Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko: Kohma Tigers - Royal Family

Lyhyt katsaus kauteen

Kohma Tigers tuli, näki ja pelasi täysin ennalta-arvaamatta mielettömän hyvä kauden sijoittuen ansaitusti lohkonsa sijalle kolme. Viiden ottelun voittoputken turvin Kohman päävastuuhenkilö Orr voi varmasti johdattaa hymyssä suin joukkueensa ensimmäiseen pudotuspelisarjaan. Kohma on ehdottomasti runkosarjan suurimpia yllättäjiä, mutta pudotuspelikiekko on tunnetusti aina oma lajinsa, jossa Kohman todellista suorituskykyä tullaan testaamaan vasta nyt. Runkosarjan aikana Kohmakin pelasi varsin laajalla kokoonpanolla, mutta luultavasti pudotuspeleihin valikoituu pelillisillä näytöillään kaikkensa antanut porukka. Kohma osoitti runkosarjan aikana, ettei se niin sanotusti sula, vaan pystyy tiukoissakin paikoissa pitämään hermonsa kylmänä. Tästä kertoo jatkoaikapelien ja tasapelien määrä. Kohman vahvimpia ominaisuuksia viime kaudellakin oli hyvä joukkuepeli ja se, ettei Kohmalla ole yksi toistansa ylivoimaisesti edustavampi tähtönen riveissään, vaan ulospäin näyttää siltä, että kaikki antavat kaikkensa joukkueen hyväksi.

Seuraa häntä: Darmian

Pelilliset taitonsa huomioonotettuna ehkä yksi aliarvostetuimpia puolustajia. Äärimmäisen kylmähermoinen, kurinalainen ja taitava puolustaja pitämään maalinsa puhtaana tiukassakin paikassa.

 

Royal Familyltä ei ollut kovin paljon odotettavissa ainakaan kauden alussa, mutta sekin väläytteli vaihtelevasti oikein positiivissävytteisesti läpi runkosarjan. Royal Family juuttui puolivälin tienoilla kautta tuttuun looppiin sen suhteen, ettei mitään ole tehtävissä korkeampaan runkosarjasijoitukseen, mutta takana olevatkaan joukkueet eivät realistisesti ajateltuna kykene sitä ohittamaan. Tämä on toki omiaan sanelemaan sitä, ettei loppukaudella paukut riitä tai edes tarvitse riittää huippusuorituksiin. Kauden ainokaisessa kohtaamisessa Royal Family onnistuikin kukistamaan Kohma Tigersin ja vaikka kyse on vain yksittäisestä runkosarjaottelusta, on se ihan hyvä merkki Superliigassa debytoivalle joukkueelle pudotuspelejä varten. Varmasti tämän kohtaamisen jäljiltä ovat ainakin maalitykki-SKTBS ja alempipuolustaja Eye varmat valinnat pelaavaan ketjuun pudotuspelisarjassa Kohmaa vastaan.

Seuraa häntä: SKTBS

Teki lähes puolet kaikista Royal Familyn maaleista ja osoitti olevansa Royal Familyn valmiimpia hyökkääjiä kevään pudotuspeleihin. SKTBS:n kiekkomaila tulee sanelemaan yksittäisen ottelun lopputuloksen.

 

Lopputulos

Kohma Tigers pelaa huippukauttaan, pelaa pitkäjänteistä, kylmähermoista kiekkoa joukkueensa eteen. Royal Family ei vaikuta ulkopuolisen silmin yhtä valmiilta joukkueelta pelaamaan täyttä pudotuspelisarjaa yhtä tai kahta ottelua kauempaa. Kohma jaksaa puolustaa, peittää syöttösuunnat ja pelata maltillisesti Royalia kauemmin ja tästä syystä Kohma Tigers marssii voittoon otteluvoitoin 3-0.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 03.05.2018 18:57
Luettu: 618 kertaa

Kommentit
hutsuu 04.05.2018 20:55
Sehän meni just näin ku tää Petteri Sihvonen ennakoi :-D nice work
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020