Kirjoitus

Puolivälierä"ennakko" 3/16: EC Kassel Huskies - Halberdiers

Toinen tämän pudotuspelikierroksen pareista, joiden lopputulosta pidän melko itsestäänselvänä. Kasselit on liian tehokkaasti yhteen nivoutunut joukkue tämän parin hävitäkseen ja ennustankin suoralta kädeltä Halberdierseille nopeaa tappiota.

Keskinäiset ottelut

11.9.2016 Halberdiers 2 - 8 EC Kassel Huskies
(Hayley-Jaager1-Pönse-Voyager vs. Hannu_-Haverinen-opmeister-piste)

Ei suurta ihmettä mielestäni, Kasselit otti sen mitä tuli ottelusta hakemaan eikä antanut vastustajalle juuri mahdollisuuksia.

Väliotsikot ei oo mun juttu

Kasselit ei ole enää muutamaan kauteen kyennyt yllättämään, vaan kentällä nähdään vanhaan tuttuun tapaan Haverinen ja piste hyökkääjinä sekä alempana puolustajana häärää Hannu_. Oudon nimenvaihdoksen läpikäynyt opmeister aka Titleist jatkaa myös tuttuun tapaansa ylemmän puolustajan tontilla pyörimistä. Porukka on hitsautunut yhteen ja homma toimii kuten tähänkin asti. Voisi kuvitella että joukkueen heikkoudet löytyvät tuolta pelilliseen vireen puolelta, joukkueen aktiivisuus liigailun ulkopuolella kun on ollut olematonta jo pitkän aikaa. Tämä joukkue on kuitenkin tottunut harvinaisen hyvin vain liigapelailuun perustuvaan kiekkoelämään ja uskon heidän antavan kaikkensa tässäkin sarjassa.

Halberdiers avasi pudotuspelirupeamansa siistillä kolmen ottelun voittosarjalla epäaktiivisuuden kourissa rimpuilleesta Exoduksesta. Hayley jatkoi siitä mihin runkosarjassa jäi, piti huolta joukkueen maalinteosta entiseen tapaan, tyytyväinen täytyy olla! Kasseleiden tiukan nelikkopuolustuksen tullessa vastaan urakka on entistä kovempi. Maaleja ei enää irtoa niin helpolla, töitä on tehtävä aivan erilailla kuin edellisellä kierroksella. Rinnaltaan Hayley löytää todennäköisimmin edelliskierroksellakin mukana olleet Jaager1:n sekä viis:n. Alemman puolustajan tontilla onkin sitten pyörinyt ottelusta toiseen vaihtelevampaa porukkaa, joten sen paikan peluria en tässä lottoamaan ala.

Lopputulos

EC Kassel Huskiesin vahva nelikkopelaaminen Hannun sooloiluineen on liikaa Halberdierseille ja tästä lopputuloksena Kasseleille 3-0 voitto ja matka kohti välieriä.

Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 06.11.2016 17:46
Luettu: 1081 kertaa

Kommentit
Fettis 06.11.2016 17:47
Pahoittelut että myöhästyi tämä, asiantuntijoita ei löytynyt ajoissa ja homma jäi roikkumaan, tässä kuitekin vähäsen luettavaa. :)
Jaager1 06.11.2016 18:05
Juu ei mitään, hienoa työtä Fettis kuitenkin :=). Halberdiers kiittää tästä kaudesta!. Ei ollu tällä pelivireellä paljoa saumaa Kasseleille. Eiköhän Kasselit kauden päätteksi nosta Superliigan ensimmäistä pyttyä! :)
viis 06.11.2016 19:22
Kiitti sarjast ja kaudest :)
Pönse 06.11.2016 23:34
Jeap kiitti täst sarjasta/kaudesta! Tää kausi meni vähä intissä mut enskaudel sit uutta yritystä! :-D
Haverinen 09.11.2016 10:07
Kiitoksia sarjasta Haldebierssille ja tsemppiä offseasonii. Fettikselle kiitokset myös ennakon tekemisestä, vaikka ennakko ei ole mikään kattavin, niin ei tämäkään ilman jonkun työtä tänne ilmesty.
Fettis 09.11.2016 14:22
Tunnustan ettei ollu mikään helpoin pari kirjoittaa. Kasseleista herkästi tulee aina samat stoorit ja halberdiers jäi vielä hieman mysteeriksi. Ehkä sitten välieriin parempaa settiä ;)
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020