Kirjoitus

Jaksokatsaus Vol.2


Superliigan kauden 2/19 runkosarja alkaa pikkuhiljaa kääntyä kohti loppusuoraa. Viimeisen jakson aikana lähdetäänkin hakemaan runkosarjan loppusijoituksia ja asetelmia kohti pudotuspelejä. Yleisesti ottaen kausi on sujunutkin melko mukavasti ja oman lisämausteensa pelaamiseen on tuonut pelien striimaaminen, some sisältö, podcastit ja Bogdanin herättelemät classic huoneet ovat olleet todella suosittuja. Tietyllä tapaa myös pelaajien yhteisöllisyys on kasvanut näiden kaikkien myötä, joka on hieno asia. Nyt sitten itse asiaan, eli jaksokatsaukseen. Kirjoitin itse liigasta ja divarista ja Firmino toimii tuttuun tapaan 2.divarin asiantuntijana.

LIIGA

Liigassa on tähän asti nähty jokseenkin ennakkoasetelmia johdattelema kausi. Suosikit ovat pelanneet niin kuin olettaa saattaa, mutta mukaan on mahtunut myös Godsentin ja Phoenix Risingin kaltaisia yllätyksiä, jotka sekoittavat todella hyvin pakkaa. Asetelmat runkosarjan voittajasta ovat vielä täysin auki ja viimeinen jakso tarjoaakin tämän suhteen kutkuttavat asetelmat. Vahvimmin runkosarjan voitossa on tällä hetkellä kiinni Devils, joka on kärsinyt vain kaksi tappiota koko kauden aikana, joista jälkimmäinen tulikin selvästi heikomman kauden pelannutta Kamloops Blazersia vastaan. Kolmen kärki on hieman päässyt karkaamaan muilta joukkueilta, mutta muuten sarja on ollut todella tasainen. Sarjataulukon häntäpäässä viimeiselle jaksolle nähdäänkin kova kilpailu siitä, kuka viime kauden Superliiga joukkueista sijoittuu parhaiten.


Viime kaudella Superliigassa esiintyneiden joukkueiden kausi on ollut tuskainen…


Ensimmäisen jakson parhaaksi valittu Godsent on jatkanut siitä mihin ensimmäisellä jaksolla on jäänyt. Todella hyvin pelannut joukkue on yllättänyt kaikki tasaisuudellaan, josta jo podcastissakin mainittiin. Tasaisesti joukkueen toisen hyökkääjän vastuuta on jaettu Arcan ja reaperin kesken. Tämä ei kuitenkaan ole vaikuttanut joukkueen peliesityksiin, vaan kummankin pelaajan kanssa joukkue on pystynyt napsimaan voittoja samaan tahtiin.  Liigan kärkikolmikon taistelu runkosarjan voitosta tulee olemaan todella tiukka, kun Manhattan ja Godsent jättivät viimeiselle jaksolle kummatkin kaksi ottelua jäljelle. Pienen yllätysmomentin tuo toki Devilsin pelaamattomat kuusi ottelua joista joukkueella ei käytännössä ole varaa hävitä ainuttakaan mikäli runkosarjan voittoa lähdetään tavoittelemaan.

Viimeistä jaksoa silmällä pitäen…

Jo podcastissakin käsittelyssä ollut Kuoleman peli ei ole löytänyt kauden edetessä uomiaan vaan joukkueen puolustus- tai hyökkäyspeli ei ole toiminut ollenkaan. Tuttua kiekonhallintaan perustuvaa kiekkoa pelaava joukkue ei ole löytänyt lääkkeitä suunnan muuttamiseksi. Viimeisimmästä 10 ottelusta joukkue on pystynyt voittamaan vain yhden ja eritoten allekirjoittanutta huolestuttaa joukkueen tyrehtynyt hyökkäyspelaaminen. Tehoja ei ole saatu ulosmitattua, vaikka potentiaalia ja yksilötaitoa on huomattavasti parempaan tulokseen. Osansa tähän tekee varmasti joukkueen vaihdellut kokoonpano jonka myötä peli-identiteetti on päässyt häviämään.

