Kirjoitus

Kausiennakko 3/18

 

Syksy saapui ja näin ollen uusi kausi pyörähti jo käyntiin tällä viikolla. Kausiennakko julkaistaan hieman myöhässä johtuen aikatauluongelmista ja muista kiireistä, mutta siitä huolimatta olemme saaneet raapustettua ennakon kasaan ja se on nyt teidän luettavissa!1.  Kuolema –
Ei pelannut viime kaudella Superliigassa            

Pitkän tauon jälkeen paluun liigakentille tekevä joukkue on saanut uudet vastuunkantajat, muutamaa vanhaa kasvoa unohtamatta. Joukkue on pelannut läpi kesän aktiivisesti harjoituspelejä, ja näin ollen pelin luulisi olevan uomissaan heti kauden alkaessa. Django on saanut jalkeille kesän aikana porukan, jolta voidaan odottaa kaudella paljon. Allekirjoittaneen mielestä Kuolema on ehdottomasti yksi suurimmista mestarisuosikeista. Joukkueesta löytyy paljon kokemusta sekä hyökkäyksestä että puolustuksesta. Hyökkäyksessä tahtipuikkoa tulevat heiluttamaan kolmikko perälä-Falco-Darts. Näistä etenkin perälällä on nyt mahdollisuus nousta kiekkokansan parrasvaloihin myös liigajäillä. Regeistä tuttu nimi varmasti kaikille, mutta pelannut hyvin harvakseltaan liigapelejä jo pitkällä kiekkourallaan. Erittäin juonikas ja hyvän vedon omaava pelaaja, jolla on rahkeita takoa kauden aikana hurjat lukemat pisteitä, jos muut palaset loksahtavat kohdalleen. Falco on kaikille Superliigan pelaajille tuttu kasvo. Tietyllä tapaa hyvin samantapainen pelaaja, jonka peli perustuu myös hyvin paljon laadukkaaseen laukaukseen. Kolmas lenkki Darts on taas monelle tutumpi nimi Kiekkoliigan puolelta, vyöllään lähes 200 ottelua.

Puolustus tulee samaan tapaan nojaamaan kolmeen luottoratsuun, joista uskoisin kaksikon Django-Orr ottavan suurimmat minuutit. Molemmat ovat erittäin hyviä puolustuspään pelaamisessa, joten uskoa sopii, että oma pää tulee pysymään kauden mittaan puhtaana useassa ottelussa. Nähtäväksi jää, saavatko hyökkääjät tarvitsemaansa taustatukea herroilta, kun sitä tarvitaan. Myös Nico on mielenkiintoinen lisä kokoonpanoon ja mielenkiinnolla jäämme seuraamaan saako hän minuutteja kauden aikana ja kuinka aktiivisesti miestä nähdään jäällä. Pienemmillä minuuteilla joukkueessa häärivät kauden aikana todennäköisesti reno911 sekä Eyemou. Kummaltakin löytyy rutkasti kokemusta kovista peleistä, joten miehet voidaan heittää tarvittaessa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa.

Joukkueen runko on ollut nyt kasassa jo reilusti yli kesän ja kuten edellä mainitsin, niin pelejä on kertynyt hyvä määrä. Kuolema nojaa vahvasti pelaamisessa vahvaan joukkueena tekemiseen molemmissa päissä. Ei tule olemaan kenellekään helppo pala runkosarjan aikana ja uskon tasaisen suorittamisen tuovan lopulta juurikin näin hyvän sijoituksen.Seuraa tätä
– Hyökkäys

Kuoleman jokainen edellä mainittu hyökkääjä on erittäin taitavakätinen ja hyvän laukauksen omaava. Tulevat tekemään tuhoisaa jälkeä, jos pääsevät vireeseen ja saavat liikaa tilaa hyökkäyspäässä.

Kommentit – Darts

Dartsilta pyydettiin kommenttia tulevasta, mutta herra tyytyi mollaamaan Djangoa. Joukkue on huolissaan Djangon peliesityksistä ja sekavista jutuista. Muuten tavoitteet asetettu korkealle, mestaruus? – Ei uskaltanut sitä ääneen sanoa. Tärkeimpänä pointtina kauteen lähdettäessä on ehjä kausi ja sitä kautta pelien pelaaminen ajallaan. Kokoonpano tulee varmasti vaihtelemaan kauden mittaan, mutta sen ei anneta häiritä. Kokemusta löytyy jokaiselta jätkältä riittämiin, joten senkin myötä tulevaa kautta odotetaan hieman erilaisin lähtökohdin.2. SC Bern – Viime kauden Superliigan mestari

Runkosarjan pistepörssin voittaja: kuminalli, SC Bern
Playoffsien pistepörssin voittaja: kuminalli, SC Bern
Arvokkain pelaaja joukkueelleen: kuminalli, SC Bern


Palkintogaalaa seuranneet voisivat kuvitella, että viime kauden mestari SC Bern elää ja kuolee kuminallin mukana. Tiettyyn pisteeseen asti tämä pitääkin paikkansa. Nickillä inen nykyään esiintyvä hyökkääjä ylitti toista kertaa urallaan maagisen sadan pisteen rajan runkosarjassa. 123 pistettä 20 peliin ei jätä paljoa argumentoinnin varaa. Tämä mies paukuttaa missä tahansa ja milloin tahansa. Pienemmälle profiilille jäävät tukevat pelaajat, jotka ovat kaikki pelipaikoillaan liigan ehdotonta eliittiä. Muutkin rungon nickit ovat vääntyneet uuteen muotoon. Jopi on nykyään herkull ja takalinjoilla edustaa kaalilaatikko –duo. Bern oli viime kaudella selkeästi liigan eniten maaleja tehnyt joukkue ja sen tehokkuus hyökkäyspäässä ei ole sidottu yksin kuminalliin. Kiekko pyörii useasti rakenteluvaiheessa koko kaluston läpi ja varsinkin herkull...in kahden suunnan pelaaminen antaa kuminallille mahdollisuuden keskittyä tehoiluun.

Viime kaudella Lighthouse X:ssa esiintynyt Fettis tuo vaihtoehtoja puolustusrooleihin. Fettis pystyy luontevasti pelaamaan sekä alemman että ylemmän puolustajan tontilla ja tuo tällä monipuolisuudellaan tarvittavaa laajuutta. Ilkeät kielet ovat kuitenkin ehdottaneet, että Fettiksen monipuolisuus olisi kauden aikana esillä lähinnä pelikieltojen rajoittajana, tietynlainen glorifioitu Waterboy. Bern hävisi viime pudotuspeleissä vain yhden ottelun ja sen suoritustasossa on tiettyä vääjäämättömyyttä, jota moni muu ennakkoon kova porukka haikailee.
Fettis pitää huolta joukkueen nesteytyksestä saunailloissa.


