Kirjoitus

Divarin puolivälieräennakko 1/18: Chicago - Internazionale

Edelliset kohtaamiset

Internazionale - Chicago 1 – 3

Darmian, shmg, Spanky, Texier – jck, lassi01, Leina, Sawyer

 

Tilastojen valossa edellisessä kohtaamisessa Internazionale hallitsi varsin tasaista ottelua häviten kuitenkin lopulta parin maalin erolla.

 

Chicago

Seuraa häntä: lassi01

Heti Kiekkoliigan mestaruuden voittamisen sekä runkosarjan maalipörssin voittamisen ja pudotuspelien maali-, syöttö- ja pistepörssin voittamisen jälkeen huippuvireessä oleva lassi01 päätti tulla tekemään tuhojaan Chicagon riveihin alemmalle sarjatasolle divariin, vaikka ainesta olisi vaikka mihinkä muuhun. Divarissakin tämä kaveri voitti jo ylivoimaisesti runkosarjan maali- ja pistepörssin. Seurataan tilannetta, onnistuuko lassi niittämään vielä Superdivarinkin pudotuspelien piste-ennätykset uusiksi.

 

Internazionale

Seuraa häntä: Darmian

Internazionalen jokaisessa pelissä joukkuettaan edustanut luottopakki-Darmianille tarjotaan mahdollisuutta sankarin viittaan pysäyttämällä divarin runkosarjan tehokkain hyökkipari lassi01-jck. Edellisessä kohtaamisessa Darmian onnistui tässä tehtävässä kiitettävästi.

 

Arvio

Chicagon offseasonin perusteella odotin erittäin repaleista ja toimintakyvytöntä joukkuetta divariin, mutta jck onnistui luotsaamaan hyvin toimivan kokoonpanon kasaan lyhyessä ajassa. Chicago on tähän mennessä suorittanut kautensa historiallisen hyvin. Nälkää ja osaamista riittää varmasti divarin finaaliin asti. Ensimmäisen kompastuskiven roolissa Internazionale tulee tarjoamaan kuitenkin hieman haastetta Chicagolle, viitaten Interin hyvään pelikuntoon ja toimivaan, ehjään kokoonpanoon. Chicagolla riittää tulivoimaa hyökkäyspäässä, vaikkakin maalinteko on ollut pitkälti yhden miehen showta. Chicago osaa varmasti päätellä, kenet sen hyökkääjistä tullaan merkkaamaan tiukasti. Jos Inter siinä onnistuu ja muiden pelaajien ruuti on kuivaa, voi Chicago joutua ongelmiin pelin aikana.

Aluksi tasaväkiseltä vaikuttanut neljännesvälierä muuttui jo heti toisessa pelissä Internazionalen varsinaiseksi ylikävelyksi Kohma Tigersista. Inter laittoi kaukaloon ensimmäiseen tulikasteeseen juurikin odottamani kokoonpanon ja pelasi sellaista lätkää, mitä heiltä odotinkin. Edelliseen ennakkoon korostin Interin tasavahvaa, yksinkertaistettua joukkuepeliä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Tähänkään ennakkoon sitä ei voi olla korostamatta sen ollessa Interin tärkeimpiä menestyksen salaisuuksia. Haasteeksi tässä sarjassa Interin osalta näkisin, kuinka hyvin he onnistuvat nollaamaan divarin tehokkaimman maalintekijän. Inter saattaa myös sokaistua keskittymään vain lassiin ja unohtaa tarkan b-pistepyssyttelijän eli jck:n taakseen.

 

Lopputulos

Chicago haluaa luultavasti jokaisen ottelun menevän niin, että se saisi hallita, hyökätä ja ampua pelivälinettä maalia kohti veto vedon jälkeen. Tässä sen pitää malttaa kuitenkin mielensä, sillä myös vastustajan kokoonpanosta löytyy taitavia maalintekijöitä sivaltamaan Chicagoa pienenkin paikan tullen. Inter tulee tarjoamaan haastetta Chicagolle eritoten, jos se onnistuu organisoimaan puolustuksensa siten, ettei miesmerkkauksissa tapahdu virheitä, vaan puolustaessa pelaajat uskaltavat pudotuspelipaineesta huolimatta luottaa siihen, että vierustoveri hoitaa oman hommansa. Näkisin, että Interille olisi haasteellista nousta yhdenkin maalin tappiotilanteesta johtoon. Ennakoin, että maalipaikat tulevat menemään Chicagon eduksi, mutta kiekonhallinnassa ei tule olemaan suuria eroja. Chicago voittaa tämän sarjan 3-1.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 09.02.2018 18:35
Luettu: 623 kertaa

Kommentit
jck 09.02.2018 19:29
En kyl oo hyökänny ku joku 3 pelii, mut hyvve tekstii -b
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020