Kirjoitus

Divarin neljännesvälieräennakko: Hellhounds - HC Betonimylly

Yleistä ja lyhyt katsaus kauteen

Aiemmin Superliigassa pelanneen Seattle Thunderbirdsin reinkarnaatio aloitti runkosarjan mallikkaasti, mutta säilytti juuri ja juuri paikkansa lohkon neljäntenä, vaikka kärsi mittavan jopa kuuden ottelun mittaisen tappioputken. Ehkä TakeDownilta saisi vastauksen kommenttiosioon mitä tuossa oikein tapahtui? Joka tapauksessa jengi hioutui kauden kuluessa hyvin yhteen ja pärjäsi huomattavasti odotuksia paremmin. Kirkkaimpina joukkueen tähtinä on ollut hyökkipari tertsi-Pirne5, jotka ovat olleet päävastuussa maalittelusta. TakeDown on luonnollisesti häärinyt puolustajan tontilla, mutta playoffeja silmällä pitäen aisapari Exadan näyttää kadonneen joukkueesta. Neljännesvälierissä nähdään varmasti pelaajat tertsi, Pirne5 ja TakeDown, mutta kenet valitaan neljänneksi pelaajaksi? Luonnollinen valinta voisi olla vähille peliminuuteille jäänyt Sam, mutta toisaalta Hellhounds saattaa lähteä pudotuspeleihin kolmen hyökkääjänkin voimin, koska tulivoimaa tarvitaan.

Kehnosti aloittanut, loppua kohti parantanut Betonimylly on minun silmään B-lohkon musta hevonen näissä kisoissa. Koostuuhan se pitkälti entisen The Unitin pelaajista. Betoni pelasi toisinaan vähän holtittomasti, mutta tulos oli kuitenkin pääosin hyvää. Betonilla löytyy erinomaisia hyökkääjiä ja virheet konkretisoituivatkin puolustuspäässä. Betoni tykkää hyökätä ja nimensä mukaisesti myllyttää, joten maltti puolustuksessa saattaa välillä unohtua. Kuitenkin puhutaan melko kokeneista pelaajista eli luultavasti pudotuspeleissä keskitytään tarkemmin myös omaan päähän kaukaloa. Ylemmän puolustajan rooli tulee korostumaan ja onkin mielenkiintoista nähdä, millaisella kokoonpanolla Betoni lähtee näihin karkeloihin. Heillä on ainakin kuusi pelaajaa, joista muodostaa monenlaisia toimivia kokoonpanoja. Luultavasti Betonin pelaavassa kokoonpanossa nähdäänkin tässä otteluparissa nämä viisi tai kuusi pelaajaa eli RST, Tasse, vil, Zinovjev, Jumbezz sekä Sec.

 

Lopputulos

Tilastojen valossa B-lohko pärjäsi A-lohkoa paremmin ja runkosarjasijoituksista huolimatta Betonimylly pärjäsi Hellhoundsia paremmin. Tämä huomioiden ja se, että Hellhoundsilla voi tulla vaikeuksia muodostaa toimiva kokoonpano, HC Betonimylly tulee myllyttämään tässä otteluparissa ja etenee jatkoon suoraan voitoin 0-3.

 

Pahoittelut ennakon lyhyyttä! Alun perin oli tarkoitus ettei säälipoffeista/neljännesvälieristä tehdäkään ennakkoa, koska kaikilla on aika niin kortilla. Yritän tuottaa kaikista ottelupareista kuitenkin jotain luettavaa tiukalla aikataululla


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 31.01.2018 11:48
Luettu: 727 kertaa

Kommentit
TakeDown 31.01.2018 12:00
Tappioputkeen osasyitä mm. mun lagiongelmat, pirneksen kiireet ja piti pelata ihan uudenlaisella kokoonpanolla. Hyvää tekstiä jälleen.
Tasse 31.01.2018 14:19
vil pois, Karjis ja ämc tilalle :) Hyvä setti!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020