Bull's Hitin sinnikäs kamppailu kohti pudotuspelejä. Vaikean kauden päässä valo alkaa viimein paistaa myös Bullseille. Mess with the bull, get the horn iskulauseestaan tuttu joukkue on viimeinkin kasvattanut sarvensa ja napsinut todella tärkeitä pisteitä. Ailahtelevat otteet ovat kuitenkin koituneet monella kaudella aikaisemmin Bullsien kohtaloksi. Nyt kuitenkin uskon, että joukkue saa pidettyä rivinsä kasassa ja etenee pudotuspeleihin. Pudotuspeleihin päästyään joukkue on vaikea kenelle tahansa ja he olisivatkin kevään todellinen musta hevonen. Erityismaininnan ansaitsee myös Spears joka piti pitkään hienoilla otteillaan joukkueen plusmiinus tilaston piikkipaikkaa kun celsiukset kohosivat plus asteisiin asti. Hänen lisääntynyt peliaika on myös varmasti vaikuttanut osaltaan Bullsien liitoon.

HC Tyrmäyksen loppusijoitus. Hieman omaan silmään jopa pimentoon jäänyt joukkue joka kahmi pelejä todella paljon kauden alussa on ollut pitkään pelaamatta ainuttakaan liigaottelua. Tähän vaikuttaa todennäköisesti suurimmin Hjerpen poissaolo kiekkoareenoilta. Joukkueen uinuessa alkukauden pelit ovat sujuneet kuitenkin melko hyvin. 1,75p/o tahdilla pelaava joukkue voidaan nähdä sarjataulukossa todella korkeallakin mikäli loppukauden pelit sujuvat mallikkaasti. Perinteinen joukkue täynnä kokemusta tulee menemään pitkälle kevääseen. Ainoa kysymysmerkki joukkueen loppukautta silmälläpitäen on heidän pelivireensä. Viimeisin ottelu päättyi 5-0 selvästi runkosarjassa liigan häntäpäähn lukeutuvalle Kamloopsille, jonka jälkeen ei ole nähty ollenkaan otteluita.

DIVARI

Divarissa on tähän asti nähty todella mielenkiintoinen kausi joka on huipentumassa monta kautta hiljaiseloa pitäneen SC Bernin voittoon. Kauteen on tähän mennessä mahtunut paljon yllätyksiä ja eritoten silmään on pistänyt uusien pelaajien nousu kohti kiekon kärkeä. Näistä yllätyksistä nimet Nuppu ja Hull on todellakin syytä laittaa muistiin tulevia kausia ajatellen. Harva uskoi kummankaan pelaajan olevan tässä vaiheessa kautta sijoilla 6 ja 7 divavrin pistepörssissä. Kumpikin taistelee vielä tosissaan myös maalipörssin voitosta. Hieno juttu, että pitkään pelanneet pelaajat ovat saaneet peliinsä vielä pari napsua lisää. Tasainen onnistuminen on varmasti nostanut kummankin itseluottamusta ja sitä myötä myös pelisuoritusten tasoa.


Kaikki tiet vievät Jerusalemiin, vai vievätkö sittenkään?

Jerusalemin alkukausi sujui todellisessa liidossa eikä viimeisimmästä kahdesta ottelusta kärsityt tappiot tule kurssia muuttamaan. Nämä kaksi tappiota olivat kuitenkin joukkueelle pahoja takaiskuja taistelussa runkosarjan voiton suhteen. Vahvan kauden pelannut joukkue valmistautuukin jo pudotuspeleihin ja tulee varmasti menemään pitkälle. Kevään peleissä joukkueen on saatava oma peli heti kulkemaan niin mahdollisuudet ovat vaikka mihin.

Seattle Roosters on äitynyt todelliseen lentoon ensimmäisen jakson hankaluuksien jälkeen. Kovasti vahvistunut kokoonpano ja joukkueen vastuuhenkilön chanden todella pirteät otteet ovat olleet myrkkyä vastustajille. Tuolla kokoonpanolla operoivan joukkueen hyökkäyspelin tehokkuus tuskin tulee kenellekkään yllätyksenä. Seattlea vastaan mikäli voiton mielii ottaaa on se todellisen työvoiton takana. Maalintekokilpailuun lähdettäessä ei tälle joukkueelle löydy voittajaa. Tiukka puolustaminen ja tehokkaat vastahyökkäykset jäävät monen joukkueen vaihtoehdoksi Seattlen kokenutta ja tehokasta joukkuetta vastaan. Omissa papereissa todella vahva ehdokas, kun aloitetaan taistelemaan divarin mestaruudesta.

