokoonpanoa vilkasee ni pari nimeä pistää ainaki heti silmään.
Meijän vahvuuksii varmaanki toi wnb ja heikkouksii kuuluu toi thetohtori, varmaanki enspeli viltissä.


Spears:

Pikkuhiljaa pitäisi alkaa joukkueena omaa tekemistä löytämään. Impact osottautuikin yllättävän vaikeaksi vastustajaksi ja saivat tehokkaan viimeistelynsä ansiosta meidät puun ja kuoren väliin. Erittäin nihkeän sarjan jälkeen ollaan kuitenkin tässä ja tämän iltaisista peleistä on toistaiseksi jäänyt hyvä maku suuhun. Pientä step-uppia on siis havaittavissa kauden peleihin peilaten.

Rehellisesti sanoen en osaa edes nimetä vastustajan avaus kokoonpanoa. Oletan kuitenkin, että sieltä löytyy Bein ja kasan maaleja värkännyt TheDoctor. KB ei missään nimessä ole meille ylitsepääsemätön este. Pelityylistäkään en osaa sanoa juuta enkä jaata, sillä ei taidettu runkosarjan aikana pelata edes yhtään harkkamatsia toisiamme vastaan. Melko pitkälti uus tuttavuus kentällä vaikkakin joukkue on nimeltä tuttu.

Haluaisin tämän sarjan päättyvän suoraan 0-3 meidän eduksi mutta luulen, että tässä parissa nähdään täydet 5 ottelua. Ottelusarja siis päättyneen 2-3.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 29.10.2017 20:42
Luettu: 717 kertaa

Kommentit
bigone 29.10.2017 20:49
Selvä kolme muna !
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020