Kirjoitus

Haastattelussa paljon mielipiteitä jakava pelaaja

Kiekossa on yli 1,5 miljoonaa rekisteröityä nimimerkkiä. Yksi heistä käy säännöllisesti seuraamassa suosikkijoukkueen pelejä vaikkakin oma pelaaminen on jäänyt selvästi taka-alalle muiden pelien ohessa. Puhun nimimerkistä tättäpupu. Monien vihaama nimimerkki saa paljon huomiota harjoitus- sekä liigapelien katsomoissa. Miksi? Halusin ottaa selvää asiasta ja kysyä tättäpupulta itseltään muutamia perus asioita.

Kuvahaun tulos haulle pupu199.png?1512312741

Nimimerkki tättäpupu on kiekossa monelle tuttu nimimerkki. Mistä nimimerkkisi on saanut lähtönsä?

- Ei mitään tietoa. Silloin, kun 7 vuotiaana varmaan nickini tehnyt niin halusin nicki pupu, mutta oli käytössä. tättää en tiedä mistä tullut.

Minkälainen persoona nimimerkin ja virtuaalielämän ulkopuolelta löytyy? Oletko saman kaltainen mitä internetissä?

- Pidetään salaisuutena minkälainen irlissä olen, mutta en ainakaan samanlainen kun kiekko.tkssa.

Olet osoittautunut olevasi henkeen ja vereen HC Tyrmäys fani. Lisäksi olet varmasti seurannut enemmän heidän pelejä mitä itse pelannut. Miksi?

- Pienenä poikana tuli pelattua paljon 4vs4regiä. Mutta sen jälkeen siirtynyt muihin peleihin ja viimeset 10vuotta varmasti vain tullut pääsääntöisesti katsomaan hctn pelejä, tai oikestaan jengin missä Hjerpe pelaa. Pitäähän kiekossa yksi fani olla joka pääsee ihon alle.

Vastaanotat paljon vihapuheita muilta pelaajilta. Onko sinun tavoitteesi olla piikki muiden lihassa ja miten itse koet nämä kommentit?

- Ehkä mun roolista on tullut tässä pelissä tämmöinen. Mulle on ihan sama mitä mulle sanotaan kunhan ne kohdistuu muhun. Kun aina ollut se tättäpupu josta ei olla tykätty niin, oon vaan laittanu lisää vettä myllyyn.
Ammattini puolesta olen tottunut ottamaan haukkuja ja vihapuheita vastaan päivittäin, niin ei paljon nettimaailma hetkauta.

Tänä kautena sinut voi huomata kentällä Kiekon Vastaisuuden pelipaita päällä. Debyyttiottelussa tulos jäi vielä laihaksi mutta onko vastuuta tulossa vielä lisää ja mikä on roolisi joukkueessa?

- Sane mut sinne värväs. Ei oikeestaan muut kuin liigapelit kiinnosta ja nekin oon nyt muiden antanu pelata kun niin paljon porukkaa on jengissä. Mutta eiköhän mestaruus ratkasta kauden pääteeks ja vastaanoteta superliigan paras pelaaja palkinto.

Kaudella 2/17 vierailit ihan Kiekkoliigassa. Mitä jäi mieleen tuosta kaudesta?

- Ei mitään kummosta, kunhan kävin hätävärvinä ottaa miinukset peleistä että ei jengi kaadu.

Onko suunitelmissasi vielä jossain vaiheessa kasata oma joukkue tai alkaa aktiivisesti pelaamaan? Olisiko sinusta joukkueen GMksi?

- Ehkä joskus voisi vielä pupuilla lähteä pelaamaan liigaa jos alkaa cs tympimään. Kyllä mä tällä hetkellä näkisin itseni GMänä tai kannatajana.

Yli 10-vuoden kokemuksella tästä pelistä. Mikä on mieleenpainuvin muistosi?

- Yks paska muisto on jäänyt, kun kaudella 1/2017 oli semifinaalit Devilsin ja HCT välillä, hct oli valmis pelaamaan kaikkina muina päivinä, mutta ei sunnutaina. Devils ei taas ollut kun sunnutaina ja silloinen sääntö olisi luovutuksen laittanut devilsin hyväksi, jolloin hct joutui pelata todella paskalla kokoonpanolla dl sunnuntaina ja ottamaan pataan. Tässähän kävi niin että Jebsut ja kumppanit pelkäsivät hct:tä ja ei uskaltanut tulla pelaamaan viikolla. Mutta kun taas viime kaudella Jebsun äidin katkastua netin ensimmäisen ottelun jälkeen, kun poika huusi liikaa hävittyään. Pelejä ei saatu pelattua ja jälleen hct joutui joustamaan ja pelaamaan pelit viikon myöhässä jotta devils saa 1kkp paikalle. Hyviä muistoja ei ole oikestaan kun yksittäisiä pelejä hctn aikana, nimittäin kovin paljoa täällä ei ole totuttu voittamaan.

Jos sinulla olisi mahdollisuus parantaa Kiekkoa jollain konstilla. Mikä se olisi? Mitä tästä pelistä puuttuu vielä?

- En mä muuta muuttaisi kuin että vanha nopeus takas. Pelejä oli mukavampi silloin seurata, kun tapahtui jotain muutakin kuin sumputtamista ja divakesoja.

Onko sinulla vielä jotain, mitä haluat tuoda esille? Sana on vapaa.

- Kaikille ruikuttajille vois laittaa ip bannit. Kerrankin, kun jotkut on alkanut tekemään jotain, että kiekko lähtisi uuteen nousuun niin ei muuta kuin valiteta ja auota naamaa. Nyt saatte yli 2viikon tauon minusta kun olen ulkomailla. Kiitos.


Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 22.03.2019 01:12
Luettu: 1104 kertaa

Kommentit
Select 22.03.2019 13:02
Eikö tää ukkonoo kiekon top1 hmv
Travis 23.03.2019 17:12
xDdd Tättäpupu.. puhelinmyyntihommiako tekee?
Fettis 23.03.2019 19:02
..tai sitten ihan mitä tahansa työtä johon kuuluu asiakaspalvelu :D
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020