Kaunissa ja Rohkeissa tapahtunut pelaajamyllerrös ei ole vaikuttanut ainakaan positiivisesti joukkueen otteisiin. Todella vahvasti lähestulkoon kauden puoleen väliin asti pelannut joukkue on vajonnut melkoiseen syöksykierteeseen. Viimeisessä jaksossa jäljellä olevat neljä ottelua ovatkin suoraan sanoen joukkueen mahdollisuus kasvojen pesuun. Aktiivisesti harjoitusotteluita pelannut joukkue tuskin löytää kuitenkaan yhteistä säveltä enään näin kauden lopun kynnyksellä.

Viimeisestä paikasta kevään tosipeleihin taistelevat vielä Royals, The Unit ja CSKA, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä jäämässä ulos pudotuspeleistä. Pelejä kuitenkin jokaisella joukkueella on vielä jäljellä, joten tullaan näkemään todella mielenkiintoinen loppukausi näiden joukkueiden osalta. Pelinsä kanssa koko kauden tuskaillut CSKA on todella iskukykyinen joukkue, jos vain saavat rivinsä kasattua. Unitilla on kolme ja Royalsilla kaksi ottelua vähemmän kuitenkin pelattuna, kuin CSKA:lla joten tietynlainen etulyönti näillä joukkueilla tottakai on. Varaa häviöihin ei kuitenkaan todellakaan ole.

2. Divarin jaksokatsaus - by Firmino


2. Divarissa on nähty nyt 220 ottelua 264:stä mikä tarkoittaa sitä että 3.jakso on loppunut ja runkosarja on loppusuoralla. 10 joukkuetta taistelee vielä pääsystä Playoffeihin. Kirjoituksessani käyn taas läpi joukkueittain kauden etenemistä ja analysointia, myös Hyökkäys ja Puolustus tilastoja tällä kaudella. Pohdin myös playoff paikkojen taistelusta. 2. Divari on ollut erittäin mielenkiintoinen ja tasainen, iso kiitos johtokunnalle että toteutti meille tämän sarjatason ja toivottovasti nähdään myös jatkossakin hyviä, tasaisia 2.Divarin kamppailuja.Tältä näyttää sarjataulukko kun 3.jakso saatiin päätökseen


Blashyrkh Frost Demons #1 Pisteet: 44 Tehdyt maalit: 80 #2 Päästetyt maalit: 31 jaettu #1 +/-: +49


Kahdenkymmenen pelatun ottelun jälkeen BFD kruisailee vieläkin 2. Divarin johdossa ja on pelannut loistavan kauden tähän saakka, toiseksi eniten maaleja tehtynä (4 maalia per ottelu, maalinteko% 25,3) ja vähiten päästänyt maaleja(olettaen että KiVa ja Skavaböle ei pidä nollapelejä kaikissa ylimääräisissä peleissä,Torjunta% 87,1 #1 ja päästetyt/ottelu 1,55 #1) . Kuten Podcastista kuultiin, BFD on pitänyt avausnelikosta kolmikon Pyrkka, Mäyrice ja Keitl ja alin puolustaja on vaihdellut lähinnä kolmikosta limini(9gp), Körsklieg(6gp) ja Käpytikka(4gp). Mortem2, vichy ja Surfacin olleet myös aktiivisia lähiaikoina ja taistelee peliajasta. Kentällä ollaan nähty 16 pelaajaa, mutta joukkue on silti hävinnyt vain neljä kertaa. BFD on pelannut harkkapelejä todella aktiivisesti kauden aikana( Keitl mm. Pelasi 30 harkkapeliä viime viikolla) ja allekirjoittaneen silmissä Blassyt ollut tasaisin suorittaja runkosarjassa ja pisin tappioton putki on seitsemän peliä. Samanlaista meininkiä odotan myös Playoffeissa, jossa ennustan BFD:n pääsevän finaaleihin.Tässä Blassyjen tämän kauden parhaimpia pelureita, Mäyrice #2 eniten maaleja 2. Divarissa, Pyrkka #6 Pistepörssissä ja Keitl #18 Pistepörssissä.


