Kirjoitus

Pintaa syvemmälle #2 - TheDoctor


Pintaa syvemmälle #2 - TheDoctor

Tervetuloa lukemaan pintaa syvemmälle sarjan toista osaa johon päähenkilöksi tälläkertaa on valittu Kamloops Blazersissä vaikuttanut TheDoctor. Kamloopsien kausien osalta varmasti jokaisella on tiedossa minkälaisesta maaliruiskusta on kyse, mutta tämän kirjoituksen myötä pääsemme osaksi myös pelaajan historiaa ennen Kamloopsin aikakautta.

Ensimmäinen liigaesiintyminen TheDoctorilla tapahtui kaudella 2/11 3.divarissa Geekzonen riveissä, jossa hän kävi esiintymässä yhden pelin verran tehoin 2+2. Tämän jälkeen tilastoissa pilkottaa lähes neljän vuoden välikausi. Matka jatkaa kulkuaan kaudelta 1/2015 Majorsin riveissä, jossa jatkui myös toinen kausi putkeen. Tämän jälkeen intti koitti ja TheDoctor siirtyi rivimieheksi Siniviiva HT:n riveihin, jossa myös ensimmäiset yhteiset minuutit tämänhetkisen koutsin kanssa syntyivät. Ennen Kamloopsia kuitenkin TheDoctor oli suurelle osalle melko tuntematon pelaaja eikä kunnon läpimurtoa ollut vielä tapahtunut ennen Majorsia. Omien sanojensa mukaan suurinosa ajasta kuluikin regien ja tiimipelien peluussa.


Moro. Olet nykykiekossa parhaiten tunnettu Kamloopsin maaliruiskuna, joka on mättänyt hirveitä tehoja kaudesta toiseen. Mutta suurelle osalle on varmaankin hieman aukinaista millainen oli TheDoctorin ura ennen Kamloops Blazersiä. Vaikutit muutaman kauden ajan ainakin Majorsissa sekä allekirjoittanut pääsi viettämään yhteistä aikaa myös Siniviiva HT:n riveissä hetken aikaa 1.divarissa kaudella 3/2015. Haluaisitko hieman avata historiaasi kiekon parissa ennen Kamloops Blazersiä?

"Vittu tuo eka kyssäri en kyllä muista hirveesti xd ootappa pitää vähä luntata"
- Nojoo. Majors kausi oli se ns. Läpimurto kausi sen jälkeen rupes tulemaan kyselyitä muihinkin liigajoukkueisiin, että sitä ennen en hirveesti pelannu muutaku regejä ja tiimipelejä.

Ensimmäisen kerran TheDoctor puki Kamloopsin paidan päällensä 6.1.2016 ProLeaguen ottelussa Exodusta vastaan, joka päättyi Kamloopsin 7-1 voittoon. Vaikka TheDoctor liittyikin joukkueen matkaan vasta lähes kauden puolivälissä onnistui hän silti takomaan 12 peliin 68 pistettä, joka tarkoittaa 5,67 pistettä per ottelu. Kauden päätteeksi TheDoctor palkittiin myös Liigan parhaana hyökkääjänä sekä Liigan arvokkaimpana pelaajana. Seuraava kausi Kamloopsin riveissä päättyi joukkueen ProLeaguen mestaruusjuhliin ja tälläkin kaudella Doctor pokasi itselleen paras hyökkääjä- ja liigan arvokkain pelaaja palkinnot. Tämän lisäksi TheDoctor nappasi myös pudotuspelien suvereenin pistepörssin voiton.

Ensi kertaa puit Kamloopsin paidan päällesi 6.1.2016 ProLeaguessa, jossa ensimmäinen ottelusi sinioransseissa päättyi 7-1 voittoon Exoduksesta. Onko tämä ottelu vielä muistissa vai oliko tämä vain ottelu muiden joukossa.
-Eipä se hirveesti kyllä muistinpäällä ole että ottelu muiden joukossa, olihan se tietenkin mukava vetää exoduksen jätkiä 7-1 turpaan x)


ProLeaguen mestaruuskauden jälkeen Kamloops suuntasi Superliigaan, jossa matka pudotuspeleissä päättyi heti ensimmäisellä kierroksella, jonka jälkeen joukkue ei pelannut kertaakaan yhtä kautta pitempään putkeen. Jokaisen kauden jälkeen Kamloops löi lopetusilmoituksen tulille, mutta niin vain joukkue aina yhden välikauden jälkeen paluunsa teki, vaikka niin ei kertaakaan pitänyt tapahtua. Ensimmäisen kerran liki kolmeen vuoteen Kamloops pelaa tällä hetkellä toista kauttaan putkeen. Nämä välikaudet tarjosivat TheDoctorilla monia kokemuksia eri joukkueista, mukaan mahtuu mm. Rovers, Aurinkolaulu, Godsent ja SC Bern. Mutta jokakerta muun ydinporukan tavoin TheDoctorinkin tie päättyi aina takaisin Kamloops Blazersiin.