Seuraa tätä - nälkäisyys

Bernillä on kaikki palaset kohdillaan toistaakseen viime kauden menestyksen. Riittääkö nälkä vääntää pitkä kausi julkisten saunailtojen uuvuttamana?


Fettis, siirryit tulevaksi kaudeksi Bernin riveihin. Oliko Bern viimeinen vaihtoehto vai unelmien kohde?

Hyvä vaihtoehto! Mukavaa sakkia, vielä kun vähän useammin saataisiin harkkapeli aikaiseksi niin olisi jees.


Joukkueesta löytyy liigan kenties paras maalintekijä. Mikä tekee kuminallista niin hyvän?

Taitavan joukkueen tuki. :)3. Kisastudio – B-lohkon 1. - välierät

Monelle Kiekkoliigan seuraajalle Pelijengi oli monella tapaa pelikirjakiekon alkupiste ja Arto sen suurin visionääri. Superliigan versio tästä on pitkään ollut Kisastudio. Pelijengin tapaan Kisastudio kulkee taktisesti omia polkujaan. Joukkueen peliä pitkään seuranneet voivat tunnistaa tiettyjen kuvioiden ja rakennelmien toistuvuuksia ottelusta toiseen. Noin yleistäen Kisastudion vaarallisin pelaaja on harvoin kiekossa kiinni ja joukkue hyödyntääkin huomattavan paljon rännikiekkoja ja nousuja toisesta/kolmannesta aallosta. Kisastudion roolitukset elävät jatkuvasti jäällä ja pitkään yhdessä pelannut porukka haistaa toistensa liikkeet siirtoa vastustajaa ennen. Tärkeintä on luottamus siihen, että taustalla on aina joku, joka paikkaa kriittisesti ajoitetut nousut. Viime kaudella tämä henkilö oli pääosin Muzzin.

Viime kauden runkosarja oli kaikin puolin murskaavaa näytöstä. Kisastudion hämmentävä 21-1-1 tilasto syntyi muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta Muzzin – Jaska – anton - pökäle -kentällisellä. Toiseksi runkosarjan pisteissä päätynyt Bern jäi lopulta peräti 12 pistettä Kisiksen taakse. Pudotuspeleihin lähdettäessä ennakkosuosikin asema oli selviö. Kausi päättyi kuitenkin karvaaseen pettymykseen välierissä. Voitokkaan Team Sahara –sarjan jälkeen Godsent otti Kisastudiosta niskalenkin avausottelun 11-3 myllytyksellä, eikä joukkue tästä toipunut. Myös pronssiottelu jäi torsoksi ja tilastollisesti likimain historiallisesta kaudesta jäi luu käteen. Nähtäväksi jää, saako Kisastudio karistettua menneet haamut yltään. Mielenkiintoinen mahdollisuus myös muille joukkueille pohtia mikä Godsentin pelitavassa sekoitti niin pahasti dominoivan joukkueen pakan.Seuraa häntä - Muzzin

Pitkään Superliigassa esiintynyt Muzzin nousi viimeistään viime kaudella liigan alempien puolustajien eliittiin. Kisastudio päästi 23 pelaamassaan runkosarjaottelussa vain 44 maalia ja puolustuksen lukko vapautti ylempänä pelaavan kolmikon hurjiin henkilökohtaisiin tehoihin. Järkevä, rauhoittava pelaaja.


Spears, jäit viime kaudella suosiosta vilttiin. Onko roolisi muuttunut tulevalle kaudelle?

Edelleen olen tämän firman tärkein pelaaja mutta lähtökohtaisesti mun rooli ei ole muuttunut yhtään mihinkään viimekaudesta. Vielä hakuajan jälkeen seuranjohto kyseli, että voiko minut lisätä kokoonpanoon ja päätin suostua. Tavoitteena on, että Muzzin ja joku mahdollisista tryouteista hoitaa pelaamisen ja itse saisi kulkea miten huvittaa. Näkihän sen viimekaudella miten kävi, kun hyppäsin askiin.


Joukkueen tie katkesi monen mielestä vähän yllättävästikin viime keväänä. Onko välierätappiosta toivuttu kesän aikana?


Ties kuinkahan monetta kertaa meillä on ollut puhe siitä viimeisestä kaudesta ja keväinen pannukakku piti olla kirsikka kakun päälle. Menihän se koko touhu ihan läskiksi. Huhupuheita "once more" kaudesta alkoi kuulua viikko ennen kauden alkua ja jatkoilmoitus pukattiin uuniin viimeisellä minuutilla. Tämän hetkinen locker room chemistry on jopa yllättävän hyvä, joten eiköhän kauden mittaan henkseleiden paukuttelu ala jossain muodossa.4. Ilves – A-lohkon 4. - neljännesvälierät

Säälikierroksella viime kaudella pudonnut Ilves lähtee alkavaan kauteen tutulla rungolla. Hienosti toisiaan tasapainottavat Hintz ja vope kantavat todennäköisesti edelleen suurimman vastuun joukkueen menestyksestä hyökkäyspäässä. Hintzin monipuolinen laukauskavalkaadi onkin Superliigan seuraajille tuttu näky, ja hyökkääjien pelityyleissä on sopiva tyyliero joka sekoittaa puolustajien rytmiä. Ilveksen materiaali on nimenomaan hyökkäyssuuntaan yllättävänkin potentiaalinen. Alemman puolustajan tontilta löytyy CBnation, joka omaa miiqn (nyk. kaali) ohella liigan parhaan viivapommin. Odotettavissa onkin, että Ilves pyrkii hyödyntämään maskiaan keskeltä tuleviin laukauksiin, siinä missä kiekon trendi on viime aikoina ollut etukulmien avaaminen kulmittaisissa laukauksissa. Tämänkaltainen ryhmityksen ja pelotteen leveys venyttää vastustajan puolustusnelikkoa erilleen ja luo tilaa hyökkäysalueen taskuihin.