Kiekon Tulevaisuus #2 Pisteet: 38 Tehdyt maalit: 61 #3 Päästetyt maalit: 38 #5 +/-: +23

KiTu:lla on kulkenut viime aikoina erinomaisesti, voittaen matkalla kahdeksan kertaa putkeen. Ensimmäisen jakson jälkeen KiTu on hävinnyt vain kaksi kertaa mikä on uskomaton saavutus. Below on joukkueen sydän ja hän löytyy Pistepörssin kolmannelta sijalta. Kyseessä on erittäin kokenut, taitava kiekonkäsittelijä ja maalintekijä, joka oli merkattu kauden alussa puolustajaksi. Hänen hyökkäys parinaan ollaan nähty viimeaikoina mm. Hukka, Buusterii, Kurt ja Börde. Kaid on ottanut selvästi alimman pakin roolin haltuunsa hyvillä,varmoilla otteillaan, mutta ylimmän puolustajan tontilla on pelannut mm. Flake, Caderler, Bene ja Falcon. Avauskokoonpanon vaihtelusta huolimatta, KiTu porskuttaa sarjataulukossa toisena, mikä osoittaa heidän erinomaista formia viime aikoina. On hyvin mielenkiintoista nähdä, mitä vastuuhenkilö kaksikko Ortuzar Below keksii playoffseja varten: Nähdäänkö vähemmän rotaatiota ja pistetään kokeneimmat pelurit avausnelikkoon vai nouseeko esim Powerliigassa KiTussa pelannut kaveri avaukseen? Näen KiTu:n menevän ainakin välieriin saakka.Kuva kertoo kaiken olennaisen. Rotaatiota on tullut ja pelaajia selkeästi kiinnostanut 2. Divari mikä on vain positiivinen asia (21 eri pelaajaa käynyt kentällä)


Kiekon Vastaisuus #3 Pisteet: 37 Tehdyt maalit: 50 #6 Päästetyt maalit: 31 jaettu #1 +/-: +19

Sanen toinen joukkueista, jolla menee yhtä hyvin kuin KiTulla. Vastaisuudella on vain kolme tappiota tällä hetkellä runkosarjasta, ja on ansaitusti kolmantena tällä hetkellä. Vastaisuuden maalinteko prosentti on 20.8 mikä on #6 paras ja maaleja tullut 3.13 per ottelu. Puolustuksessa taas päästettyjä maaleja vain 1.92 per ottelu ja torjuntaprosentti on 82,2% #3.

Viime hetken pelaajasiirrot:hyökkääjät Ent,porn ja Miksalina tunnettu mörkö vahvistaa hyökkäyspeliä ja tuo lisää taituruutta. KiTu:n tavoin, Vastaisuus on peluuttanut monta peluria tällä kaudella (13), mutta joukkueen sisäisessä pistepörssissä on paljon tiukempaa. Etenkin hyökkäyskolmikko Bounty(Pistepörssin #16), alps (#19) ja Putsku (#20) on vakuuttanut allekirjoittanutta otteillaan. Avausnelikko on vaihdellut usein, mutta Ahlström ja Geflado nähtävästi ottaa alimman ja ylimmän puolustajan roolin playoffseissa. Hyökkäyskaksikko tulee olemaan pienmuotoinen arvoitus uusien hankintojen myötä..

Taistelee runkosarjan voitosta, mutta isoin testi tulee tietenkin Playoffseissa. Nähtäväksi jää, millä avauksella Vastaisuus lähtee playoffeissa liikenteeseen. KiVa yltää mielestäni välieriin.Tältä näyttää KiVan sisäinen pistepörssi


Detroit Red Wings #4 Pisteet: 34 Tehdyt maalit: 83 #1 Päästetyt maalit: 60 #8 +/-: +23