Kamloopsilta on nähty vaikka kuinka monta lopettamisilmoitusta, pelaajat ydinporukan ympärillä ovat vaihtuneet melkein joka kausi ja välikausiakin on pidetty. Tällä hetkellä kuitenkin KB pelaa pitkästä aikaa toista perättäistä kauttaan ja joukkue vaikuttaa olevan yhtenäisempi kuin pitkään aikaan. Minkälaiset fiilikset sinulla tällä hetkellä on joukkueen suhteen ja enne kaikkea, onko sinulla mukavaa pelata Kamloops Blazersissä?
- No joukkueessahan on tällä hetkellä parhain porukka mitä kamloopseissa on ikinä ollut, että ite ainakin viihdyn aika hyvin ja synkkaa jätkien kans huumori ja joukkuehenki on erinomaista(saunailtaa ootellesa).

Doctorin sanojensa mukaan joukkueessa on tällähetkellä paras porukka ja joukkuehenki mitä ikinä on ollut ja se on varmastikkin yksi osasyy viimekauden menestykseen ja mestaruuteen. Viimekaudelle suurta hämmennystä kuitenkin aiheutti TheDoctorin huomioitta jättäminen kauden paras hyökkääjä kandidaatteja miettiessä. Pudotuspeleissä TheDoctor äityi todella kovaan vireeseen ja oli tappavan tehokas jokaista joukkuetta vastaan ja finaaleissa oli selkeästi joukkueen tärkein maalintekijä. Pudotuspeleissä 15 otteluun 31 maalia ja 46 tehopistettä ja suvereeni maali- sekä pistepörssin voitto, eikä häntä asetettu edes paras hyökkääjä ehdokkaaksi.


Viimekaudella joukkueesi tie päättyi Superliigan mestaruusjuhliin. Liigassa nähtiin myös uusi äänestysohjelma, jossa sinua ei oltu edes laitettu ehdokkaaksi liigan parhaaksi hyökkääjäksi. Pudotuspeleissä äidyt kuitenkin äärettömän kovaan vireeseen nakuttaen kiekkojan todella kovalla prosentilla jokaisen vastustajan verkkoon ja haalitsit itsellesi suvereenin pudotuspelien maali- sekä pistepörssin voiton. Palkintogaalan jälkeen myös monen pelaajan suusta kuului, että paras hyökkääjä palkinto olisi sinulle kuulunut. Jäikö sinulle tästä jotain hampaankoloon, vai oliko mestaruus tärkeintä?

- Kyllähän tuo jäi hiukan kaivelemaan ois se ollu hienoa saada se parhaan hyökkääjän pysti omaan palkintokaappiin mutta tietenkin joukkueenahan tätä pelataan ja mestaruus todellakin tärkeämpi ja parempi näin päin ????


Kommenttiosioon voitte toivoa kenet haluaisitte seuraavaksi nähdä pintaa syvemmälle sarjassamme.

Kirjoittanut: Jamo
Julkaistu 03.04.2019 17:50
Luettu: 945 kertaa

Kommentit
sniddy 03.04.2019 18:15
kiekkoromantikko raiq seuraavaan haastikseen
Nissinen 03.04.2019 18:43
adihasla
Falco 03.04.2019 19:02
snidi: raiq on itse asiassa jo lupautunut haastatteluun. Nyt mahdollista esittää tähän kysymyksiä hänelle.
sex 03.04.2019 19:30
sex
sniddy 03.04.2019 19:34
oeoeoe, kysymys raiqlle: kuka on kingi?
Hob 03.04.2019 20:56
Raikalle kymysys : Kuka johtiksesta on sun suosikki tyyppi ja miks se on just Django?
Jamo 03.04.2019 21:20
raiq: KB karkaamassa häntäpään taistos, miten teidän tulisi reagoida asiaan?
Mustafa 03.04.2019 21:23
raiq: Otetaanko kolmosella?
dau 03.04.2019 23:10
sex
Littii 04.04.2019 00:19
Eikös tää oo se vitun äpärä
TheDoctor 04.04.2019 01:25
Jollaki tais osua vähä pintaa syvemmälle ;)
Jamo 04.04.2019 01:26
:D
Littii 04.04.2019 02:02
Ei huolta en mä tätä lukenut. raiq: lemppari kesälomakohde?
Littii 04.04.2019 02:08
Nyt kun kaikki camobloon laserin pelajaat ollu pelaajahastattelussa ni ootteko johtis miettinyt et vois jotai vähä mielenkiintoisempia henkilöitä ottaa haastiksiin?
Jamo 04.04.2019 02:20
Lopussa lukee, että voit ehdottaa pelaajaa kenet haluaisit seuraavaksi nähdä tässä sarjassa, mietimme sitten mediatiimin kanssa kenet seuraavaksi valitaan. Toisaalta camobloo laserista on vielä todd, peruna, pöhnäke ja lobo haastattelematta.
Littii 04.04.2019 02:30
siin tapaksessa lähtee ääni lobokkeelle
raiq 04.04.2019 02:34
Haluaisin kysyä itse itseltäni lempiruokaa
Mariota 04.04.2019 09:04
Haluaisin kysyä Griezmannilta, että mitä mieltä on suksimisesta ja tenniksestä?
wilperi 04.04.2019 21:23
Haluaisin haastatteluun nimimerkin chande :)
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020