Kirjoitus

Pintaa syvemmälle: kas

Hei ja tervetuloa lukemaan kirjoitusta. Tässä kirjoituksessa otamme hieman katsausta huimassa nousukiidossa olevaan CSKA:n hyökkääjään, joka on kiekkotaipaleensa aloittanut 2007-2008 tietämillä.

 

Osalle pelaajista nimimerkki kas saattaa tuottaa päällimäisenä mieleen kysymyksen “kuka”. Suurinosa tietääkin pelaaja enimmäkseen nimimerkeiltä Tandu / Scofield. Vaikka nimimerkki vaihtuikin tälle kaudelle ei entistenkään joukosta silti paista silmään yhtäkään “isoa nimeä”, joilta saavutuksia tai suurta mainetta löytyisi.

 

Hei kas. Hallitset Superliigan pistepörssin kärkisijaa, mutta osalle pelaajista saatat silti olla täysin tuntematon pelaaja vielä. Haluaisitko hieman kertoa itsestäsi? Missä asut, onko sinulla harrastuksia, mitä teet vapaa-ajallasi ja mitä vain mieleen juolahtaa, jotta sinusta saadaan kaikki irti.

- No morjest vaa, tälläne 20v poikanen Jyväskylästä oon. Kaikenlaista kilpaurheiluu on tullu vuosien varrella harrastettuu mut tennis tällä hetkellä ainoona lajina. Vapaa-ajal teen kaikkee kavereitten kans ja pelailen. Intissä tällä hetkellä ilmavoimis erikoisjoukois nii pelaan sen minkä kerkeen :D

 

Ennen kautta 1/2018 on ura ollut melkoista vuoristorataa. Eliittiliigan ja ProLeaguen puolella kas on onnistunut jokaisella kaudella nakuttamaan pisteitä yli 2 p/o tahdilla, mutta plus/miinus tilastot ovat karua katseltavaa, kun nämä lukemat ovat räikeästi pakkasen puolella. Divarin puolella kas on edustanut mm. FantasyHockey:tä kausilla 2/2013 – 1/2014, näilläkin kausilla kas on pelannut vain satunnaisia otteluita. Nordic Frost:issa kas pelasi divaria kaudella 2/15 kaksi ottelua tehoin 1+1 ja +/- näytti -15, eikä enempää otteluita sielä sen jälkeen kertynyt. Viimeisin kausi Kiekkoliigan divarissa kas:silla on kaudelta 1/2016, jolloin hän pelasi kuusi ottelua Bulldogsien riveissä.

 

Superliigassa ensimmäiset minuutit ovat Kamloops Blazersin riveistä kaudella 3/2017, jolloin runkosarjassa ja pudotuspeleissä tilastoihin saatiin molemmista kaksi ottelua ja kuusi tehopistettä. Seuraavalla kaudella maisemanvaihdos Chicagoon, jossa kuuteen peliin huikeat 31 pistettä. Tämän kauden jälkeen jälleen uuteen osoitteeseen. Oakland Raidersiin, jonka kokoonpano perustui oikeastaan täysin tämänpäivän CSKA:an. Tämä kausi ei vielä ruusuja tarjonnut, kun 10 peliin kas onnistui takomaan 29 pistettä ja +/- tilasto näytti lukemaa -19. Pelurin uralla näyttäisi olevan jos toinenkin pidempi tai lyhyempi tauko, mutta nyt peli-intoa näyttää riittävän.

Pisteitä on syntynyt, mutta joukkueiden pelit eivät ole kulkeneet.

Tilastojasi katsellessa on pelaamisesi ilmeisesti aiemmilla kausilla ollut melkoista vuoristorataa? Satunnaisia otteluita, tiimit vaihtuivat tiuhaan tahtiin ja +/- tilastot aika karkeasti pakkasen puolella. Jos jätetään tämä ja edellinen kausi pois laskuista niin haluaisitko hieman avata tarkemmin aiempaa uraasi, muutamia taukojakin näyttää olevan mukana? Eikö sopivaa joukkuetta löytynyt vai oliko motivaatio hukassa. Vai onko näille tilastoille kenties jotain toista tarinaa?

- Oon aina ollu sellane et oon menny melkee jokasee jengii mikä mua ikinä vaa kysy nii siks varmaa jengit vaihtunu nii paljo :D. Aika usein myös ehin lopettaa pelaamisen kokonaa ja sit joku frendi pyyti taas pelaamaan. Eli motivaatio ollu kyl ajoittain hukassa ja lisäks pari jengii kaatunu mis ehin vaa yhen kauden pelaamaan. Kaiken lisäks kone hajoili pitkään ja en sellasta omistanu ees välillä, niin sit kävin serkul luona sen toisella koneella pelaamassa jotai liigamatseja mitä vaa kerkesin :D. Nyt vihdoin sit löytyny se jengi mis nautin pelaa enemmä ku missään aikasemmin, niin tääl oon niin kauan ku vaa tää peli elää/jaksan pelaa. TUM TUM TUM CSKA!

