Kirjoitus

3. Jaksokatsaus topit/flopit

Liiga

Topit

*** Giants

Jättiläiset pelasivat loistavan kolmannen jakson ja olivat ainoa liigajoukkue joka ei kärsinyt tappioita kuluvan jakson aikana. Jakson kuuteen otteluun mahtuikin upeat 5 voittoa ja 1 tasapeli. Muissa jaksoissa kärsityt häviöt eivät näy pelissä vaan ne on jätetty menneisyyteen.

Jakson tärkein pelaaja joukkueelleen: shed (6gp 13+12)

** Kisastudio

Neljä voittoa ja kaksi niukkaa tappiota nostavat Kisatudion jakson onnistujiin. Kisastudion huiman jakson ansiota he vielä taistelevat paikasta playoffiin ja miksipä eivät onnistuisi siinä, jos peli-ilme jatkuu samannäköisenä kun tälläkin hetkellä.

Jakson tärkein pelaaja joukkueelleen: Lipton (6gp 4+12)

* Jokerit

Narrilauma pitää A-lohkon kärkipaikkaa ja on varmistanut jo paikkansa pleijareissa, mutta vielä voivat nousta jopa kärkipaikalle saakka.. Neljästä pelaamastaan ottelusta Jokerit saalistivat yhdeksän pistettä +8 maalierolla, kiitos siitä kuuluu ehkä yksinoikeudella Teipille.

Jakson tärkein pelaaja joukkueelleen: teippi (4gp 17+7)

Flopit

HC Tyrmäys

Keräsi kolmannella jaksolla viidestä pelaamastaan ottelusta ainoastaan yhden pisteen ja peli tuntui ehkä vähän jopa pakko pullalta.

SC Bern

Ehkä jopa odotusten mukaisesti myös SC Bern löytyy floppien puolelta kolmannen jakson päätyttyä. Sveitsin oma ylpeys ei pystynyt saalistamaan yhtään voittoa kolmannella jaksolla.

HC Oilers, V.A.K.J., IHT Guerrillas

Kaatuminen.
Divari

Topit

*** Apinalauma

Kuntopuntarin ykkönen ja kausi on ollut nousukiidossa jo tovin. Apinalauma hoiti kolmannen jakson selvällä pelillä ja pelaamistaan otteluista keräsi täydet pisteet.

Jakson tärkein pelaaja joukkueelleen: cero (7gp 1+15)

** Chicago

Kuntopuntarin kakkonen, Divarin tilastollisesti paras hyökkäys. Koko jaksolla yksi häviö jo puhdasta peliä pelannutta Apinalaumaa vastaan, mutta muut pelit hoitivat omalla suvereenilla näytöksellä.

Jakson tärkein pelaaja joukkueelleen: lassi01 (7gp 19+18)

* Godsent

Kuten odotettua, Godsent on jatkanut siihen mihin aikaisemmilla jaksoilla jäivät. Hoitivat ottelut kotiin rutiinilla. Tilastollisesti Godsent pysyy kaikissa tilasto kategorioissa kärkikahinassa ja eivät he suotta johda omaa lohkoaan, kun kaikista mahdollisista pelatuista otteluista pisteitä ovat menettäneet vain viisi.

Jakson tärkein pelaaja joukkueelleen: reaper (7gp 13+8)

Flopit

Golden Knights

Viimeisiä otteluita ruvetaan pelaamaan ja Golden Knightsien pistesarake näyttää nollaa. Tilastollisesti myös tulosten takia joukkue on viimeisten joukossa kaikilla osa-alueilla. Toivottavasti kaikesta huolimatta pojat jaksavat luistella vielä muutaman kerran jäällä, eikä anna huonon kauden haitata pelaamista.

Exodus

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Exodus taistelee jumbopaikasta. Kolmannen jakson otteluista he saivat kerättyä vain yhden pisteen ja viimeisetkin tilastolliset ja teoreettiset mahdollisuudet menivät pleijari paikkaan.

Patriots

Kaatuminen.


Jaksokatsauksesta suuri kiitos Jesbenille!


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 18.01.2018 03:41
Luettu: 1250 kertaa

Kommentit
Hain 18.01.2018 16:27
Vai ’e’?
bigone 18.01.2018 18:11
^
jck 18.01.2018 19:13
lassi01 5gp 14+12 3.jaksol :>
lassi01 18.01.2018 23:39
turpa kiinni
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020