Näihin taskuihin sukeltaa off-seasonin täsmähankinta, Godsentista tuttu Mustafa. Godsent jatkoi matkaansa kohti Kiekkoliigaa ilman puolustuksen vakionimiään. Neula päätyi Bearsin riveihin ja Mustafa löysi roolin Ilveksen kokoonpanosta. Ilves on monipuoliselle puolustajalle hyvä koti ja on helppo olettaa, että CBnationin hanakkuus yksilöratkaisuihin on turvattu Mustafan hyvän varmistusalttiuden myötä. HC Ylikunnon tapaan Ilves heittää jäälle kaksi puolustajaa, joista molemmat pystyvät luontevasti hoitamaan hyökkäyksiä tukevan reagoinnin unohtamatta pelipaikkansa velvoitteita.  Seuraa tätä - kemiat

Ilveksellä on paljon käsiä jäällä ja kemiat hallussa. Pieni mysteeri on toistaiseksi vielä, kuinka hyvin Mustafa käytännössä istuu joukkueen pelitapaan.


Mustafa, Godsent jatkoi matkaa Kiekkoliigaan, itse valitsit jatkon Superissa. Voitko valottaa päätöksen taustoja?  
Yksinkertaisesti sanottuna Superliiga tuntui olevan omaan tasoon sopivampi liiga. Harmitti tietty erota jätkistä mut eiköhän viel tulla pelaamaa lähitulevaisuudessa yhdessä. Tsempit pojille Kiekkoliigaan, varasin jo torin teille.
 
    
Olet voittanut parhaalle tuomarille myönnettävän palkinnon nyt kahdella kaudella peräkkäin. Kuinka paljon pistät arvoa kyseiselle tittelille?
 
Eipä toi mikään kovin erityinen palkinto ole mut ainakin kertoo et meikäläisen kieli poskes rustaamista rapsoista pidetään. Kiitokset äänestäneille :)5. CSKA – Ei pelannut viime kaudella Superliigassa

Kesän aikana vanhasta Oakland Raidersin ydinporukasta kasattu joukkue, jotka lähtevät nyt hakemaan menestystä uusien värien alla. Varmasti yksi aktiivisimmista joukkueista kesän aikana koko kiekossa. Pelaajilla on historiaa jo vanhoista seuroista, joten mitään yllätyksiä tuskin tullaan näkemään joukkueen osalta. Hieman on myös uutta verta hankittu sisään. Kovimpana hankintana voidaan mainita Meira, joka kiekkoili Team Saharassa menneellä kaudella. Viime kaudella Ilveksessä pelanneet O.Janezki ja Purfect liittyivät myös joukkueeseen kesän aikana. Eikä siinä vielä kaikkii - juuri kauden alla Impactista tuttu Zaborsky liittyi vielä vahvistamaan runkoa.

Hyökkäyksessä joukkueelta löytyy nimiä Datsjuk, Meira sekä Purfect. Näistä juurikin kaksi ensimmäistä tulevat takuuvarmasti kantamaan suurimman vastuun kauden aikana. Toisilleen tutut pelaajat, joiden yhteispeli on hyvin organisoitua ja tietävät toistensa liikkeet kaukalossa. Vaikka yhteistä taivalta ei ole kovin pitkään takana, on kesän aikana yhteispeli hitsautunut jo hyvälle tasolle. Kaksikon takana Purfect tulee oletettavasti olemaan varamiehen roolissa. Riittävätkö kaksi pelaavaa hyökkääjää vai kierrätetäänkö rotaatiota joukkueen sisällä. Tämä tullaan näkemään kauden aikana.

Joukkueen puolustuksen tukipilari on Leina, joka häärii takuuvarmasti kauden mittaan lähes jokaisen minuutin alemman puolustajan tontilla. Perusvarma puolustaja, joka ei esitä mitään ihmeellistä, mutta kantaa usein omalla tekemisellään joukkuetta vaikeissa paikoissa. Vaikkei hän ole kiekollisesti virtuoosi, niin usein hyvällä kiekottomalla pelaamisella ja pelin ohjaamisella päästään pitkälle. Neljännestä paikasta tullaan käymään kiivain taistelu, koska ylemmän puolustajan tontille olisi tarjolla tuttu pelaaja burger sekä aikaisemmin mainittu Zaborsky. Miten marssijärjestys menee kauden aikana ja kuka pelaa tärkeimmät ottelut? Luultavasti paikka on lunastettava hyvillä suorituksilla kauden aikana.

Suurin huolenaihe joukkueella lienee siinä, että kestääkö pelisuunnitelma, eikä Leina jää liian yksin puolustuksessa. Joukkueesta löytyy paljon hyökkäyspään osaamista, mutta puolustuksen täytyy myös olla kunnossa, mikäli menestystä halutaan.Seuraa tätä – Joukkueen kokoonpanon syvyys

Löytyykö hyökkäyspäähän tarvittaessa muita ratkaisijoita kahden edellä mainitun lisäksi, jos tilanne sitä vaatii, vai luottaako joukkue pieneen pelaavaan kokoonpanoonsa kuin kiveen?


Kommentit – Leina

Kesä meni todella vaihtelevasti, koska Kiekkocupin jälkeen päätimme jättää Oakland Raidersin ja perustaa tämän uuden joukkueen. Joukkueen runko koostuu siis hyvin pitkälti samoista pelaajista, joten totuttelua ei juurikaan vaadittu. Pelit ovat kesän aikana sujuneet ailahtelevasti, toisinaan erittäin hyvin ja vastapainona kehnosti. Jokaisella on silti nyt kauden alettua motivaatio ja pelihuumori kunnossa ja tavoitteena on lähteä parantamaan viime kauden sijoitusta, jolloin pääsimme neljännesvälieriin.6. Phoenix Rising – Viime kaudella A-lohkon neljäs, puolivälierät

Viime kaudella Instagram sai lietsottua joukkueensa jo kauden aikana sellaiseen liitoon, että käytiin puhumaan jopa mitalista. Kausi päättyi kuitenkin pettymykseen puolivälierissä. Uuden kauden alla joukkue ei näytä muuttuneen yhtään. Samalla kokoonpanolla jatketaan, joten harjoituspelejä pelataan säännöllisen epäsäännöllisesti ja joukkue tullaan näkemään pääasiassa liigajäillä. Akseli Kaakkuri-göntsä-teppo223-Jaws/vesisika muodostivat viime kaudella hyvin toimivan ryhmän.

Onko joukkue löytänyt uusia kikkoja Instagramin pelikirjasta, vai luottaako se jo tuttuun ja turvalliseen peliinsä? Maalintekovastuu oli/on hyvin pitkälti göntsän harteilla, joka paukutti viime kaudella 52 maalia. Joukkue kaipaakin siis tälläkin kaudella kyseisen herran maaleja, jos haluaa menestyä. Löytyykö vielä nälkää taistella pisteistä ottelusta toiseen ja hakea sitä kruunua tällä kokoonpanolla?

