Kirjoitus

Koko liigan imagokysely 2/2018

Tähän imagokyselyyn jättivät vastaamatta Golden Knights, Guns N' Roses, Royal Family, Sweden ja Tuomisen Veljekset.

1. Jazz-Trio (+3, +3, +3, +2, +2, +1, -1 = +13)
+3: hyvää taistelua ja erittäin asiallinen joukkue
+2: Perinteikäs firma, ei moitteen sijaa meiningissä. Tompalle lämpimät terveiset vanhoilta ystäviltä B-rapusta.
+2: leppoisa tiimi
+1: Äijät jaksaa vaa vääntää, arvostan
-1: yrittäkää edes

2. Phoenix Rising (+3, +3, +2, +2, +1 = +11)
+3: ihan kivoja raiquineen
+2: ei valitettavaa
+2: aina mukavat väännöt teitä vs, mukavia äijiä
+1: göntsä peelo mutta muuten kiva tiimi

3. Kisastudio (+3, +3, +2, +1, +1, -1 = +9)
+3: Aktiivisia, helppo sopia pelit. Ei ongelmia.
+3: Liigan tasokkain ja kivoin
+1: viihdyttävää peliä, ei negatiivista sanottavaa
+1: sponssasivat meijä kausimaksun
-1: ''ei pärjätä yhyy'' nörtit

4. Lighthouse X (+3, +2, +2, +2, +1, +1, -1, -2, -3 = +5)
+3: joukkueimago kohillaan, yksilöinä ei
+2: Asiallista porukkaa, helppo sopia pelit.
+2: Positiivisessa mielessä näkymätön jengi, asiallinen imago.
+1: ihan akt asiallinen tiimi
-1: joukkue täynnä erittäin outoja ihmisiä

5. Team Sahara (+3, +2, +1, -2 = +4)
+2: dau =)
+1: daun ja röörin takii saapi 2p
-2: tylsää porukkaa

6. Kohma Tigers (+2, +2, +1, -1 = +4)
+2: Hyvä perusjengi
-1: Kalle Havumäen laatiman pelitavan mukaista Täydellistä anti-limppua pelaava mamulauma. Pitäisi puhua kuutta kieltä sujuvasti, jotta näiltä saisi vastauksen edes yksinkertaisimpaan kysymykseen.

7. Impact (+3, +2, -1, -2 = +2)
+3: Perinteikäs, miellyttävä ja kovatasoinen nippu. Jätkillä hyvä runkosarja menossa, ja kohtaaminen Kevään peleissä olisi jälleen toiveissa tällä suunnalla.
+2: oli taas ihan mukava mittelö
-2: Bein on edelleen kersa

8. Spirits (+2 = +2)

9. Lyhdynkeittäjät (+3, +1, -1, -1, -1 = +1)
+3: hyviä äijiä, ainoo jengi joka ei ota tätä peliä niin tosissaan
+1: ORGASMI
-1: käytöksessä edelleen hieman parantamisen varaa
-1: Imago tällä tiimillä ei vaa nappaa

10. Golden Knights (+3, +1, -3 = +1)
-3: Teeri

11. Oakland Raiders (+3, +1, -2, -2 = 0)
+3: yllättäneet, tosi mukavia tyyppejä
+1: Helppo sopia pelit. Osaavat käyttäytyä.
-2: pelin saaminen mahdottomuus vaikka kiekon aktiivisin joukkoe :D
-2: Pelkää. Pitäskö näiden poikien harkita yhtä sarjaporrasta alempana pelaamista, kun kerta Powerin firmat tuntuu harkassakin kelpaavan vihuksi toisin kuin Superliiga-firmat.

12. Tuomisen Veljekset (+1, -1 = 0)
-1: Todella epäaktiivisia.

13. SC Bern (+1, +1, -1, -2 = -1)
+1: Mukava joukkue.
+1: kuminalli kova
-2: nyyh:D

14. HC BETONIMYLLY (-2 = -2)
-2: liigan :D paras :D puolustus :D

15. Ilves (-1, -1 = -2)
-1: Lievää kähinää.

16. Royal Family (+2, -2, -3, -3 = -6)
+2: hutsuuu <3
-3: miks pelaavat liigaa jos ei osaa kommunikoida????
-3: välttelijät

17. Godsent (+3, +2, +1, -1, -2, -2, -2, -3, -3 = -7)
+3: Asiallista porukkaa, helppo sopia pelit.
+2: ainut jengi joka herättää ees vähän mielenkiintoa
+1: kuche :3
-1: peeloja kaudesta 1/16
-2: Ylimielistä sakkia.
-2: helb
-3: tarviiko näistä ees sanoa mitään :---D joukkue täynnä pentuja JUPAZU etunenässä
-3: pelkää häviöitä niin ei uskalla kliigaan :D

