Kirjoitus

2. Divarin välieräennakot 2/19

2. Divarin puolella välieräparit ovat Kiekon Vastaisuus - HC Breams sekä Kiekon Tulevaisuus - Tuomisen Veljekset. Keitl pureutuu sarjoihin seuraavassa.

  VS54659c86c0e5a8e6.jpg  XHNOVAJI.png


Kiekon Vastaisuus – Jatkuuko kauden murskaava trendi?

Kausiennakossa keskikastiin sijoitettu Kiekon Vastaisuus on näyttänyt koko kiekkokansalle pitkää nenää kauden edetessä eteenpäin. Joukkue on tehnyt paljon nappihankintoja, jotka ovatkin siivittäneet joukkueen jo välieriin asti ja jos allekirjoittaneelta kysytään, niin tämä joukkue kuuluu rotaatioineen ihan varmasti näiden karkeloiden mestarisuosikiksi. Puolivälierät olivat KiValle niin sanotusti pala kakkua, sillä pelit Detroit Red Wingsiä vastaan päättyivät niinkin murskaavasti kuin 3-0. Maaliero oli tätäkin hirveämpää katsottavaa (27-7). Nähtäväksi jääkin, saavatko nämä karkelot jatkoa myös välierissä vai pystyvätkö lahnat tylsyttämään KiVan maaliruiskut?

Aloituskokoonpano välierissä tulee olemaan KiValla varmasti täysin sama kuin puolivälierissä, eli jäällä nähdään Ent, Porn, Mörkö sekä Vahtu.

Breams – Alkukauden kankeus vain silmänlumetta?

Alkukauden runkosarjassa kyntänyt Breams on kauden käännyttyä ehtoon puolelle löytänyt aivan uuden vaihteen. Lahnat painelivat viimeisestä 10 pelistä 8 suoraa voittoa, yhden suoran tappion sekä yhden jatkoaikatappion. Tämä näkyi myös puolivälierissä Breamsin kaataessa runkosarjassa toiseksi sijoittuneen selvän ennakkosuosikin Blashyrkh Frost Demonsin otteluvoitoin 2-3. Allekirjoittanut kuului kuluvalla kaudella BFD kokoonpanoon ja voin luvalla sanoa, että KiValle tulee aivan varmasti hiki tässä sarjassa lahnoja vastaan pelattaessa.

Aloituskokoonpano puolivälierissä niin ikään lahnoilla oli sama koko sarjan ajan, eikä vaihtoja tullut. Peli oli ajoittain tällä kokoonpanolla suvereenia ryöpytystä ja vastustajan pelaajien pilkkana pitämistä, joten tässäkin sarjassa mielestäni jatkavat luutimista pelaajat Osechkin, Jusa, Mulkqjuho sekä Saprykin.

Lopputulema:

Molemmat joukkueet ovat näyttäneet runkosarjan edetessä varsinkin loppupuoliskolle syyn miksi ovat aloittamassa seuraavaksi välieräsarjaa, eivätkä ole viettämässä kesälomaa muiden tavoin. Nostan vielä muutaman kysymyksen esille tästä otteluparista, joihin itse mietin kuumeisesti vastausta tulevan viikon ajan: Kantaako KiVan lentokeli myös tästä eteenpäin? Löytääkö Breams vielä uuden vaihteen peliinsä ja onko heistä kaatamaan runkosarjan yllättäjää sekä kärkeä? Näihin saamme vastauksen tulevina päivinä, mutta yhtä kaikki tästä sarjasta tulee varmasti ehkä pudotuspelikevään mielenkiintoisin ja tasaisin!

Vielä lopuksi, jos allekirjoittaneen pitäisi veikata tästä parista jatkaja, niin kallistuisin siltikin KiVan puolelle, vaikka Breams onkin hyvin pelannut. Nähtäväksi jää, onko tässä arvauksessa mitään perää.

 

TXQTSNSJ.png  VS54659c86c0e5a8e6.jpg  190.png?1511542208 


Kiekon Tulevaisuus – Vahvoista vahvin?