DRW on erittäin hyökkäys voittoinen joukkue, joka on pelannut hyvän kauden tähän saakka. Lopullinen sijoitus runkosarjassa saattaa löytyä alempaa, jos DRW ei saa napattua pisteitä kahdesta viimeisestä ottelustaan. Erittäin kapealla ringillä pelaava joukkue on erittäin taitava, mutta välillä liian innokkaasti hyökkää (Parhain Maalinteko% 28,2: maaleja 4,15/ottelu), ja näin ollen päästettyjä maaleja on tullut paljon(torjunta% 80,4 :Päästettyjä maaleja/ottelu 3) . M.Duchene on tuonut joukkueeseen hillo2 aka plänetin ylemmän puolustajan rooliin tuomaan kaivattua tasapainoa hyökkäys- ja puolustuspelaamiseen. M.Duchene, joka on pelannut loistavan kauden, löytyy puolustaja pistepörssin jaetulla ykkössijalla, huomioitavaa on se että pelannut alemman pakin tontilla. Pitkään Maardu Levadian väreissä vaikuttaneet Kalalokki(pistepörssin #4) ja P.Ton87 (pistepörssin #1) sekä pistepörssin #2 Reyes ovat 2. Divarin eliittiä hyökkäyksessä ja pelanneet loistavasti. Isoin kysymysmerkki on hyökkäyksen ja puolustuksen tasapainottaminen etenkin playoffseissa. Jos DRW saa tasapainotettua oikein ja runkosarjan loputtua sarjataulukon sallivan, näen DRW:n menevän all the way eli BFD:n kanssa Finaaleihin.DRW:n sisäistä pistepörssiä. P.Ton87 tehnyt tähän saakka eniten maaleja 2. divarissaSkavaböle B.K #5 Pisteet: 32 Tehdyt maalit: 44 #9 Päästetyt maalit: 31 jaettu #1 +/-: +13


Skavabölellä on mennyt ihan hyvin, mutta on viime aikoina ollut nihkeää maalitehtailua. Viimeisessä neljässä ottelussa on syntynyt vain kaksi osumaa. Skavaböle on peluuttanut tuttuun tapaan samaa nelikkoa jokaikisessä pelissä, mutta pienimuotosta ailahtelevuutta on havaittu tämän kauden peleissä. Nähtäväksi jää, miten playoffseissa käy joukkueelle. Skavabölen puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisesti, sillä Skavabölen maalivahdille on tullut vähiten torjuntoja koko sarjassa (Torjunta% 80,1) ja vain 1,72 päästettyjä/ottelu, mutta maalien vähäisyys (17,1% maali #9) on huolestuttava seikka: Zinovjevin kanssa hyökkääjänä pelaava Laussi on tehnyt vain 11 maalia tähän saakka. Playoffeissa on pakko yksinkertaisesti tehdä enemmän maaleja, jotta Skavalla olisi mahdollisuuksia edetä finaaleihin.


Skavabölen kapellimestarina jatkaa Zinovjevi, joka löytyy pistepörssin viidenneltä sijalta ja tehnyt 54% Skavabölen maaleista.


Tuomisen Veljekset #6 Pisteet: 31 Tehdyt maalit: 57 #4 Päästetyt: 46 #7 +/-: +11

Veljeksillä oli huono 2. Jakson loppu ja 3. Jakson alku, häviöitä tuli viisi putkeen. Joukkueen suoritukset ovat ailahdelleet ja TuVelta lähti 3. Jakson alussa hyvän kauden pelannut alin puolustaja jeppee. TuVe reagoi menetykseen värväämällä riveihinsä Power Liigassa 2/18 kaudella parhaimman puolustaja yawn aka Hanifinin, joka on aloittanut hyvin TuVen paidassa. Schnabel joka pelasi ensimmäisessä jaksossa erinomaisesti ylimmän puolustajan tontilla, ei ole näkynyt. Serhhio on ottanut paikkansa jeppeen lähdettyä, ja TuVe legendat Jesben ja Tenka ovat jatkaneet totutusti maalitehtailuaan. TuVe tekee 3 maalia/ottelu ja maaliprosentti näyttää 22,3% joka on neljänneksi paras. Puolustus tilastoissa, Veljekset ovat päästäneet 2,42/ottelu #6 ja torjuntaprosentti näyttää tällä hetkellä 79,6% #8. TuVe on todennäköisesti playoffeissa mukana, mutta nähtäväksi jää mistä sijalta löytyy runkosarjan päätyttyä.


Hyökkäyskaksikko on tehnyt tasaisesti pisteitä..