18. Sweden (+3, -2, -2, -2, -2, -3 = -8)
+3: vääryys. sympatiapisteet :3
-2: Tarviiko perustella
-2: peeloja
-2: Liekkö tarvii perustella

19. Guns N' Roses (-1, -3, -3, -3 = -10)
-3: Tarviiko perustella
-3: Aivan ihme säätöä

20. Antares (-1, -3, -3, -3, -3, -3 = -16)
-1: hankala saada peliä + snadi
-3: Peruvat sovittuja pelejä ja käyttäytyvät kuin pikkulapset.
-3: Firman pvh ei ollut edes syntynyt, kun Wanhan Koulukunnan sepät leipoi jo virtuaalijäätiköllä. Puhumattakaan siitä, että liigassa on useampikin joukkue, joka on perustettu silloin kun tämä poika raahasi vielä paskarättiä jalkovälissään. Sanomattakin selvää, että käytös on sen mukaista. Nämä jantterit ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, että tukkapöllön ja Koivuniemen herran pitäisi olla vieläkin johtavia kasvatusmetodeja. Käsittämätöntä, että pelataan samassa sarjassa liigaa, mutta harkkapelejä ei uskalleta pelata, ja sen ainoon kerran kun tämä 60 ÄO:lla varustettu "snadi" saa houkuteltua pari masokistia peliin, pitäisi saada viellä kotipuoli :D ei hyvää päivää. Tasokin on niin paska, että luulin hetken pelaavani Powerleaguessa, kun nämä turistit asettui vastaan.
-3: vh
-3: kapanen jr

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 29.04.2018 23:11
Luettu: 1601 kertaa

Kommentit
Kucherov 29.04.2018 23:28
:DDD kiitos kohma tigersin -1 ja antareksen -3
raiq 29.04.2018 23:39
Kun tulin phr ni just asiallisuuteen halusin pureutua ja ku katotaan kahden kauden imagokyselyjä ni kuka ois arvannu, että tämäki peelojengi keikkuu kärkisijoilla. Pitkälti minun ansiosta vielä. Kiitos.
Jamo 30.04.2018 08:03
Kiitos minua äänestäneelle
Orr 30.04.2018 10:47
?
Atezi 30.04.2018 12:15
Kieltämättä Antareksen pvh:n käytös ollut edellisellä kaudella huonoa. Hieman kuitenkin pitäisi ymmärrystä olla pojan nuoren iän vuoksi. Itse tulin kesken kauden mukaan joukkueeseen ja olen ottanut kasvatuksellisen asenteen tähän hommaan. Mielestäni tuloksia on jo nyt nähtävissä!

Törkeää kuitenkin haukkua koko tiimin jäseniä yhden pelaajan takia, joukkueessa ollut kuitenkin mukana pidettyjäkin henkilöitä. Väitteet siitä, että harkkapelejä ei "uskallettaisi" pelata on täysin tuulesta temmattuja, ja sen voi jokainen käydä tarkistamassa esim. viimeaikaisista matseista. Tason haukkuminen on juuri sitä lapsellista negatiivisuutta, joka saa monet lopettamaan kiekon pelaamisen, kaikilla ei voi olla 14 vuotta pelivuosia takana.

Ensi kaudella mikäli paikka liigassa on, allekirjoittanut on pvh ja snadi vh, suosittelen olemaan avoimin mielin Antareksen suhteen.
Teeri 30.04.2018 13:32
Toimin kaudella 3/3017 vastuuhenkilönä GK:ssa Token toimiessa päävastuuhenkilönä. Sain kuulla aivan jatkuvasti valituksia Tokesta niin oman joukkueen sisältä kuin muistakin joukkueista. Kaudelle 1/2018 vaadin saada päävastuuhenkilön roolin, jotta pystyisin hillitsemään Tokea edes jollain tavalla. Minullakin oli kasvatukselliset tavoitteet mielessäni roolinvaihtoa vaatiessani, mutta huijausepisodin vuoksi hänet potkittiin kokonaan pois kiekko.tk:sta ja jouduin vetämään kivirekeä koko kauden yksin. Oli lähes mahdotonta saada vahvistuksia liigakokoonpanoon, sillä vaikka Toke ehti juuri ennen rangaistustaan vaihtaa joukkueen nimen Fourth Linestä Golden Knighteiksi, joukkue koettiin edelleen hänen temmellyskentäkseen eikä kukaan halunnut sätkynukeksi. Kun harkitsin Token ottamista takaisin rangaistuksensa jälkeen, muut joukkueessa olleet antoivat ymmärtää, että joko Toke ei tule takaisin tai sitten joukkueeseen jää minun lisäkseni vain Toke. Näin siinäkin tapauksessa, että Toke olisi ollut vain rivipelaaja eikä vastuuhenkilö.

