Kirjoitus

Powerliiga välieräennakko: Ginger- Kiekon Tulevaisuus

 


Lähtökohdat välierään ovat varsin kutkuttavat, Ginger on runkosarjan alun tahmeuden jälkeen kulkenut voitosta voittoon, kun taas KiTu heräsi vasta runkosarjan jälkimmäisellä puoliskolla taistelemaan puolivälieräpaikasta. Puolivälierissä KiTu vei sarjan Maardu Levadiaa vastaan 3-1, joten tiedossa on kutkuttava ja tiukka välieräsarja joukkueiden välillä! Pureudutaanpas hieman joukkueisiin tarkemmin. 

Runkosarja kohtaamiset: 

Kiekon Tulevaisuus 0-8 Ginger

(vanaja-vasuri-Destro-Kurt) - (kiikeli-kukkahypy-piipeli-samnov)


Ginger 5-0 Kiekon Tulevaisuus

(kiikeli-kukkahypy/Lyijykynä-piipeli-samnov) - (vanaja-stönde/vasuri-Raskas-Heijargh)Ginger  


Kauden alun kömmittyään joukkue on nostanut tasonsa aivan huippuun ja keikkunut kuntopuntarin kärkipäässä. Joukkue on voittanut viimeisestä seitsemästä pelistä täydet seitsemän. Varsinkin samnovin tulo joukkueeseen piristi ja mies nousikin nopeasti runkosarjassa Gingerin toiseksi pistepörssissä. Mielenkiinnolla odotan riittävätkö rahkeet päätyyn asti, vai onko pelaamattomuus vienyt suurimmat vireen rippeet joukkueen pelistä.


Kiekon Tulevaisuus  


Niin sanottu perinneseura on nostanut päätään pensaikosta vahvoilla otteillaan runkosarjan lopussa ja on jatkanut liitoaan myös pudotuspeleissä. Joukkueiden keskinäiset kamppailut runkosarjassa Ginger kurmootti mennen tullen maalierolla 13-0, joten nähtäväksi jää löytävätkö Tulevaisuuden pelaajat lääkkeet Gingerin kutistamiseksi. Pudotuspeleissä varsinkin Heijargh sekä Raskas ovat nostaneet tasoaan selvästi. Molemmilla on jo tässä vaiheessa yli 10 pistettä mieheen, kun runkosarjassa Heijargh pystyi työstämään 14 pistettä. Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle poikien rahkeet riittävät!

Seuraa näitä asioita sarjassa

- Gingerin lento, voiko jatkua vai onko KiTulla lääkkeet kutistamiseen?
- Jatkavatko Heijargh ja Raskas pistetehtailuaan myös välierissä? 
- Vaikuttaako pelaamattomuus vai onko se vain silmälumetta?
- Lässähtääkö sarja pannukakuksi Gingerin ylivoimaisuuden vuoksi keskinäisten pelien perusteella?

Lopputulos

Sarjasta tulee joko äärimmäisen tasainen, tai pannukakku joka lässähti jo ennen uuniin menoa. Erityisesti Gingerin pelaajien nykykunto tulee vaikuttamaan pelin kulkuun radikaalisti. Onko Ginger vireessä? Yllättääkö KiTu Gingerin housut nilkoissa? Näihin kutkuttaviin kysymyksiin saamme vastauksen lähiaikoina. Allekirjoittaneen veikkaus tulokseksi on 3-2 Gingereille.

Kirjoittanut: Keitl
Julkaistu 16.05.2018 02:09
Luettu: 987 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020