Kirjoitus

Divarin neljännesvälieräennakko: Internazionale - Kohma Tigers

Yleistä ja lyhyt katsaus kauteen

Internazionalen ulkkareistakin koostuva porukka yllätti positiivisesti otteillaan ja onnistui viime hetkellä vielä nousemaan B-lohkon kolmanneksi. Kauden alussa sijoitusarvioita tehnyt raatikin arvioi Interin sijoittuvan vasta kuudenneksi, joten tähänkin nähden mainio suoritus. Nyt se kohtaa näennäisessä etulyöntiasemassa niinikään paljon ulkkareita sisältävän Kohma Tigersin. Inter on pelannut hyvää kahden suunnan peliä ja näyttää, kuinka helpoilla ja yksinkertaisilla liikkeillä kaukalossa voi veivata vastustajat kumoon. Jengistä vaikea nostaa yksikään supermies yli toisen, koska Interin hyvän pelin taustalla on täysin yhteen pussiin pelaaminen joukkueen kesken ja se näkyy heidän otteissaan. Kohma Tigersia vastaan pelaillaan kalustolla Darmian-Spanky-Texier-shmg.

Käsittääkseni Kohma oli aikeissa hakeutua aluksi Power Leaguen puolelle, että ulkomaalaisilla pelaajilla olisi mukava alusta, missä pelata (Orr korjaa, jos väärässä). Tämän perusteella ajattelin, että tiikerit tulevat ottamaan melkoisia turpakäräjiä kaukalossa, mutta ei! Kohma pelasi oikein mainion ja odotukset ylittävän kauden. Taustalla tosin on se, että pelaavassa kokoonpanossa väläytteli pitkälti itse Orr sekä Outer Continentista tuttu maalitykki-Urgik. Allekirjoittanut alkoi pelaamaan kiekkoa 2006-2007 vuosien välillä ja jo tuolloin pelaaja, joka ihastutti ja vihastutti otteillaan pelissä, on nyt yllätyksellisesti siirtynyt Kohma Tigersiin. Kenestäpä muustakaan puhe kuin omasta esikuvastani pelillisillä taidoillaan eli konkarista, Lupaschukista!  Pudotuspeleissä nähdäänkin luultavasti ainakin Urgik, Orr ja Lupaschuk.

Lopputulos

Ennakoin tästä otteluparista tasaista vääntöä. Inter on löytänyt erityisesti runkosarjan loppua kohti oman pelillisen Shangri-Lansa. Kohma taas on pelannut epätasaisen kauden, mutta luultavasti pelaa pudotuspelit konkareiden voimin, jotka varmasti klaaraavat pudotuspelit rutiininomaisesti. Lopputulos onkin pitkälti kiinni siitä, minkälaisen nelikon Kohma kentälle valitsee sillä vaihtoehtoja on pelaajamäärä silmälläpitäen runsaasti. Varmaa on kuitenkin, ettei Inter anna tuumaakaan periksi ja tulee laittamaan Kohman todella tiukille joka tapauksessa. NordicBetissä kertoimet ovat INT – KOH 1,5 – 2,3, mutta lähden villinä korttina ja mustana hevosena veikkaamaan Kohma Tigersia voittajaksi.

 

Pahoittelut ennakon lyhyyttä! Alun perin oli tarkoitus ettei säälipoffeista/neljännesvälieristä tehdäkään ennakkoa, koska kaikilla on aika niin kortilla. Yritän tuottaa kaikista ottelupareista kuitenkin jotain luettavaa tiukalla aikataululla


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 31.01.2018 11:19
Luettu: 761 kertaa

Kommentit
TakeDown 31.01.2018 11:30
Hyviä ennakoita jälleen kerran.
Orr 31.01.2018 12:10
10/10
Instagram 31.01.2018 12:45
Takkar!
Spears 31.01.2018 12:51
Saako noilla kertoimilla ottaa Kohma Tigersin pelimerkeillä kiinni?
KÅSILAUKK 31.01.2018 14:04
Hyvää arbitraasia tarjoaa NordicBet
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020