Kauden lopulla pidetyssä imagokyselyssä nousimme pohjamudista lohkon 2. sijalle, mikä oli varmastikin osasyynä sille, että tälle kaudelle valmistautuessamme muutamat tutut ja tuntemattomat jopa kyselivät, pääsisivätkö pelaamaan GK:n riveihin. Eihän tuloksissa vieläkään kehumista ole, mutta monessa ottelussa olisimme saaneet pisteitä, jos kolmatta erää ei olisi pelattu, eli helpolla emme pisteitä antaneet läheskään jokaisessa ottelussa. Nopeasti tutkittuna kahden erän jälkeen olisimme saaneet vähintään yhden voiton ja kolme tasapelipistettä lisää. Lisäksi parista melko tasaisesta ottelusta puuttuvat eräkohtaiset tilastot. Ehkä ensi kaudella pystymme pelaamaan kolmannetkin erät kunnialla, kun pelikaverit ovat tutumpia.

Ihmettelen suuresti, millaisia tuloksia snadin kanssa olette saaneet käytökseen liittyen, sillä minun näkökulmastani tilanne on vähintäänkin yhtä heikko kuin aiemminkin. Tämän kauden alkupuolella snadi kävi haukkumassa minua ap:ssa tai msg:llä säännöllisesti sekä yritti sopia liigapeliä GK:n ja Antareksen välille seuraavaksi viikonlopuksi, vaikka oltiin vasta maanantaissa tai tiistaissa. En halunnut sopia noin paljoa etukäteen, mikä ei mennyt snadin kalloon millään ilveellä. Useita keskusteluja aiheen tiimoilta käytyämme hän rauhoittui hetkeksi - tosin syynä lienee ollut jälleen uusi peli- ja vastuuhenkilökielto. Viime viikkoina snadi on taas yrittänyt sopia liigapeliä eikä ole ymmärtänyt toivettani, että liigakelpoiset pelaajat ottaisivat asian hoitoonsa. En ymmärrä, miksi snadin pitää sählätä välissä, vaikka Vilunen ja muut Antareksen liigakelpoiset pelaajat olisivat paikalla. Kirsikkana kakun päälle eilen meidän piti viimeinkin pelata liigapeli Antaresta vastaan, mutta hepä päättivätkin ottaa toisen ottelun. Kun sitten itse aloittelimme ottelua Ilvestä (?) vastaan, suurin osa Antareksesta tuli valittamaan, että me emme pitäneet sopimuksesta kiinni. Ikään kuin he olisivat toimineet oikein.

Kolmen kauden kokemuksella snadi ei mielestäni kykene ottamaan toisten toiveita huomioon, vaan haluaa itse tehdä kaiken. Tällä kaudella GK:ssa toimimme hienosti yhteen, mistä eilinen oli hyvä esimerkki. Stenu sopi liigapelit ja minä korkeintaan tuomaroin. Snadin aikana oli turha kuvitellakaan, että muut kuin hän itse olisivat osallistuneet muuhun kuin pelaamiseen. Loistavana esimerkkinä käynee se, että snadi tuomaroi paljon otteluita, mutta pariin kertaan hän kyseli minulta ottelun tilastot, koska ei ollut ottanut niitä itse ylös. Viime aikoina snadi on yrittänyt haastaa minua milloin mihinkin väittelyyn, mistä esimerkkinä 21.4 Kohmaa vastaan pelaamamme ottelun kommentit. Ei liene epäilystäkään siitä, että juuri snadi antoi tässä imagokyselyssä kolme miinuspistettä suoraan minulle. En väitä toimineeni aina oikein, mutta olen snadin kanssa tekemisissä paljon enemmän kuin muut liigapelaajat ja se kyllästyttää. Osa ongelmaa on sekin, että suuri osa liigapelaajista on kasvanut jo aikuisiksi eikä viitsisi vääntää yläkoululaisen kanssa.

Odotan mielenkiinnolla, kuinka snadi asennoituu kakkosmiehen asemaan, sillä edellinen yritys kariutui ennen kuin ehti edes alkaa.
Teeri 30.04.2018 13:46
Lisätään vielä sen verran, että viime kaudella snadi yritti 2-3 kertaa päästä GK:hon valehtelemalla olevansa aikuinen ja joku aivan muu kuin Toke.

