Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko: Phoenix Rising - Oakland Raiders

Lyhyt katsaus kauteen

Phoenix Risingin ennätyksellisen hyvä kausi päättyi kivenkovan B-lohkon neljänteen sijaan. Sekä yksilötason ennätyksiä, joukkue-ennätyksiä että kausiennätyksiä tehtailtiin runkosarjan aikana iso kasa ja jo pelkästään näiden valossa pudotuspeleihin voisi lähteä itsevarmuutta uhkuen. Jo pitkään kuolemaa tehneen Phoenix Risingin osakkeet lähtivätkin kauden 1/18 jälkeen oikein positiiviseen nousukiitoon Caribbeanista tuttujen raiqn ja Flockin värväämisen myötä ja jopa harjoitusotteluita on pelattu muutamia. Edelleenkin umpisurkea pudotuspelihistoria on Phoenix Risingin häpeäpilkku ja ”pudotuspelipeikkoa” ei onnistuttu karistamaan. Phoenixihan ei ole onnistunut kertaakaan pitkän Eliittiliiga/Superliigahistoriansa aikana yltämään puolivälieriä pidemmälle ja suusanallinen sopimus pelaajien kesken onkin, että sitten lopetetaan, kun palkintokaappiin jää pölyttymään edes yksi pokaali. Onko tämä kausi läpimurtokausi? Palkitaanko 12 kauden mittainen työ? Se voi ratketa ja tämän hetken tiedon mukaan sunnuntaina.

Seuraa häntä: teppo223

Poikkeuksellisen pelihistorian omaava teppo223 nousi lopulta aina alemmanpuolustajan tontilta joukkueen tähtihyökkääjien kaartiin. Maagiset kädet, ärsyttävän hyvä liima ja mainio peliäly tuottaa vastustajalle kuin vastustajalle harmaita hiuksia.

 

Oakland Raiders yllätti varsin positiivisesti ainakin allekirjoittaneen pelillisillä otteillaan. Kehnon alkukauden jälkeen Raiders onnistui kuin onnistuikin raapimaan tarvittavat pisteet aina pudotuspeleihin asti. joq vaikuttaisi tässä ottaneen suurta roolia ainakin tilastojen valossa; joq pelasi runkosarjan aikana vain seitsemässä otteluissa, joista vain yksi päätyi jatkoaikatappioon kivenkovaa Lighthouse X:ää vastaan. Muita tärkeimpiä vaikuttajia runkosarjan aikana Oaklandissa ovat olleet wop, Sami, Scofield, burger sekä Leina. Oaklandilla on mahdollisuus korkata oma Superliigan debyyttikautensa pudotuspelit siis monenlaisella kokoonpanolla.  Yksittäisen runkosarjaottelun valossa Oakland kykeni haastamaan tilastollisesti itseään paremman Phoenix Risingin aina jatkoajalle asti, taipuen lopulta 5-6. Jotain jäi varmasti hampaankoloon näin pudotuspelien kynnyksellä ja näkisin Oaklandin pudotuspelejä ajatellen oikein energisenä ja yllätyksentäyteisenä joukkueena.

Seuraa häntä: wop

wop aka tertsi nakutti 32 täysosumaa runkosarjan aikana ja hyvälle vetosektorille päästyään osaa viimeistellä laukauksen verkon perukoille ihailtavalla tarkkuudella. Tässä pudotuspelisarjassa vetopaikat tulevat olemaan vähissä, joten wopn onnistumiset tulevat olemaan Oaklandin menestyksen kannalta keskiössä.

 

Lopputulos

Peli-illan kunto ja se, millaisen koostumuksen Oakland saa pelikentille tulevat määrittämään osan pudotuspelisarjasta. Näkisin, että puolin ja toisin peli tulee olemaan staattista vääntöä sekä sumputtamista ja yksilöonnistumiset/-epäonnistumiset tulevat sanelemaan yksittäisen ottelun lopputuloksen kannalta merkittävästi. Jotta ottelun lopputuloksen arviointi pysyisi mahdollisimman objektiivisena, ulkoistin Fettiksen kertomaan oman mielipiteensä tämän sarjan lopputuloksesta;

Fettis: Phr kusee poffit kuten aina

Kiitos Fettikselle erittäin analyyttisestä ennakoinnista.


Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu 03.05.2018 19:29
Luettu: 548 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020