Kirjoitus

Pelaajahaastattelu #6: humble

Pelaajahaastattelut tekevät odotetun paluun sarjan kuudennessa osassa, jossa piinapenkkiin pääsee vasta johtokuntaan liittynyt Jerusalemin humble.Tervehdys humble. Olet ollut johtokunnassa vasta hetken. Kuinka olet ottanut tehtävän vastaan ja miltä on tuntunut?

- Moro moro, mulle on aina tuonu lisää intoo tähän peliin se, että on päässy olee messissä varsinaisen pelin ulkopuolisissa remmeissä, joten johtisnakki sopi taas hyvin. Kiekko on muuttunu jonkun verran siitä, kun viimeks ollu johtiksessa ja nyt tää homma vaikuttais menevän aikalailla omalla painollaan. Tietty tähän heti kärkeen tuli tää skidi uudistus Kiekkoliigan kaaduttua, mikä on tuonu oman mausteensa.

Kertoisitko itsestäsi muutamia ydinasioita ja sen, miksi ylipäätään lähdit Mafian kelkkaan?

- Mikä mä oon, perus jäbä Espoosta ja koht valmis turva trade :rock: Nyt ku aloin skulaa taas joskus viime vuoden syksyllä tosissaa, nii ei heti ollu mielessä tehä tän pelin eteen mitään sen enempää, mut noista artikkeleista lähti sit kiinnostus vaikuttaa enemmän ja oli iha nastaa ottaa tääki tontti taas vastaa. Mä jäin täst Mafiasta aikoinaa vähä ulos, silloin Eliittiliigaan alkuun oli vaa slogani oma liiga, omat säännöt, mut enköhä mä nopeesti pääse tähän sisää.

Mitä olet mieltä tästä johtokunnan ja joidenkin pelaajien vastakkainasettelusta? Ovatko johtokunnalle tulevat risut aiheellisia vai kohtuuttomia?

- Sitä on ollu aina, kundit vaihtuu mut sama laulu jatkuu. Tavallaan se on hyvä, että kyseenalaistetaan päätöksii, mut sellane vastakkainasettelu joka saatanan pikku jutusta on dorkaa. Mitä mä oon täs hetken haistellu, nii ei se onneks vaikuta nii pahalta enää mitä on joskus ollu.

Liiga kasvaa tälle kaudelle reilusti, joten kirjoittajien työt lisääntyvät. Aiotko olla jatkossakin mukana kirjoitustyössä, vai tuleeko aika tai jaksaminen vastaan?

- Mulle on ollu aina iisii kirjottaa ennakoita ja snadei kolumnei, nii ei emmä usko et täs kohtaa nähään mitää hiipumista. Meil on kans kova kirjotusryhmä, jossa voidaa työkuormaa jakaa. Heti ku tulee jotai ajankohtasta, nii eiköhä pamahda ennakoiden lisäks uutta tekstii.

Onko sinulla mitään ideoita tulevaisuuden varalle sen suhteen, miten liigaa voisi kehittää?

- Täl hetkellä Kiekolle olis parasta se, että saadaa nää sarjaportaat toimii ja se nousu tehtyy sellaseks, jota jengi haluu oikeesti tavotella. First things first, mut nään et meijän duunii on kans saada jeesattuu jokaselle pelaajalle parempaa pelikokemusta ja siihe pitää keskittyy oheistoiminnalla ja yleisen ilmapiirin pitämisellä viihtysänä, mut alkuun sopeutuu tähän et kaikki jengit on tosiaan yhen liigan alla.

Kiekkoliigassakin luutinut hldn on joukkueenne uusi tähtivahvistus. Moni saattaa kokea tämän niin, että tasoerot joukkueenne sisällä kasvavat roimasti. Mitä olet itse mieltä? Onko hldn ylivoimaisen taitava verrattuna muuhun pelaajistoonne?

- Onha se iha selkee, et hldn pystyy ottaa tän jengin repparii millo vaa. Ei me lähetä sen varaa kuitenkaa laskee koko pelii, vaa koitetaa pelaa jenginä hyvin. Nastaaha se on, kun remmis on jätkä joka voi tehä tarvittaes yksinki ratkasuit, mut meil vaikuttais olevan nippu kuitenki aika hyvin balanssissa.