Hyvistä hyökkäyspään yksilöistä huolimatta joukkueen suurin vahvuus on hyvä puolustuspelaaminen - viime kaudella se oli liigan neljänneksi parasta. Joukkue voi siis luottaa ja nojata vaikeina aikoina myös siihen, että oma pää pysyy puhtaana.

Phoenix Rising tulee takuuvarmasti esittämään hyvin tuttua kiekkoa liigakaukaloissa, mihin olemmkin tottuneet viime kausilla, hyvään joukkuepuolustamiseen nojaten. Hyökkäyspäästä löytyy tarpeeksi yksilötaitoa ratkaista otteluita, joten uskoa sopii, että joukkue löydetään hyvältä sijalta runkosarjan päätteeksi.
Saako joukkueen päävastuuhenkilö Instagram aktivoitua joukkueensa pelaamaan myös harjoitusotteluita, vai kuluuko göntsän ja muiden aika mieluummin Snapchatissä.Seuraa tätä – Aktiivisuus ja motivaatio

Löytyykö joukkueelta tarpeeksi aktiivisuutta pelata jopa harjoitusotteluita kauden aikana, että pelivire pysyisi läpi kauden? Ja toinen seikka, jaksaako pelaavat vielä motivoida itsensä ja toisensa taistelemaan ottelusta toiseen voitosta?


Kommentit – Instagram

Joukkueen pvh tavoitettiin junamatkalta kommentoimasta alkavaa kautta näillä sanoin: ”Silminnähden kausi vaikuttaa hyvin tasaväkiseltä joukkueiden kesken. Käytännössä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa ja tämä täytyy erityisesti muistaa kauden puolivälissä jo pelattujen runkosarjaotteluiden ”vääristäessä” kunkin joukkueen todellista tasoa, jos lähdetään mittaamaan joukkuetta runkosarja sijoituksen mukaan. Meidän playoff arkkivihollinen Godsent valitettavasti siirtyi Kiekkoliigan alaisuuteen, emmekä saa mahdollisuutta kuitata kalavelkoja. Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja sama porukka tulee jatkamaan kaukalossa kuin edellisillä kausilla. Pelaavan nelikon peli toimii kuin ajatus, joten en nää syytä miksemme olisi tällä kaudella mestaruustaistelussa. Vain mestaruus kelpaa meille.”7. Bears – ei pelannut viime kaudella Superliigassa

Suhteellisen uusi tuttavuus varmasti monelle, koska joukkueella ei ole vielä kovin pitkää historiaa. Joukkue kasattiin muutaman pelaajan toimesta ja melko nopeasti tuli ajatus siitä, että olisiko mahdollista pelata vielä joku päivä liigaa, nyt se päivä on täällä. Varmaankin koko kiekon aktiivisin joukkue kesän aikana, joten pelejä on keretty pelata ja sitä kautta valmistautua tulevaan kauteen.

Pelaajisto voi olla tietyltä osin hieman tuntemattomampi osalle kiekkokansasta, mutta he ovat kesän aikana näyttäneet harjoituspeleissä sen, että heitä ei voi aliarvioida. Joukkueesta löytyy jokaiselle pelipaikalle erinomaisia yksilöitä. Hyökkäyksestä nostaisin esille etenkin Ahiksen, joka pelasi viime kaudella Spiritsissä. Erittäin hyväkätinen hyökkääjä, joka pystyy ratkaisemaan otteluita henkilökohtaisella taidollaan joukkueen eduksi. Tulee varmasti pelaamaan kauden aikana yhdessä gorbin kanssa suurimman osan peleistä. Bearsille onkin tärkeää, että tämä kaksikko saa pelinsä luistamaan ja tulosta aikaiseksi. Vaihtopenkiltä löytyy myös heittää kentälle mm. Pisua ja niz:ä, mikäli hyökkääjien peli käy kauden aikana tökkimään.

Puolustuksessa ehdoton kärkinimi on Neula, joka vaihtoi maisemaa Godsentista täksi kaudeksi karhuihin. Tulee olemaan kauden aikana varmasti se tärkein yksittäinen pelaaja tälle joukkueelle, jos menestystä on tullakseen. Erinomainen ja hyvin varmaotteinen puolustaja, joka ei tee turhia liikkeitä jäällä, eikä myöskään virheitä. Taustatukea Neulalle antaa joukkueen päävastuuhenkilö Deranged.

Joukkue on valmis menestymään ja taistelee varmasti pudotuspelipaikasta jo ensimmäisellä liigakaudella, mutta se vaatii venymistä ja tasaista suorittamista läpi kauden. Hyökkäys on toiminut harjoituspeleissä hyvällä teholla, joten sopii odottaa että maaliverkko heiluu myös liigajäillä hyvällä prosentilla. Nähtäväksi jää, jos kauden aikana tulee tuloksellisesti tai pelillisesti notkahduksia niin miten joukkue kokoaa itsensä, koska yhteistä historiaa ei ole liiaksi.Sujuuko ensimmäinen liigakausi karhuilla kuin tanssi vai jääkö joukkue statistin rooliin?Seuraa tätä – Yksilöt

Hyökkäyksessä Ahis, jonka vastuulla tulee olemaan joukkueen viimeistely. Vaaditaan pelistä toiseen onnistumisia, jos joukkue haluaa menestyä. Vastaavasti puolustuksen täytyy kestää pelistä toiseen, joten Neulan on pelattava omalla tasollaan, jotta joukkue saa mahdollisuuden voittaa.


Kommentitbig

Bears lähtee kauteen haastajana ja nöyränä koska tulee uuteena joukkueena sarjaan. Vahva usko on siihen, että tulemme tarjoamaan hyvän vastuksen jokaiselle joukkueelle. Joukkueen sisällä tavoitteeksi on asetettu meidän omasta mielestä realistinen pudotuspelipaikka, kaikki siitä eteenpäin on pelkkää plussaa.8. Belladonnas – Ei pelannut Superliigassa viime kaudella

Niin ikään uusi ilmestys liigakartalla. Tuore ja erittäin pienellä kokoonpanolla alusta asti operoinut joukkue lähtee ensimmäiseen liigakauteensa haastajana. Joukkueesta löytyy silti erittäin paljon kokemusta molemmista päistä, joten tilanne ei liene uusi kenellekään.