HC Pilsner-Urquell #7 Pisteet: 29 Tehdyt: 47 jaettu #6 Päästetyt: 34 #4 +/-: +13


Pilsner löytyy tällä hetkellä seitsemäntenä taulukosta, kun kolme peliä on jäljellä. Pilsnerin hankinnat Dera ja semu2 ovat olleet loistavia tähän saakka, etenkin Deran tuoma kokemus Superliigasta on huomattu. Ei ole siis mikään ihme, ettei Pilsner ole päästänyt paljon maaleja tällä kaudella (vain 1,79 päästettyä maalia/ottelu joka on sarjan 2.paras). Hyökkäyspelaaminen on ollut oikeutetusti viime kauden A-liigasta tutun tehokaksikko ilma ja purkka harteilla. Vaikka maaleja ei ole syntynyt viime peleissä niin paljon kuin aikaisemmin, on joukkue kuitenkin kuudenneksi eniten tehnyt maaleja. Pilsnerin playoffs paikka ei ole ihan vielä varmaa, sillä Liverpool ja Pressing voivat vielä kiriä ohi jos viimeisistä otteluista ei tule pisteitä (tarvitsee 3p).
Joukkueen elintärkeä kolmikko: purkka pistepörssin #9, ilma #15 ja Dera puolustuksen #5


HC Breams #8 Pisteet: 25 Tehdyt: 52 #5 Päästetyt: 44 #6 +/-: +8

HC Breams, joka oli ennakkoon 2.Divarin mestarisuosikki, löytyy viimeiseltä playoffsijalta. Lahnojen kausi ei ole mennyt toivotulla tavalla, paljon sekasortoa ja ailahtelevuutta peleissä, monia lähtenyt, mutta yhden tärkeän vahvistuksen Lahnat saivat Saprykinista aka Belladonnassa aikanaan pelanneen Hani. Kokenut puolustaja Armas poisti tunnuksensa, gorb sai siirron Kalevan Palloon ja Hawerchuk vaihtoi Liverpool Liverbirdsiin. Joukkueen avausnelikosta hyökkääjät Jusa ja Hob2 ovat pelanneet ihan hyvin, etenkin Jusan panostus on valtava. Joukkueen pvh Osechkin on palannut jälleen peleille viime aikoina ja tuo varmuutta puolustukseen. Lahnojen uusi kasvo, Saprykin on jo tehnyt kolmessa ottelussa 11 pistettä, joten näistä pelaajista syntynee viimeisissä runkosarjapeleissä avausnelikko. Jos katsotaan hyökkäys ja puolustus tilastoja, Lahnat ovat tehneet paikoista 21% ja maaleja on tullut ihan hyvin per ottelu (3.06). Puolustus tilastoissa Lahnat ovat päästäneet 2.59 maalia per ottelu ja torjunta% on 81,4 #4. Breams tarvitsee vielä 7 pistettä päästäkseen playoffeihin.Jusa on joukkueen tärkein pelaaja ja löytyy Pistepörssin 11. SijaltaLiverpool Liverbirds #9 Pisteet: 22 Tehdyt Maalit: 47 jaettu #6 Päästetyt: 64 #10 +/-: -17

Oma joukkueeni, joka aloitti kauden todella hyvin, on hiipunut pikkuhiljaa pois playoff sijoista. Liverbirdsin ongelma on ollut liian monet päästetyt maalit ja ailahtelevuus suorituksissa. Joukkuepeli on ajoittain ollut erinomaista, mutta kemiat eivät ole aina natsanneet sopivasti. Päätin toimia ja tehdä kokoonpanoon muutoksia: McNabb ja Anttizki saivat lähteä ja tilalle hankittiin loppukaudeksi puolustaja weliiii ja alkukauden Lahnoissa pelanneen Hawerchuk. Joukkueen tämän kauden ehdottomat onnistujat ovat hyökkääjä Piipari joka löytyy Pistepörssin 13.sijalta ja puolustaja kaakapyly joka löytyy puolustaja pistepörssin neljänneltä sijalta. Alkukauden missannut kaakatyki tuo hyökkäyspeliin taitoa ja melkein kaikissa otteluissa pelannut Dax on pelannut kohtalaisen hyvän kauden. Omiin otteisiini en ole niin tyytyväinen ollut, mutta runkosarjaa vielä kolme ottelua pelaamatta.. Liverbirds on tehnyt kuudeksi eniten maaleja, maaleja on tullut 2.47/ottelu. Liverpool on päästänyt 3,59/ottelu mikä on koitunut tällä kaudella ratkaisevaksi tekijäksi. Liverpoolilla on tosiaan kolme peliä jäljellä, ja on pakko napsia yhdeksän pistettä ja toivottava että Lahnat ja/tai Pilsner eivät saa tarpeeksi pisteitä lopuista peleistä, päästäkseen playoffeihin.  Liverpoolin tärkeimmät pelaajatUnstoppable Pressing #10 Points:16 Goal Scored:33 #10 Conceded: 61 #8 +/-: -28