Mikä on sellainen realistinen tavoite, johon Jerusalem voisi pyrkiä kuluvalla kaudella?

- Tää sarjamuutos toi mulle hyvän boostin siitä, et nyt olis siistii pelaa oikeesti hyvä kausi ja skabaa noususta liigaan, sillä vielä näillä näytöillä ei ole sinne asiaa. Tänä päivänä Kiekon keskikasti on loppujen lopuks semi tasanen, nii kyl mä haluisin nähä meijät pitkällä divarin pleijareissa. Lupasin lennättää jätkät Stadii ottaa kippoo jos mennää goldii, nii sitähä me lähetää hakee.

Onko sinulla ketään yksittäistä idolia kiekossa? Jos on, niin kuka ja miksi?

- Emmä tiiä varmaa joskus skidinä on jotai tsiigannu vähä enemmä ylöspäin ku toista, mut tosi paha lähtee täs kohtaa muistelee. Kaikkii skarppei jätkii tulee tänä päivän arvostettuu.

Entäpä joukkuetta? Ihailetko jotain jo uransa lopettanutta tai aktiivista porukkaa?

- Tää on kans paha, mut se mikä se oli Ak Bars Kazan sillo joskus se överi tiimi mil oli joku 100 voittoo ja pari tappioo. Ei sitä jengii tullu koskaa ihailtuu, mut on jääny mielee et ne pelas mageint pelii, mitä muistan et olisin kikes nähny.

Mikä on se asia, mikä saa aina jatkamaan kiekon pelaamista?

- Oon nii huono kaikis muis videopeleis ja kai se on kundin aina jotai pelattava, ku alkaa Netflixist loppuu sarjat. Tää liigatoiminta täs pelis on kuitenki se, mikä lopulta tekee täst mielekkään.

Satunnaiset kysymykset

Annatko muiden kosketella pallukoitasi vai koristeletko joulukuusesi itse?

- Kyl mä tän jätän mimmille, nii pallukat ku kuusenki

Ihmisellä täytyy yksi pahe olla. Mikä on humblen pahe?

- Aivan saatanan tyhmät hevoskaupat, yhtää hyvää hevosta en oo viel onnistunu ostaa

Koetko vastaavasi itse nimimerkkiäsi? Oletko siis nöyrä?

- Emmä kyl taida ikävä kyllä olla, joskus mä oon funtsannu et mistäköhä tän repäsin, mut mennää täl, kai mä sillo joulukuus 2007 kelasin et oon nöyrä

Valintakysymykset

Kananmuna molemmin puolin paistettuna vai ainostaan toiselta puolelta?

- Mä en tajuu mut en niinku millää pysty syömää munaa, oli se sit vaik sivuiltaki paistettu

Ananasta pizzaan vai ei?

- Tää on paha, johonki mättöpizzaan en laita, mut kyl se Americanaan kuuluu

Apple vai Samsung?

- Helppo Samsung

Lumitöiden tekeminen vai ruohonleikkuu?

- Jätän molemmat isännöitsijälle

Risteily Ruotsiin vai Viroon?

- Porauslautta Viroon on paha paikka, mut kyl mä silti sanon sen. Ruotsin reissus botskil menee henki ku se kestää nii saatanan kauan.


Seuraavaan haastatteluun on saatu mukaan toinen uusi johtokuntalainen Vanil. Kommentoikaa alla Vanilille kysymyksiä tai lähettäkää Discordissa Falco-nimimerkille kysymykset. Valitsemme parhaat ja kysymme ne seuraavassa haastattelussa.

Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 28.02.2019 18:12
Luettu: 849 kertaa

Kommentit
Jamo 28.02.2019 18:47
Vanil: Season 8 alkoi juuri, oletko huolissasi joukkueen aktiivisisuudesta tämän suhteen juuri kun kausikin on alkamaisillaan.
kesä2018 28.02.2019 23:45
Vanil: miltä tuntuu pelailla kersoje kans
anton 01.03.2019 08:16
Vanil: tuotko ens Varkauden reissulla pari tolppaa nuuskaa?
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020