Kirjoitus

Puolivälieräennakko 3/16: SC Bern - Chicago

B-lohkon ylivoimainen voitto. Pistepörssin sijat 1. ja 2. Viidesti yli 10 maalia liigaottelussa ja muutenkin hurjaa tulosta pitkin runkosarjan näyttänyt SC Bern lähtee luonnollisesti tähän ottelupariin ennakkosuosikkina, vaikka joukkueessa Jopi pelaakin. Vastaan asettuu erittäin tasaisessa ottelusarjassa Phoenix Risingin neljännesvälierissä kaatanut Chicago. Kovan paikan edessä on Chicagon lupaukset vain pienoinen ihme voi kääntää tämän heidän edukseen.

Keskinäiset ottelut

5.10.2016 SC Bern 3 - 2(ja.) Chicago
(Circle-Jopi-kuminalli-pasi88 vs. Beavis-blov-MCmane-MÄÄRÄÄJÄ)

Tämän ottelun lopputulos on hieman mysteeri, näen joukkueiden välisen tasoeron selvänä Björnin ylivoimana, mutta tässä oli menty peräti jatkoajan puolelle. Hieno tsemppaus Chicagolta, tai katkera epäonnistuminen Berniltä, kumpi lie.

Vahvaa rutiinia yllätyspotentiaalilla kaatamaan?

Yksi SC Bernin pelaavan kokoonpanon vahvuuksista on se, että kuka tahansa kentällä nähtävästä neljästä pelaajasta pystyy tekemään maalin jos vastustajan ote yhtään herpaantuu ja paikka avautuu. Esille on nostettava etenkin kuminalli joka dominoi taitavasti runkosarjan pistepörssiä. Hyökkipari Jopi on myöskin varsin mukiinmenevä peluri, mutta pahasti jää taitavamman kaverin varjoon ainankin allekirjoittaneen silmissä. Puolustuspään Circle sekä pasi88 ovat hyökkäyspainotteisia pelaajia ja osaavat tukea muutenkin joukkueen tehokasta hyökkäystä aina vain paremmalle ja paremmalle tasolle. Tässä parissa Bern pystyy taitavalla pelaamisellaan halutessaan ottamaan tilan pois kokonaan, enkä jaksa uskoa että Chicago pystyy tuota muuria murtamaan kovin monesti tulevan ottelusarjan aikana.

Chicago ensimmäisellä pudotuspelikierroksellaan taisteli siis täpärän voiton kokoonpano-ongelmaista Phoenix Risingiä vastaan. Ratkaisevaan rooliin nousi joukkueen 12 maalista peräti 7 tehnyt MCmane. Donskoi tai hardy nimellä kiekossa paremmin tunnettu kaveri on kieltämättä ennenkin maalintekijänä osoittanut taitonsa. Tästä tulevasta ottelusarjasta miehen kanssa keskustellessani itsevarmuus huokuu, kuulemma kauden jymypaukku ja 3-0 otteluin voitto Chicagolle tulossa, hieman epäilen mutta jäädään tätä seuraamaan! Jokatapauksessa, maaleja täytyy syntyä runsaasti, tätä sarjaa ei voiteta pelkällä puolustamisella. Neljännesvälierissä mukana kentällä nähtiin lisäksi blov, S.Weber sekä Beavis. Jokainen on tärkeä, yksikin heikko lenkki kaataa tässä sarjassa koko korttitalon. Tämän nelikon yhteispeli on nostettava aivan uusiin korkeuksiin, jos voittoja halutaa. Tsemppiä Chicago!

Asiantuntijat

Instagram: Parin jatkoaikavoiton siivittämänä Phoenix Risingista Chicago jatkaa koko liigan epämieluisinta vastustajaa vastaan. Vaikka Chicago omaa erinomaisen hyökkäyskaluston, saman omaa myös Berni ja koko ketju osallistuu niihin talkoisiin. Berni on parempi joka osa-alueella kaukaloa Chicagoon nähden. Veikkaan, että Bern ottaa luulot pois heti ensimmäisessä ottelussa, jolloin Chicagon on pakko lähteä yrittämään yksilösuorituksia. Se voi onnistua tai olla pään hakkaamista seinään. Chicago on etevä joukkue kääntämään pelin päälaelleen nopeilla vastahyökkäyksillä, mutta Berniä vastaan kärkyt pitää osata lukea aivan nappiin, tai se rokottaa samantien puolustusnelikon hajotessa. Hyökkäyspäässä tuskin nähdään kovin pitkäkestoista syöttelyä chicagolaiselta toiselle eikä se ole tarkoituksenmukaistakaan. Tyylipisteitä ei lasketa vaan maaleja. Kun omaa blovin tai Donskoin kaltaisen b-pistevedon, niin vetoa vedon perään ja karat sisään!

Lopputulos

SC Bern ei anna tuumaakaan periksi, eikä Chicago siinä ihmeempiä pysty vastaan sanomaan. Ottelusarja menee nopeasti SC Bernin hyväksi otteluin 3-0.

Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 05.11.2016 18:59
Luettu: 831 kertaa

Kommentit
Jopi 06.11.2016 13:07
tässäkö oli fettis kaikki mihin kykenit? ootin pahempaa..
Moses 06.11.2016 19:31
hyvä jopi KSH
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020