Kiekon Tulevaisuus niin ikään allekirjoittaneen silmissä vasten kaikkia ennakkoon ajateltuja odotuksia näyttänyt kauden aikana kuuluvansa 2. divarin eliittiin. Puolivälierissä Pilsneriä vastaan katsojat toki kerkesivät ehkä ottamaan jopa nokoset, sillä pelit olivat niin tasaisia, että ne toisinaan venyivät jopa viidenteen jatkoerään saakka. Käytävillä kuuluikin huhua, että pelaajat kävivät Puljujärven tavoin napsimassa pizzaa naamariin jaksaakseen maratoniksi venyneen pelin loppuun asti. Nähtäväksi siis jää, joko KiTun koppiin on tilattu uusi kierros pizzaa tulevia välieriä varten?

Kiekon Tulevaisuuden välierissä nähtävästä rosterista tuskin jäänee kenellekään epäselväksi ketkä pelaavat, joten avausnelikko tulee olemaan Below, Flake, stönde sekä kaid.

Tuomisen Veljekset – Alkukauden pettymyksistä yllättäjäksi?

Runkosarjan vaivoin suorittanut ja muilta joukkueilta ehkä hieman apujakin saanut Tuomisen Veljekset ovat yllättäneet erittäin positiivisesti puolivälierissä. Tasaisia pelejä, joista tuloksena jatkopaikka voitoin 2-3 Skavabölestä. Joukkueen pelillä on eroa kuin yöllä ja päivällä alkukauden pelailuun verrattuna. Kiekko liikkuu ja varsinkin Jesben on kunnostautunut pisteiden tehtailussa viime aikoina jo runkosarjassa. Kysymys kuuluukin, kantaako Veljesten lento finaaleihin saakka?

Tuomisen Veljesten nelikosta niin ikään ei ole mitään epäilystä, sillä kentällä nähdään pommin varmasti Jesben, Tenka, Serhhio sekä yawn.

Lopputulema:

Näkisin että Kiekon Tulevaisuus lähtee tähän sarjaan selvänä ennakkosuosikkina, mutta kostautuuko se pahimmalla mahdollisella tavalla? Tästä sarjasta tulee todennäköisesti uskomattoman tasainen ja vähämaalinen taistelu. Molempien joukkueiden puolustus on silkkaa rautaa, joten peli tulee varmasti olemaan hyvin tarkkaa ja huolella viimeisteiltyä loppuun saakka. Kestääkö Veljesten pakka? Jatkavatko Jesben sekä Below tehtailua maalien muodossa vai jäätyvätkö maalihanat? Näihin kysymyksiin saamme vastauksen tämän kutkuttavan välierän alettua.

Vielä lopuksi tästäkin parista jatkaja täytyy valita, joten allekirjoittanut lyö rahansa 51/49 veikkauksella Kiekon Tulevaisuudelle.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 06.05.2019 01:40
Luettu: 772 kertaa

Kommentit
Pönppö 06.05.2019 01:50
Allekirjoittanut näkee KiTun selvänä suosikkina sarjaan, mutta muun tekstin perusteella ei tule semmoista käsitystä. TuVe jatkoon 3-1.
Jesben 06.05.2019 02:03
Hyvää tekstiä Keitl, jatka samaan malliin! :)
Pasiphae 06.05.2019 15:16
Tuomion veljekset yllätti ylivoimaisen ja suurimpana ennakkosuosikkina kauteen lähtevän skavabölen, joten tuskin kenelläkään jäljellä olevista jengeistä on mitään mahdollisuuksiakaan haastaa kyseistä sakkia, jos pelaavat edes puoliksi sinne päin mitä skavabölea vastaan.
Keitl 06.05.2019 19:57
Ootko pasiphae ees seurannu noita pelejä?
Pasiphae 06.05.2019 20:47
Eilen erän mut sit nimeltämainitsematon veijjari ajo pois :(
Keitl 06.05.2019 22:07
Hetkinen, itse huutelit publalla kesken pelin :(
Pasiphae 07.05.2019 17:46
Erätauolla kannustin vain skavaböleä kunnes joku ei sitä sietänyt ja ajo poies :(
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020