Kirjoitus

Superhaastattelut #2 - Fettis, Bein, Instagram, Nitrik, Cero, Zaborsky ja Deal

Tervetuloa lukemaan kauden 3/17 toista haastattelua. Haastateltavaksi tällä kertaa saapuu hieman suurempi joukko pelaajia molemmista lohkoista. Haastateltavina toimivat tänään Fettis, Bein, Instagram, Nitrik, Cero, Zaborsky ja Deal. Haastattelijana toimi stefano.

Fettis, Aurinkolaulu

Fettis, pudotuspeleissä 3 maalia soinut omissa ja tehoin 0+10 +24. Onko mennyt niin hyvin kuin ajattelit vai olisitko voinut suoriutua vielä paremmin?
- Puolustuspelaaminen meillä on ollut läpi pudotuspelien täyttä priimaa, tyytyväinen täytyy olla omaan ja Bellerinin (napsu) yhteispeliin. Tietenkään ei pidä tärkeää joukkuepuolustusta unohtaa - sillä saralla koen joukkueemme onnistuneen erittäin hyvin. Toisaalta ainahan sitä paremminkin voi pelata... Jokatapauksessa, 18 erää pudotuspelejä takana ja kaksi näistä sellasia jolloin omissa soi. Seuraavassa sarjassa lähdetään nollia tavoittelemaan! :)

Oma mielipiteesi miten seuraavassa otteluparissa tulee käymään?
- Mestaruutta vähempään emme tietenkään tyydy. Tuleva ottelupari Kisastudiota vastaan on kuitenkin näissä pudotuspeleissä ensimmäinen, jota vastaan meidän voitontahtoa todella mitataan. Aces pisti jo hetkittäin koville, mutta taipui lopulta kevyehkösti, Outereita vastaan sarja oli helppo.

Kisastudio on väläytellyt pudotuspeleihin siirryttäessä hyvää virettään ja niin kuin ennakoistakin on saatu lukea - he pelaavat todella luovaa hyökkäyspeliä ja tarkka syöttöjen katkominen on heitä vastaan ensisijaisen tärkeää. Äffä tekee hyvällä prosentilla (sen siitä saa kun 5 vuotta harjottelee pelkää laukomista) ja juuri tämän Studion hyökkäyspelin murtaminen tulee olemaan meidän suurin haaste matkalla finaaliin. Uskon että meidän hyökkäyskalusto saa aina muutaman maalin aikaan, mutta juuri tuo puolustuksen kestäminen tämän sarjan ratkaisee.

Hyvin tehty taustatyö ja sitä kautta vastustajan pelitapa on otettu haltuun. En näe mitään syytä miksi emme tästä parista tällä pelaajamateriaalilla finaaleihin marssisi!)

Vapaa sana: -

Bein, Kamloops Blazers (Nykyinen Aurinkolaulu)

Bein, jo varmaksi mestariksi ristitty ja ennakkosuosikki Kamloops putosikin pudotuspeleistä.
Mitkä fiilikset jäi itsellesi?

- Aika tyhjä olo päällisinpuolin, mutta Kisastudio oli selkeesti meitä parempi, joten ei tässä kai muuta. Nyt vaan keskitytään seuraavaan kauteen eri joukkueen riveissä.

Missä meni vikaan joukkueella, että näin kävi?

- Oltiin aivan liian epäaktiivisia harkkaileen, eikä pelattu yhtään sillä tasolla millä oltas voitu.

Vapaa sana: #kylmäsuihku

Instagram, Phoenix Rising

Instagram, kausi pulkassa ja pulkka hukassa?
Vitsit sikseen, miten kausi on mennyt Instagramin silmissä?
-Henkilökohtaisesti on ollut mukavaa, että pääsin vihdoinkin ylitse alun kankeudesta mitä tulee kiekon pelaamiseen uudella näytöllä ja myllyllä (resoluutiot, kursorit sun muut tarvitsi paljon totuttelua). Tätä ennen oikeastaan koko kiekkouran pelannut entisellä koneella ja ehti tottua sen asetuksiin. Vaihdon jälkeen tuli jatkuvasti esimerkiksi laivakäännöksiä eikä mistään tullut oikein mitään.

Mikä on ollut kauden kohokohta ja miksi?
- Johtokuntalaisena olen tyytyväinen, että olen jaksanut panostaa Superliigassa erinäisissä asioissa ja saanut tehtyä paljon ennakoita ulos. On myös ollut mukava saada positiivista palautetta Superliigan pelaajilta ennakkoja koskien, kiitos palautteesta! Lisäksi olen tyytyväinen, kuinka nopeasti pääasiassa Fettiksen kanssa olemme saaneet Power Leagueta eteenpäin. On ollut mukava myös olla Liverpool Liverbirdsien tukitoiminnassa mukana ja suhteutettuna aika pienellä vaivalla olemme mielestäni kehittäneet joukkuetta oikein mallikkaaseen suuntaan. Pieni pelko on perseessä, ettei Power Leagueen hae juurikaan jengejä ja kausi tulisi floppaamaan, kun sen eteen olen nähnyt kuitenkin paljon vaivaa. Täytyy pysyä positiivisena sen suhteen ja toivoa parasta.