Hyökkäyksestä löytyy kaikille pelaajille tuttu Favor, joka omaa pitkän taustan kiekon parista. Teki paluun usean vuoden tauon jälkeen ja on löytänyt jälleen tutun pelihuumorinsa. Erittäin juonikas hyökkääjä, johon oma joukkue voi nojata vaikeina hetkinä ja häneltä on lupa odottaa pisteitä ensi kaudella. keho, joka tunnetaan myös paremmin nimimerkillä rööri, on ollut harjoituspelien perusteella oiva lisä Belladonnaksen kokoonpanoon. Suurin kysymysmerkki lienee tämän pelaajan kohdalla, kauanko mies mahtaa pysyä seurassa, koska tämän kalenterivuoden aikana vanhoja joukkueita on kertynyt jo kuusi kappaletta, joten maisema on vaihtunut suhteellisen tiuhaan tahtiin. Olisiko nyt löytynyt joukkue, jossa voisi viihtyä ja hakea menestystä?

yarkko ja Fener muodostavat puolustajaparin hyökkääjien takana, joten kokemusta ei alakerrasta puutu. Tähän kun voidaan vielä lisätä thanos aka K.Carson, niin voidaan varmasti väittää, että Belladonnasin puolustustrio on yksi kokeneimmista ja iäkkäimmistä. Suurin huolenaihe lieneekin se, miten pelaajilla liikkuu luistin jäällä ja pysyvätkö herrasmiehet vastustajien viekkaiden hyökkääjien perässä. Mikäli joukkue saa puolustuksen toimimaan, mahdollisuus jatkaa kautta pudotuspelien merkeissä ovat korkealla.

Suppealla kokoonpanolla kauteen lähtevä porukka, joten pieni riski on aina olemassa. Saadaanko pelaajat paikalle ja saadaanko pelit pelattua ajallaan? Ryhmä ei kestä yhtään pelaajaliikennettä ulospäin. Onko joukkue hitsaantunut yhteen, koska varmasti tehty tietoinen valinta kokoonpanon koon suhteen, siitä voisi muodostua varmasti pitkässä juoksussa etua. Mikäli Favor löytää hyvän pelivireensä ja joukkuepelaaminen toimii molempiin suuntiin, muut joukkueet tulevat varmasti olemaan vaikeuksissa tämän porukan kanssa.Seuraa tätä – Aktiivisuus ja peli-into

Pysyykö aktiivisuus pienellä ryhmällä läpi kauden samanlaisena, kun se on kesällä ollut ja säilyykö raikas peli-ilme läpi kauden, vaikka kauden aikana tulisikin notkahduksia.9. Pelicans – Ei pelannut Superliigassa viime kaudella

Uutta tulemista tekevä Pelicans, joka on aiemminkin esiintynyt Superliigassa Aces-nimen alla. Muutaman vanhan tutun into kasata porukka uusiksi, jonka tuloksena joukkue on jälleen mukana kahinoissa.
Joukkueen runko on kasattu osakseen Acesin pelaajista, joihin kuuluivat mm. Oskari, M83 ja Jusa. Muuten pelaajistoon on tuotu paljon uutta verta ja tuoreita naamoja. Kesän aikana on saatu kasattua varsin mielenkiintoinen porukka kasaan, joka tulee varmasti taistelemaan kynsin hampain pudotuspelipaikasta syksyllä. Joukkueesta on vaikea nostaa esille pelaavaa kokoonpanoa, koska uskon, että Pelicans tulee kierrättämään rotaatiota jonkin verran kauden aikana, tietysti peliesitysten mukaisesti.

Hyökkäyksestä löytyy hyvin kokemusta mm. Edit, immOt, jimi näin ensiksi mainitakseni. Kyseiset herrat tulevat varmasti olemaan hyökkäyspään pääarkkitehdit kauden aikana, ja tulevat tekemään hyvää jälkeä kaukalossa. Kaikilta löytyy kokemusta liigajäiltä erinäisiltä tasoilta usean kauden verran, joten kenellekään tuskin tilanne on aivan uusi. Edit tunnetaan hyvänä maalintekijänä ja mailankäsittelijänä, joten häneltä on lupa odottaa hyviä maalimääriä alkaneella kaudella. Muiden pelaajien rooli voikin hyvin olla ruokkia kyseistä pelaajaa ja rakentaa peliä yhdessä muiden kanssa. Hyökkäys voi siis olla hyvinkin vaarallinen ja tehokas, mutta nähtäväksi jää, vaikuttaako lyhyt historia vielä peliesityksiin kauden alkupuoliskossa. Löytävätkö pelaajat toisensa ensimmäisestä ottelusta ja vaihdoista alkaen ja miten mahdollinen vaihtuvuus pelaavassa kokoonpanossa näkyy otteissa?

Puolustuksesta löytyy immOtin pitkäaikainen joukkuekaveri IHT Guerillaksen ajalta, BIGCOCK aka jemi. Tämä hyvin stay-at-home tyyppinen puolustaja tulee olemaan tärkeä palanen Pelicansin oman pään palapelissä. Myös joukkueen päävastuuhenkilö Oskari tullaan varmasti näkemään kauden aikana puolustajan tontilla tarvittaessa. Ylemmän puolustajan tontilla joukkueessa häärii BIGONE, joka vaikutti pitkään Apinalauman taustalla.Seuraa tätä – Pelaajien kierrätys

Joukkueessa on paljon pelaajia joilla olisi varmasti pelihaluja. Nähtäväksi jää, ketkä lopulta lunastavat paikkansa jäällä ja kenelle jää vaihtomiehen rooli. Vaikuttaako tämä joukkueen kemiaan tai mahdollinen pelaajien kierrätys esityksiin jäällä? Se nähdään syksyllä!


Treenimontaasi

Onko Oskarin kesätreenit vieneet jo parhaan terän joukkueesta? Katso video10. Lyhdynkeittäjät – A-lohkon 6. - neljännesvälierät

Lyhdynkeittäjät aloittavat toista kautta Superliigassa. Ensimmäisellä kaudella joukkue onnistui taistelemaan itsensä vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen aina pudotuspeleihin asti. Joukkuetta vaivasi viime kaudella hieman epätasainen suorittaminen ottelusta toiseen ja jopa ottelun sisällä. Toisinaan peli luisti hyvin ja toisinaan asenne ja motivaatio olivat aivan tiessään, jolloin tulos olikin sen mukaista. Hyvänä päivänä ja oikealla kokoonpanolla joukkue pystyy haastamaan tässäkin liigassa kenet tahansa.

