Kirjoitus

2. divarin välieräennakot 3/19Sinappikone pelasi puolivälierässä Liverpool Livebirdsejä vastaan, joka saatiin päätökseen vasta viiden ottelun jälkeen. Sinappikone saa kiittää jatkopaikastaan trekiä, joka viimeisteli 13 Sinappikoneen maalista 10 ja antoi vielä 2:een maalisyötön. Puolustus toimi loisteliaasti ensimmäistä ottelua lukuunottamatta, jossa Liverpool sai 5 maalia. Samilan pelin pyörittäminen ei ollut aivan samalla tasolla, kuin mihin runkosarjassa vastustajat olivat tottuneet. Alimpana pakkina hääri sarjan aikana unQaa ja Juluma, joista Juluma pystyi parempiin suorituksiin vaikkakin unQaa sai vain yhden näytön paikan. Hyökkäyskalusto oli hieman vaisun oloinen, nuilla pelureilla olisin odottanut enemmän kuin 13 maalia puolivälieriin. Maalintekeminen jätettiin lähes trekin harteille, ainoastaan Favor pystyi trekin lisäksi ohittamaan maalivahdin sarjan aikana.

Charlotte Checkers taasen voitti HC Spartak Moscowin otteluvoiton 1-3. Eniten dramatiikkaa sisältänyt sarja ratkesi lopulta siihen, kun Spartakin pelurit ottivat pelikieltoa omien maalien tekemisestä. Charlottelta löytyy monta ratkaisijaa tulevaan välieräsarjaan, maalintekeminen jakautui tasaisesti Hagelinin, SuperNoobin ja arcin välille. Yhteispeli on selvästi löytynyt kolmen ylimmän pelaajaan kohdalta. Pienoinen kysymysmerkki on Charlotten puolustaminen, viimeisessä pelissä selvästi heikentynyt Spartak teki 5 maalia ja pääsi vetämään enemmän 5 kertaa enemmän kuin Charlotte. Kenties oli neppailu peliä.

Odotan kyllä Sinappikoneen piristymistä tähän sarjaan ja pieniä kokoonpano muutoksia. Toivoisin näkeväni ansqin tai Granlundin tukemassa trekiä maalinteon sarakkeella. Charlotten mahdollisuuksen näen ainoastaan arcin vireessä ja jos Sinappikone on liikkeellä heikommalla kokoonapanolla. Tasaista sarjaa odotan, mutta lopulta Sinappikone menee sarjasta jatkoon 3-1.
Oulun Kärpät tiputti Sikalauman jatkosta ja tiputtamisen takuumiehenä toimi hieman yllättäen pöynäke. Omasta mielestäni melko tasainen sarja, jossa Kärpät keskittyi tekemään suoraviivaisia hyökkäyksiä ja antaen kiekonhallinnan vastustajalleen. Kärppien hyökkäys koostui Japezusta ja pöynäkeestä hieman odotusten vastaisesti. pöynäke oli todella tehokkaalla päällä ja teki tehoja 3 p/o:n tahdilla, kun taas Japezu jäi hieman enemmän varjoon 1.67 p/o:n kanssa.  Kärpillä oli yllättäen mukana illmac, joka varmisti tunnetaan paremmin Kiekkoliigan puolelta. illmac pystyi oveliin ratkaisuihin ylemmän puolustajan tontilta ja viimeisteli myös kovat tehot ensimmäiseksi pelikseen Superliigan puolella. Tommin näin joukkueen heikompana lenkkinä Sikalauma sarjassa. Kovassa paineistuksessa tuli useasti heikohkoja avauksia, mutta vastustajan hyökit eivät onnistuneet tarpeeksi kovalla prosentilla laittamaan kiekkoa häkkiin ja kääntämään sarjaa.

Celtics swaippasi HC Breamsin jatkosta, josta odotin ehkä tasaisinta sarjaa kaikista puolivälierä pareista. Celticsin takuumiehenä sarjassa toimi odotetusti ribe, joka oli kymmenestä maalista yhdeksässä mukana. Itse pelejä en kerennyt seuraamaan, mutta ne olivat täysin Celticsin hallinnassa. Breams ei päässyt tarpeeksi laukomaan Celticsin kovan kiekon hallinnan johdosta. Vaikka ottelut päättyivät yhden tai kahden maalin eroon niin näkisin, että Celticsillä ei ole missään vaiheessa sarjaa ollut hätää mennä jatkoon.

Toivoisin tästä tulevan viiden ottelun trilleri, mutta luulen tämän päättyvän ehkä jopa swaippaukseen. Kärpät ovat kärsineet epäaktiivisuudesta ja Celticsin pelureita näkee tämän tästä tiimipeleissä/autoplay huoneissa. Kärppien kokoonpano luultavasti muuttuu välieriin, jolloin pöynäke tippuu yp:ksi ja Ropsukka tulee Japezun hyökkäyspariksi. Celticsillä taasen on muutamat vaihtoehdot käytössä, tuleeko Mutu Anchorin tilalle ja isofaija nenun tilalle? Jos ja kun kyseiset pelureiden vaihdokset tehdään välieräsarjaan niin näen Celticsin selvänä ennakkosuosikkina sarjaan lähdettäessä. Muutoksia tai ei,  ribe kantaa Celticsin reppuselässä finaaliin 1-3

-Pönppö

Kirjoittanut: Pönppö
Julkaistu 24.10.2019 08:45
Luettu: 416 kertaa

Kommentit
energi 24.10.2019 14:07
:DDDDDD
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020