Puhuimme eilen pienellä porukalla, että voisimme ehkä pelata liigapelin Antaresta vastaan tänään, mikäli se liigajohdolle ja vastustajalle käy. Sinänsä turha pelihän tuo on, mutta kuitenkin.
Sjögren 30.04.2018 15:40
Teeri :)
Neula 30.04.2018 16:18
Hyvä Teeri.

Lisää rationaalisia ajatuksia kyseisestä ongelmasta voi lukea alla olevan linkin takaa, joka tuli sattumoisin tänään vastaan. Mielestäni kyseisen nimeltä mainitsemattoman pelaajan käyttäytyminen viittaa kyseiseen anatomiaan. Toivottavasti Superliigan johtokuntakin tutustuu tähän ja tarkasti kannattaa tarkistella etenkin kohtaa 2. "Aseta mulkulle rajat". Johtokunnan tulee ottaa asia hoidettavakseen - parin pelin pelikiellot ei ratkaise tätä ongelmaa - päinvastoin.

Linkki: http://elaparemmin.fi/blogi/mulkun-anatomia/
kesä2018 30.04.2018 20:51
Novellin mittaiset vuodatukset kun n. 11 vuotias ei käyttäydy aikuisen tavoin internetin ihmeeilisessä maailmassa :D voimia Wanhan Koulukunnan sepille sekä Teerille!
Kucherov 30.04.2018 21:20
^
sby 01.05.2018 03:18
sinänsä aika söpöä että samat kaverit joka foorumilla kertomassa omia mielipiteitään ja heittämässä verbaalisia nokkeluksiaan, siitä pisteet teille. tykkään snadista juuri sen takia että se saa _aikuiset_ miehet suuttumaan ja omaa samanlaisia piirteitä mitä itellä oli 2013-2015.

se että snadi pääsee teiän heikon kopan sisää ei tarkota että sitä tarvii rankasta isommilla kuin "parin pelin pelikielloilla".
Sjögren 01.05.2018 10:12
tais neulalla ja parella mennä tunteisii ku pelattiin niitä vastaan harkkaa ja pare laittaa kokoaja msg värvää nii päästää hunttii, sit värväsin stemin ja shedin ja ne hävisi niin sitten neula tykittää msg '' aika noloa värvätä tollasia'' '' värvää oman tasosia'' '' oot ihan paska'' :)
Sjögren 01.05.2018 10:15
ja Teeri kysyin sulta sunnuntai iltana että pelataanko tänään nii sanot '' et oo vh etkä pelikelvollinen'' '' sano muille että kysyy vitun pentu'' kyllä mä voin sopia pelejä meijän pelaajien puolesta jos niille on ok.
Teeri 01.05.2018 11:53
Kiva että muistat pysyä totuudessa, snadi. Ensimmäisten lainaismerkkien välissä on suunnilleen omaa tekstiäni, jälkimmäisessä jälleen pelkkää provoilua.
Mustafa 01.05.2018 12:58
Tosta muhun viittaavasta lauseesta ku ottaa sanan ”kokoaja” pois ja vaihtaa sanan ”hunttii” tilalle ”pelaamaa” nii sitte alkaa jo lähennellä totuutta. Ei oo siistiä keksiä sanoja toisten suuhun, usko pois.
Sjögren 01.05.2018 13:27
:)
Travis 01.05.2018 14:18
Teet itsestäs pellen tol käytöksellä. Johtis vois sulkea kommentoinnin ja laittaa nää vessikat muualle nahisemaan. <3
vasikkka 01.05.2018 14:50
snidisnadi lähetä selfie
raiq 01.05.2018 16:25
Johtiksella kans mietinnän paikka kumpi liigan kannalta tuhosampaa se että tasokas jengi josta yks pelaaja horisee katsomos yksiksee, mutta tasokas joukkue ja pelaa ajallaa pelinsä vai tuven kaltaset paskajengit, jotka mielletää asiallisiks vaan siks koska ovat paskoja. Näillä eväin kohti ens kautta ja jengivalintoja ja mielipiteeni case swedenistä. Hyvää vappua.
K.Carson 02.05.2018 16:26
Siis mitä ihmettä Teeri. Oon aina luullu ap-pelien perusteella sinuakin about yläasteikäiseksi. Vai onko aina vaan bad day..?
kesä2018 02.05.2018 18:35
Ylempään sama. Juurikin Teerin ap-perseilyiden takia vastaanottivat -3 meiltä.
Teeri 02.05.2018 21:00
Pahoittelut, etten ole aina käyttäytynyt fiksusti Sen verran puolustaudun, ettei järki juokse kunnolla kännissä.
Travis 02.05.2018 21:16
Puheista päätellen Teeri on kännissä 247, sori. Otan osaa.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020