Kokoonpano on pysynyt ennallaan viime kaudesta, joten mitään suurempia yllätyksiä pelillisesti tuskin tullaan näkemään. Hyökkäyksessä häärii kaikkia ihastustuttava ORGASMI, jolta on lupa odottaa pisteitä myös tällä kaudella. Hän saanee aisaparikseen LYN:n. Herroilta löytyy taitoa ratkoa otteluita ja laittaa kiekkoa reppuun. Kyse lienee tälläkin kaudella siitä, kestääkö peli ja pää kasassa ja onko motivaatio kohdallaan ottelusta toiseen.

Puolustuksesta löytyy kaikille tuttu Kapanen, saipa aka jehu sekä kesä2018. Eli sieltäkin suunnalta löytyy kokemusta ja osaamista aina Superliigan mestarista asti. Joukkueella on siis kaikki edellytykset pelata itsensä aina pudotuspeleihin asti. Suurin haaste lienee jo edellä mainittu – kiinnostus & motivaatio. Viime kauden notkahdukset ja hajoilut kentällä on jätettävä pois, jos joukkue mielii tällä kaudella menestyä. Oman pään pelaaminen täytyy olla parempaa ja tiivimpää kuin viime kaudella (115 päästettyä maalia).Seuraa tätä – Suoritusten tasaisuus

Pysyykö joukkueen motivaatio ja tasainen suorittaminen ottelusta toiseen tällä kaudella? Mikäli pelit lähtevät liian aikaisin laukalle, niin Lyhdynkeittäjien pelit jäävät lyhyeen tällä kaudella.11. Royal Family – B-lohkon 6. viime kaudella - puolivälierät

Royal Family onnistui viime kaudella raivaamaan tiensä aina pudotuspeleihin asti, jossa tie katkesi puolivälierissä Impactia vastaan. Kesä on jälleen huilattu ja joukkue on valmis taistelemaan pisteistä. Muutoksia on tullut - joukkueeseen on liittynyt Erik aka Pönse, joka vahvistaa omalla hyökkäysosaamisellaan erittäin paljon joukkuetta.

Kuten jo mainitsin, hyökkäyksestä löytyy tällä kaudella Erik, joka tulee varmasti olemaan todella iso palanen Royal Familyn peliä tällä kaudella. Tämä hyökkääjä pystyy ratkaisemaan otteluita tarvittaessa vaikka yksin. Sopii myös hyvin joukkueen hyvin hyökkäävään pelityyliin ja saa näin varmasti itsestään parhaan irti ja tulee tekemään kovan määrän pisteitä henkilökohtaisella tasolla. Erikin vierelle joukkueessa on tarjolla SKTBS ja Jonzzy, jotka viime kaudella pelasivat yhdessä läpi kauden. Toisen rooli tulee jäämään tällä kaudella varmasti viime kautta pienemmäksi Erikin tulon myötä. Hyökkäys on silti viime kautta vaarallisempi ja tehokkaampi.

Eye
jatkaa joukkueen puolustuksen johtajana, ja hänen rinnallaan tullaan varmasti näkemään viis. Tämän kaksikon pääasiallinen tehtävä onkin huolehtia siitä että, hyökkääjät saavat ruokaa ylhäällä. Viime kaudella murheenkryyniksi osoittautui huonosti toiminut puolustus, 110 päästettyä maalia on auttamatta liikaa, joten kortin kääntöpuolena voidaan todeta, vaikka hyökkäys on varmasti vaarallinen ja tehokas, olisi joukkueen pystyttävä tällä kaudella parantamaan oman pään pelaamista, mikäli se haluaa taistella pudotuspelipaikasta.

Joukkueella olisi kaikki edellytykset varmasti pudotuspeleihin, mutta nähtäväksi jää, saadaanko peli toimimaan riittävän hyvin. Puolustukseen täytyy keksiä uusia lääkkeitä, eikä voida olla pelkän laadukkaan hyökkäyksen varassa. Potentiaalia on korkeammalle, jos kaikki palaset loksahtavat kauden mittaan oikeille paikoilleen.Seuraa häntä – Erik

Tärkein yksittäinen pelaaja joukkueessa. Erittäin hyvän laukauksen omaava pelaaja, joka on takonut Superliigassa muissa joukkueissa kovia pistemääriä, joten on lupa odottaa, että keikkuu myös tällä kaudella aivan pistepörssin kärkisijoilla.12. Hellhounds – Ei pelannut viime kaudella Superliigassa

Yhden sapattikauden jälkeen paluun liigajäille tekevä ryhmä, joka lähtee lähes samalla rungolla hakemaan menestystä kuin kaksi kautta sitten divarissa. Pelaajat ovat siis tuttuja toisilleen ja näin ollen mitään yllätyksiä tuskin peluutuksessa tullaan näkemään. Uutena naamana joukkueeseen on liittynyt Reyes, joka pelasi viime kaudella Golden Knightseissa. Hän tulee tuomaan hieman leveyttä hyökkäysosastolle.

Hyökkäyksessä tulosta sopii odottaa J-Manilta eli Grawilta, joka kiekkoili viime kaudella vielä Team Saharan väreissä. Hänen rinnallaan tullaan näkemään juuri edellä mainittu Reyes, sekä Pirne5. Tämän kolmikon vastuulla on joukkueen tehojen tekeminen hyökkäyspäässä. Onnistumisia olisi tultava ottelusta toiseen, mikäli Hellhounds haluaa taistella pudotuspelipaikasta.

Puolustuksessa häärii kaikille tuttu nimi, joukkueen pelillinen selkäranka TakeDown. Tämän herran kontolla on se, että joukkueen puolustuspeli on organisoitua ja sen tulisi kestää muiden joukkueiden rynnistys. Voi olla, että siinä on liikaa työmaata yhdelle miehelle, jos muilta ei apuja tule. Miten joukkueen yhteispeli toimii puolustus- ja hyökkäyspäässä? Tämä asia tulee ratkaisemaan pitkälti kuinka korkealta tämä joukkue löydetään runkosarjan päätteeksi. Mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat kuitenkin olemassa.Seuraa häntä – TakeDown

Joukkueen ehdoton selkäranka pelillisesti. Pelaa isoja minuutteja ottelusta toiseen ja hänen onkin oltava terävimmillään jokaisessa ottelussa. Erittäin iso palanen Hellhoundsin peliä ja pystyy myös kiekollisesti tukemaan peliä alakerrasta käsin.13. Spirits – B-lohkon 7.