Viimekausi oli selkeästi suurin läpimurto tähän mennessä. Kas pelasi runkosarjassa  13 ottelua tehden 57 pistettä. Henkilökohtaisen menestyksen lisäksi CSKA pelasi myös hyvän runkosarjan, kun joukkue päätti runkosarjansa ollen sarjataulukossa neljäntenä samoissa pisteissä kolmantena olleen SC Bernin kanssa. Kas jatkoi pistetehtailua myös pudotuspeleissä tehden viiteen otteluun 18 pistettä. Joukkueelle pudotuspelit olivat kuitenkin suuri floppi, kun Bears pudotti CSKA:n ratkaisevassa viidennessä ottelussa puolivälierissä.

 

Edellinen kausi oli selkeästi menestyksekkäin urallasi. Mitkä tekijät tähän vaikuttivat? Vaikka kausi oli henkilökohtaisesti sinulta loistava niin mitkä olivat päällimäiset ajatukset, kun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Bears tarrasi kiinni välieräpaikkaan ratkaisevassa viidennessä ottelussa.

- Joo viime kausi oli ihan hyvä, vaikka pelipaikat olikin meillä vähän hakusessa ku hyppäsin remmiin mukaa kesken kauden. Kylhä se vitutti Karhusille hävitä, varsinki game sevenis jatkoajal. Mut pakko myöntää et mahtava sarja oli vääntää.

 

Kuluvalla kaudella kas on jatkanut siitä mihin viimekaudella jäi. 2. Jakso on jo takana ja kas johtaa pistepörssiä yli 10 pisteellä toisena olevaan. Kas johtaa myös pistepörssiä ja samalla tahdilla tulee hän olemaan yksi suurimmista suosikeista maalipörssin voittajaksi. Loistava alkukausi ei keskity pelkästään kas:siin vaan on myös CSKA saanut loistavan alun kaudelleen. 12 ottelua ja ainoastaan kaksi tappiota. CSKA:lla on eniten tehtyjä maaleja liigassa ja myös eniten pisteitä, tällä kaudella CSKA tulee olemaan yksi vahvimmista ehdokkaista liigan mestariksi, jos kas ja kumppanit jatkavat koko kauden samalla tahdilla.

Kaudesta on jo puolet takana. Olet jatkanut pisteiden merkeissä siitä mihin viimekaudella jäit ja sen lisäksi joukkueesi on esittänyt todella vahvoja otteita. Mitkä ovat sinun ja joukkueesi tavoitteet tälle kaudelle ja minkä joukkueen kohtaamista odotatte eniten, entä kenet haluatte välttää isojen pelien alkaessa? Loppuun voit myös lähettää omaan vapaan sanasi ja kiitos vastauksistasi.

- Joo näköjään parit suonenvedot nois peleissä on tullu ku tuol pörssin käressä oon. Ja nyt ku kausi lähteny henkilökohtasesti hyvin käyntii nii pakko kai se on tavotella pörssin voittoo. Ainoo tavote meille on kauden lopussa Kannun nostaminen kohti hallin kattoo. Isojen pelien alkaessa varmaa tuo Kamloops Blazers kahesta syystä: Bein ja Tohtori liia kovii ja ei ois kiva tiputtaa poffeis jengii, jossa on pelannu ;). 

Loppuun iso kiitos kaikille kenen kans oon tähä mennessä päässy pelaa sama jengis tätä hienoo pelii ja CSKA:n porukalle joka jaksaa katella mun novihyrriä päivästä toiseen. Burgerii ,joka pitää jengin alakerran kasassa vaik tarjotaan vihuille 3v1 hyökkäyksii usein. Meiraa, joka on mun mielest ainakin liigan top-3, ellei jopa paras, ylempipakki. Woppii, jonka kans hyökkääminen sujuu paremmin ku kenenkään muun kans ennen. Ja tottakai meiän koutsii pati Leinaa (leina päättää kkp) ja O.Janezki, joka pitää alakerran (sillonku kentälle eksyy) ja tiimihengen kasassa wapissa "hauskojen" kommentien avulla. CSKA <3


Kirjoittanut: Jamo
Julkaistu 17.12.2018 21:18
Luettu: 828 kertaa

Kommentit
Leina 17.12.2018 21:25
bro<3
nici 17.12.2018 21:26
<3
kesä2018 17.12.2018 22:42
että ihan mestarisuosikkeja liigan parhaimman ylemman pakin johdolla

:D
bigone 18.12.2018 03:16
nii :D
sby 18.12.2018 05:44
hyvä miska <3
Stana 22.12.2018 21:45
Tärkee runkosarja
bigone 22.12.2018 23:37
Kova Runkosarja
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020