Vapaa sana: - 

Nitrik, HC Oilers

HC Oilers sijoittui B-lohkon runkosarjan ensimmäiseksi ja nyt kausi on ohi HC Oilersin puolesta. Mitkä fiilikset jäi kokonaisuudessa kaudesta itsellesi?
- Vähän pettyny joukkueen menestykseen, koska tavote oli korkeemmalla ja kaikki mahollisuudet siihen kuitenki oli. Mut anyway ihan kiva kausi, ensimmäinen kuitenki täl porukal ja tulevalle kaudelle lähetää sitte nälkäisimpinä.

Kuka oli mielestäsi kauden pahin vastus ja miksi?
- Kyllähän se tuo poffipsg oli, hurja tasonnosto runkosarjasta ja joukkuepeli oli tosi hyvää

Vapaa sana: Johtikselt oisin toivonu ehkä vähä enemmä noita jaksoraporttei/haastattelui mut muute hyvää toimintaa ja bellelle tsemii kultajahtii! :D

Cero, Aces

Debyytti kausi superliigassa ja osoitit, että aloittelevallakin pelurilla kestää pää. Mitkä fiilikset jäi omasta kaudesta?
- No kestää ja kestää. Olihan se osittain epävarmaa tekemistä ja tärinät oli havaittavissa etenkin alkukaudesta ja playoffien ensimmäisistä peleistä, mutta pääpiirteittäin ihan hyvä maku jäi kaudesta lukuunottamatta muutamia rökäletappioita + sulaminen poffeissa.

Kuka oli pahin vastustaja puolustuspäässä?
- Onhan noita vaarallisia hyökkääjiä. Jos nyt pitää joku mainita, niin varmaankin Falco, koska hän murskasi meidät runkosarjassa ja poffeissa, olisi varmaankin pitänyt puolustaa tarkemmin häntä vastaan :/ .

Vapaa sana: Tsem laululle jatkoon, ja kiitos kaudesta Aces.

Zaborsky, Impact 

Loistavan kauden pelannut Impact sai pudotuspeleihin vastaan Kisastudion. Studio kumminkin pisti Impactin lomalle ja jatkaa nyt matkaansa pudotuspeleissä.
Mitä fiiliksiä itselläsi herätti putoaminen pudotuspeleissä aikaisessa vaiheessa?
- Kiitoksia Kisastudiolle tiukoista peleistä! Vähän jäi vituttaa, kun tuntui että kaverille pomppi paremmin, mutta toisaalta tulosta on kunnioitettava ja ansaitusti Kisastudio jatkaa matkaansa.

Kuka oli pahin pelaaja mielestäsi Kisastudion pelureista?
- Jaska

Onko ensikaudelle asetettu tavoitteita?
Ensikaudesta en osaa vielä sanoa mitään, mutta toivottavasti emme anna sen päättyä vielä.

Vapaa sana: Jaksuhaleja johtikselle, sillä hyvin olette jaksanu!


Deal, The Unit

The Unitin kausipituus jäi normaalia lyhyemmäksi. Mitä tapahtui Unittien jengissä?
Miten omasta mielestäsi meni kausi kokonaisuudessaan?
Moi, joo näin ikävä kyllä nyt pääs käymään. Tosi kurja homma sinäänsä, kun me vastuuhenkilöt oltas kausi tietenkin loppuu sykitty, mut sit siirtojen deadline umpeutu just ikävästi tona hetken, kun pari pelurii muute vaa marssi ulos ja yhen muun epäaktiivisen jouduin konkreettisin syin erottaa kokoonpanosta. Paha siinä oli sit kahen ap:n kaa jatkaa.

Vai että mitä tapahtui? No, kiertelemättä ja kaartelematta voin sen verta kertoo, että aika-ajoin rupes joukkuees ilmenemään turhan paljon negatiivisuutta, jolloin tunnelma kiristyi ja suoritukset pakostakin kehnoutuivat. Kuka pelatkoon pelinsä sitten missä haluaa, en oo ventovieraita estämässä.

Kuitenkin jo lähemmäs 20 pelin kautemme nyt ailahteli miten sattui. Oli hyviä ja huonoja päiviä. Mun mielestä oltas voitu enemmän kyl noit nelureita harkata ja saada vähän enempi sitä kuuluisaa Sharkiraa noide varapelureiden tilalle. Olisha toi sijotusarvio sillon loksahtanut realistisemmaks ja tätä aihetta ei olis todennäköisesti syytä puida.

Pahoittelut vielä jos hunttinne nollattiin. Jos joskus palaamme liigakentille, niin hyvällä porukalla.

Vapaa sana: Terkut menis kuitenki viel koko Yksikölle ja etenki mrcambolle. Ai niin, pakko kehuu Kisastudion erinomaista vääntöö KB:t vastaan. Saatiin Beinille se nimekäs #kylmäsuihku :-).

Kiitoksia lukijoille! Haluan vielä itse toivottaa hyvät pelit tuleviin mitalipeleihin ja mahtavaa marraskuuta - stefano

Kirjoittanut: stefano
Julkaistu 05.11.2017 13:18
Luettu: 1162 kertaa

Kommentit
Rekku 05.11.2017 16:41
hyvä duuni stefano!
Jaska 05.11.2017 17:10
Hyvän oloisia haistatteluja! Jollain tasolla tiesinkin, että mulla ja Zaborskyllä on kova keskinäinen kunnioitus, vaikkei olla oltu tekemisissä muuten kuin vastapuolilla. Kiva saada siitä mustaa valkoisella!
Select 05.11.2017 21:40
ei näihin kannata ottaa ollenkaa toisesta finaalijengistä äijää, hyvää työtä.
bigone 05.11.2017 23:11
;D^
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020