Spirits palasi viime kaudella pitkän tauon jälkeen liigakentille. Pelasi hyvin mollivoittoisen kauden hyvästä alusta huolimatta. Aloitti vahvasti, jonka jälkeen joukkue vajosi pudotuspelien ulkopuolelle, koska voitot kiersivät joukkueen kaukaa. Joukkue ei ole juurikaan muuttunut viime kaudesta. Muutama poislähtijä on; Stara sekä Ahis. Nopeasti voidaan siis todeta, että viime kauden tärkeimpiä pelaajia on kaksi poistunut, eikä tilalle ole saatu ketään. Harjoitusaktiivisuus on kesällä ollut täysin olematon, joten nähtäväksi jää, aktivoituuko porukka syksyn tullen ja millaisen vastuksen he onnistuvat muille tarjoamaan.

Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja on tälläkin kaudella nukka. Viime kaudella sisäisen pistepörssin voitto ja pelasi lähes jokaisessa ottelussa. Enemmän pelintekijänä tunnettu nukka tarvitsisi vierelleen miehen, joka pistäisi kiekkoa reppuun. Mielenkiintoista nähdä, ketä nukan vierellä kauden aikana peluutetaan.

Kokoonpanosta löytyy sellaisia nimi kuin Zaitsev, Osfan ja Marquez. Kaikki pelasivat viime kaudella, mutta vastuu jäi vähäiseksI. Nyt olisi mahdollisuus päästä parrasvaloihin hyvillä onnistumisilla. Spirits tunnetaan hyvin suoraviivaisesta pelityylistä, joten heidän peleissään tullaan näkemään tällä kaudella jälleen tuttua päästä päähän menoa.

Alakerrasta löytyy viime kauden tapaan M.Koivu., selena sekä Surfacin. Tämä kolmikko tullee jakamaan peliajan aika tasaisesti kauden läpi, mikäli joku ei lunasta itselleen selvää paikkaa pelaavassa kokoonpanossa. Joukkueen puolustajien täytyy onnistua pelistä toiseen pysäyttämään valtava määrä suoria hyökkäyksiä, jos Spirits haluaa taistella pisteistä.

Joukkue lähtee siis kauteen kutakuinkin samalla miehityksellä kuin viime kaudella. Muutama hyvinkin tärkeä pelaaja on poissa, joten uusien miesten olisi nyt noustava tekemään tulosta. Nähtäväksi jää, löytyykö näihin saappaisiin joukkueen sisältä ketään mitat täyttävää pelaaja.Seuraa tätä – ailahtelevaisuus

Viime kaudella kausi lähti hyvin käyntiin, jonka jälkeen joukkue hävisi peräti 10 ottelua putkeen. Näitä ei saisi tulla, mikäli joukkue haluaa taistella pudotuspelipaikasta tällä kaudella.


Kommentit – selena

Joukkueen tavoite on lähteä parantamaan ns. koko kokonaisuutta viimekaudesta, eli pisteitä ja sijoitusta ylöspäin ja pelata myös aktiivisemmin.
14. Blashyrkh Frost Demons – Ei pelannut viime kaudella Superliigassa

Hulppealla 30 pelaajan vahvuudella Superliigassa debytoiva Blashyrkh Frost Demons on Imperiumista parhaiten muistettavan Nosferatun tuorein aikaansaannos. Muutaman vuoden rankingin alapäästä löytynyt joukkue on hiljalleen vakiinnuttanut pelillistä tasoansa. Parhaana päivänä BFD saa jalkeille tasapainoisen kokoonpanon, joka pystyy erinomaisella liikkeellä haastamaan liigan ennakkoon korkeammalle sijoitetut joukkueet. Mielenkiinto keskittyykin kauden alussa pitkälti siihen kuinka kiinteällä miehistöllä Nosferatu käytännössä liigaa peluuttaa.

Blashyrkhin pelaajisto on yleisilmeeltään hyvin tuttu ja turvallinen vanhemmille kiekkoilijoille. Mukana on regien peruskalustoa (Yatzy, Pirelli), vanhaa liigamörssäriä (Körsklieg) ja Porilaista ituhippiä (Goljat). Pääasiallisesti joukkueen runko on kasattu kuitenkin ex-Imperiumi/Vastis/Herrasmiesklubi -pelureista, joiden yhteiset pelitunnit viimeisen viidentoista vuoden aikana huitelevat kiekon kärkisijoilla. Tässä saattaakin olla Blashyrkhin yllätysmahdollisuus. Pelillinen kemia on monesti sidoksissa pukuhuoneen atmosfääriin ja kokeneen porukan rauhallisuus paineen alla voi tuottaa hedelmää pitkän kauden edetessä kohti pudotuspelejä.
Blashyrkhin joukkuepalaveri, poikkeuksellisesti ulkoilmoilla.


Seuraa häntä - Mortem2 (arttu)

PowerPlaysta monen muistama arttu on Blashyrkhin kiistaton avainhyökkääjä. Monipuolisesti pelin sisällä oleva jokapaikanhöylä  kykenee tilanteen vaatiessa ottamaan vastaan niin pelintekijän kuin maalitykin roolia. Blashyrkhille artun tärkein ominaisuus on erinomainen kiekollinen suojaus. Joukkueelle onkin olennaista löytää kiekollinen johtaja joka omalla hallinnallaan pystyy tuomaan koko ryhmityksen ylös.


Nosferatu, Blashyrkhilla on reserviä vaikka muille jakaa, mutta onko sinulla mielessäsi jo avausnelikko?

Mitään ei ollut mielessä, mutta Juhlis-Körsä-Mortteli-Pirelli -kvartetti kairasi jo heti ekassa gaymissä komeasti 3 pistettä plakkariin.

Noin muuten meiltä puuttuu aktiiviset profiilipelaajat käytännössä tyystin, joten aktiivisuusvajetta on toistuvasti paikattu laajentamalla rosteria. Jatkuvaa rotaatiota tullaan eittämättä noudattamaan, mutta mikäli joitain toimivia kokonaisuuksia siinä sivussa löytyy, pyritään jatkossa aina tilaisuuden tullen peluuttamaan tällaisia kentällisiä. Ykköskentän sisältö on meillä aina täysin päiväkohtainen, kun rosteri on suurimmaksi osaksi epäaktiivista osastoa, mutta liigagaymeihin pyritään laittamaan aina parasta tarjolla olevaa askiin.

Mitä mainostin Blashyrkhin olevan kauden musta hevonen, niin joukkue on vielä minullekin mysteeri, sillä nyt ollaan uuden tilanteen edessä
ja jää ainoastaan nähtäväksi, että kuka syttyy ja kuka jäätyy. Selvää on ainoastaan se että nyt kun ollaan lusikkamme tähän soppaan upotettu, pitää kaikkien vetää yhtä köyttä.

