Kirjoitus

Sijoitusarviot 1/18

Johtokunnan ja kirjoitusryhmän kesken on tehty arvioita joukkueiden sijoittumisesta tulevalla kaudella. Tässä artikkelissa hieman tutustutaan näihin arvioihin! Muista jättää oma mielipiteesi alle. ;)Liigan A-lohko ei sinänsä kovin montaa suurta yllätystä pidä sisällään, pari erikoisuutta kuitenkin löytyy. Huittisten Huima ja Helsingin Jokerit erottuvat joukosta selvästi vahvimpina finalistikandidaatteina.

Tietääkö Suxman jotakin mitä muut ei? Toiseksi rankattu Helsingin Jokerit on Suxmanin mielestä sarjan viimeinen ja hallitsevan mestarijoukkueen - Aurinkolaulun hän nostaa ylemmäksi kuin kukaan muu arvioinnin tekijä.

Edellämainitun herran oma joukkue Paris Saint-Germain on selvästi suosituin vaihtoehto lohkojumboksi ja näinollen karsintoihin joutujaksi, mutta onneksi Suxman sentään jaksaa liputtaa joukkueensa puolesta!

...toisin kuin Falco, joka on jo edellisen kauden pudotuspeliennakoistakin tunnettu oman pelaamisensa aliarvioija, sijoittaen Aurinkolaulun tylysti lohkon hännille.

Kuitenkin lohkon sijoista 4-7 puhuttaessa ollaan erittäin pienen marginaalin sisällä eivätkä erot ole suuria. Jos tämä arvio käy toteen edes sinnepäin, niin edessä on oikein mukava kamppailu viimeisistä pudotuspelipaikoista!

Huomionarvoista myös, että Jesben täräytti täysin oikean rivin!


Superliigan raati arvostaa fc koiran eli aiemmin HC TeamJoukkueena tunnetun ryhmän selvästi korkeimmalle pallille, kun 5/7 uskoo joukkueen löytyvän sarjan kärjestä. The Presidents tulee hyvänä kakkosena, mutta keskiarvo hieman karkaa, koska Falco uskoo joukkueen sijoittuvan vasta neljänneksi.

Tasainen keskikasti arviosta löytyy A-lohkon tapaan, mutta jälleen eniten linjasta lipsuu Suxman arvioiden Kauniit ja Rohkeat vasta sarjan viimeiseksi.Divarin A-lohkossa ja divarissa noin yleensäkin arvioinnit ovat hajanaisempia kuin liigassa. Muutamia asoita kuitenkin nousee esille!

Instagramin mielestä Kohma Tigers jää hännille, mutta muiden arviot nostavat heidät sijalle 2. Uskooko Instagram joukkueen tason olevan niin paljon matalampi, vai kenties kaatumistako tässä povataan?

Ehkä kaatusmisarvioista tässä on kyse, sellaiselta vaikuttaa myös Arwenin Chicagolle langettama 9. sijan veikkaus. 

Kärkikaksikon ulkopuolella lohko näyttää kuitenkin varsin tasaiselta, mikä on ehdottomasti positiivinen asia!Divarin B-lohkon puolella kärkijoukkuetta ei tarvitse arpoa. Godsent erottuu ylivoimaisena ykkösenä saaden puhtaan rivin puolelleen. 

Toisena tulevaa perinteistä Superliigajoukkue Phoenix Risingia arvostaa korkealle kaikki paitsi allekirjoittanut. Mistä se potentiaali syntyy? Ehkä tulevalla kaudella näemme.

Varsin selvää arvioijien mielestä on, että Exodus ja Golden Knights ovat pudotuspeleistä ulkona, mutta kaikki tästä ylöspäin pääsevät paikoista taistelemaan kynsin ja hampain.


Kenen arviot osuivat mielestäsi parhaiten ja kenen huonoiten? Kommentoi alle!

Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 27.11.2017 17:47
Luettu: 1407 kertaa

Kommentit
Select 27.11.2017 19:24
Kyllähän vakj on top kolmosen ulkopuolella :D
sex 28.11.2017 22:15
Hyvin arvioitu kohma esim :D
sex 28.11.2017 22:16
Ei voi mennä enää harakoil enempää tää tietotaso kiekkoteeveestä
bigone 28.11.2017 22:23
:DDDDDD
Orr 29.11.2017 15:45
Veikko Lavi - Ota löysin rantein
https://www.youtube.com/watch?v=l5Me9bhVc2Q
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020