In last period, Pressing managed to beat top of the 2nd division BFD by 2-1 which is a great achievement itself. Been a difficult season for the Slovakian team but they still have a small chance to reach the playoffs by winning all their remaining five games(and must hope Liverpool,Pilsner and Breams don’t get over 31 points). Pressing’s Adak is leading the teams leaderboard with 21 points (9+12) and has been mvp. Chara_3 experience in defence has been vital and even though last season they had a nightmare season in Superliiga, Pressing has reacted well this season and played well even with the ping issues. Unstoppable’s problem this season has been lack of goals scored: 1.94 goals per game isn’t enough to win games in this division(usually) and Pressing has conceded so far 3.59 goals per game.Adak is at the moment #22 in 2nd division leaderboard and Dolce #30Maardu Levadia #11 Pisteet:9 Tehdyt maalit:23 #12 Päästetyt:69 #11 +/-: -46

Levadian kausi on ollut harmittavan huono. Jo ennen kauden alkua joukkue sai jobin postia kun pitkään seurassa pelannut DBX aka Kalalokki ja P.Ton87 siirtyi Detroit Red Wingsiin. Maardu joutui näin ollen turvautumaan nykyisiin pelureihinsa. Alkukaudesta tuli peräti seitsemän tappiota putkeen ennen TuVesta otettua jatkoaikavoittoa. Maardu on tehnyt vähiten maaleja 2.divarissa ja ei löytänyt oikein oikeaa lääkettä menetyksiinsä. Tchno’ väläytteli taitojaan alkukaudella ja hänestä olisi voinut tulla Levadian avain maalintekoon kun ykköshyökkääjä Travis ei ole tehnyt kuin kolme maalia. Maardu Levadian kirkkain tähti on ollut #TAPPOKONEManhattaniin hashtagista tuttu, Twitchissä kiekko.tkta striimaava TAPPOKONE. Loppukaudeksi Levadia hankki Vancouver Rockets kaksikon, Pumppuli aka Maikol ja kuikka69. Vaikka kausi on mennyt penkin alle, toivon kuitenkin että Maardu jatkaisi vielä ensi kaudellakin pelejä.Maardu Levadian kirkkain tähti tällä kaudellaHC Frydek Mistek #12 Points:3 Goals: 25 #11 Conceded: 93 #12 +/-: -68

Czech/Slovakian team who have won 3 games (1 overtime victory) can still overtake Maardu Levadia but thats about it. Along with Unstoppable, they have ping problems and it’s understandable that they haven’t taken many points. Dragon and Fantfinap have been Frydek’s best players this season with 16 and 12 points. Interesting to see if there will be any changes to the 2nd division Rules about playing games in German server or not? (or at least have the two german server teams play their matches vs each other in german server) Time will tell but I hope this team also continues next season!Frydek Mistek’s best players this season


Kirjoittanut: Vanil
Julkaistu 19.04.2019 20:55
Luettu: 965 kertaa

Kommentit
Keitl 19.04.2019 23:12
Hyvä katsaus! Propsit varsinkin Firminolle jengikohtaisesta arviosta!
Littii 20.04.2019 15:27
Podcastissako paneudutaan sitten enemmän kiimaisiin putoamiskamppailuihin ja siihen liigan todelliseen farssiin?
Vanil 20.04.2019 17:58
Mitään ei luvata, mutta tarkotus oli vielä podcastin muodossa julkaista juttua pudotuspeleistä.
Littii 20.04.2019 18:08
Hienoa! Innolla odottaen
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020