Mikä on oma roolisi joukkueessa? Nähdäänkö sinut askissa kauden aikana vai pysytteletkö Führerin roolissa?

Sikäli kun parasta ennen päiväykseni umpeutui jo "muutama" vuosi sitten, pidättäydyn mieluusti Führerin roolissa. Führeröinnissä on minulle ihan riittämiin tekemistä, joten hokkarit saavat jatkaa ruosteen keräämistä, mutta mikäli tarvitaan puukätistä kokemusta alakertaan, olen tarvittaessa käytettävissä. Muotoillaan asia siis, että meillä menee hyvin niin kauan kun minua ei nähdä kentällä.15. Golden Knights – B-lohkon 8.

Kolmatta kauttaan aloitteleva ritariryhmä löytyy jälleen kausiennakon peränpitäjänä. Viime kaudella pelasi huonosta menestyksestä huolimatta kautensa kunnialla loppuun asti, josta täytyy nostaa hattua. Monella joukkueella olisi loppunut huumori pelien suhteen. Joukkue ei ole juurikaan muuttunut viime kaudesta, joten mitään yllättävää pelillisesti tuskin tulemme näkemään.

Joukkueen pelillinen taso ei ole viime kausina riittänyt juurikaan haastamaan liigan muita joukkueita, eikä tästä kaudesta näyttäisi tulevan yhtään sen helpompi. Sarjan taso tulee olemaan liian kova pala vielä tälläkin kaudella ja joukkue saakin olla iloinen, jos se pystyy nappaamaan satunnaisia pisteitä otteluista. Joukkueen ehdoton sielu on Teeri, joka on jaksanut tsempata ja puskea porukkaa eteenpäin kehnoista tuloksista huolimatta. Kyseinen pelaaja näyttää myös kentällä esimerkkiä muille joukkueen pelaajille. Alemman puolustajan tontilla häärivä Teeri onkin jälleen lähes mahdottoman tehtävän edessä, kun uusi kausi pyörähtää käyntiin. Joukkueeseen olisi taas saatava valettua taisteluhenkeä ja asennetta, jottei pelaajien päät painu kumaraan jo ensimmäisillä kierroksilla. Pienet positiiviset asiat kentällä voivat olla iso palanen tämän joukkueen kaudessa.

Hyökkäyksessä vastuunkantajia ovat MimiME sekä Stenu. Edellä mainittu onnistui viime kaudella heiluttamaan maaliverkkoa 13 kertaa ja oli joukkueensa toiseksi paras maalintekijä. Reyesin lähdettyä, joka oli viime kaudella joukkueen paras maalintekijä 20 osumallaan, olisi jonkun noustava nyt esiin ja pystyttävä taikomaan maaleja. Nähtäväksi jää, löytääkö joukkue uusia lääkkeitä hyökkäyskuvioihin. Suurin ongelma silti löytyy omasta päästä, koska joukkueen puolustus oli sarjan heikointa ja päästettyjä maaleja oli lähes kuusi per ottelu viime kaudella. Joukkueena pelaaminen molemmissa päissä on ollut hakusessa, jonka seurauksena tulokset ovat olleet varsin rumia. Jos puolustus saataisi pitämään, olisi joukkueella hyvänä päivänä mahdollisuus ottaa pisteitä enemmän.

Spekuloinnit sikseen. Samat pelaajat kuin viime kaudella, eikä harjoituspelejä ole kesällä juurikaan pelattu. Jaksaako kukaan uskoa, että Golden Knights voisi yllättää tässä sarjassa pitkässä juoksussa ketään? Pelaajien taso ei vaan auttamatta riitä vielä näihin karkeloihin, joten tulossa on yksi oppivuosi lisää ja tärkeää kokemusta jokaiselle.
Onko Teerillä jälleen edessä mahdoton tehtävä hinata joukkuettaan ylemmäs sarjataulukossa?

Seuraa tätä – Jaksaako joukkue punnertaa kauden läpi?

Jo edellisellä kaudella joukkueen pelien pelaaminen ja aktiivisuus olivat ajoittain heikkoa ja motivaatiokin varmasti kateissa. Parhaan pistemiehen menetys ja jälleen yhden pelaajan lähtö voivat vaikuttaa aktiivisuuteen negatiivisella tavalla.toim.huom.   Suuri kiitos ennakkoa työstäneelle vopelle.

Kirjoittanut: Django
Julkaistu 18.08.2018 17:32
Luettu: 1453 kertaa

Kommentit
kesä2018 18.08.2018 20:20
Viime kausi ei ollut meidän ensimmäinen kausi liigassa :) Vähän vaikuttaa siltä että tiettyjen jengejen osuuksiin on vain panostettu ja muut sutastu sitte vasurilla.
bigone 18.08.2018 21:19
Reps Editin mailankäsitely jääny vuoteen 2015 ;D
Teeri 18.08.2018 22:06
Johan tuli taas pitkä ja kattava ennakkopaketti!

Turhaan kuvittelette GK:n lopettavan kesken kauden, kun toissakauden kurimuksestakin selvittiin ja löytyi muutamia aikuisia pitämään pakkaa kasassa. Pelaillaan rennolla asenteella ja pudotetaan muutama joukkue pilvilinnoistaan. Parin viikon sisällä pitkälti toistakymmentä enemmän ja vähemmän liigaillutta pelaajaa on pyydellyt päästä pelaamaan ja kokemusta Kiekkoliigastakin taitaa olla mukana, joten kokoonpanoon tullee lähiaikoina muutamia lisäyksiä. Erityisesti on mainittava Tseminov, sillä saimme vihdoin kunnollisen ylemmän puolustajan, ja kenties eräs paluumuuttajakin on tulossa. Myös eräs vähemmän suosittu koululainen taisi onnistua tekemään ranskalaisen visiitin joukkueessamme.
Edit 19.08.2018 00:11
Mielestäni epäasiallinen kommentti "bigone"lta. Jokune peli jäähyä ni eiköhä poika opi t. BIGGERONE
Edit 19.08.2018 00:15
Ja tykkään tyylistä että heitetään nopalla noi sijoitukset tohon
bigone 19.08.2018 00:39
Mul isompi ku sul mmm....
raiq 19.08.2018 17:25
Kiitos hyvästä ennakosta jälleen kerran! Toivottavasti kirjoittaminen säilyisi aktiivisena läpi kauden
Ahis 19.08.2018 18:50
komppaan 150 prosenttisesti raiqua.
bigone 17.10.2018 14:57
Eipä säilyny :-D
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020