Kirjoitus

Pelaajahaastattelu #1: reaper

Tervetuloa kauden 1/17 ensimmäiseen pelaajahaastatteluun. Tälläkertaa tentattavaksi on saapunut HC SumB:in riveissä pelaava nuori lupaus reaper. Sen enempää esittelemättä eiköhän anneta kaverin kertoa itse enemmän itsestään.

Terve, aluksi voisit esitellä hieman itseäsi? Ikä, mistä tulet jne?
- Morjes eli oon perus 16v jätkä oulusta, käyn amikses kouluu ja harrastuksiin kuuluu mm. skeittaus.

Milloin aloitit kiekonpeluun ja miksi? Entä mikä saa sinut vieläkin pelaamaan tätä peliä?
- 2016 alkukeväästä alotin nickillä reaper. Tarkkaa syytä aloittamiseen en muista mutta varmaan kun sain kuulla pöhnäkkeeltä pelistä. Syynä siihen että pelaan vieläkin tätä peliä on tämänhetkinen joukkueeni ja hyvät regipelit.

Mikä on mieleenpainuvin hetki kiekkourallasi?
- Uusiin joukkueisiin pääseminen on aina mieleenpainuvaa. Tässä nostan esiin Napapiirin Sankarit,siellä kehityin useita kuukausia.

Olet noussun joidenkin pelaajien tietoisuuteen pöhnäkkeen pikkuveljenä, tällähetkellä olet kuitenkin pistepörssissä sijalla kaksi ja p/o tilasto näyttää lukemaa 3,50. Jääkö pöhnäke tälläkaudella pikkuveljensä varjoon?
- Paha sanoa :D Liigailu alkanut kyllä hyvin ja pisteitä kertynyt, mutta pöhnäke saattaa vielä yllättää. Tasaista tulee olemaan.

Viimekaudella edustit Superliigassa Napapiirin Sankereita, mutta siellä ei toivottua menestystä tullut. Miltä pelaaminen on maistunut uudessa joukkueessa ja mitkä ovat joukkueen-sekä henkilökohtaiset tavoitteesi tälle kaudelle?
- Pelaaminen uudessa joukkueessa on rentoa, mukavaa ja tulee paljon onnistumisia. Ollaan saatu kokoon hyvä jengi. Tavoitteeni tällä kaudella on päästä pitkälle ja pysyä pistepörssissä korkealla

Kausiennakossa HC SumB ennakoitiin kuudennelle sijalle. Alkukaudesta joukkue on kuitenkin ollut yksi liigan kuumimmista joukkueista ja joukkue löytyykin B-lohkon sijalta yksi, kun kahdeksasta ottelusta on jokaisesta tullut voitto. Mistä johtuu näin hyvä startti kaudelle?
- Aluksi perustettiin HC SumB ihan höntsä jengiksi, mutta pelit alko onnistumaan uudella kokoonpanolla todella hyvin. Kemiat osuu kohdalleen joukkuekavereiden kanssa ja joukkueessa on kovia maalintekijöitä

Onko sinulla kiekossa ketään pelaajaa, joka olisi toiminut esikuvanasi tai onko sinulla ketään pelaajaa tai joukkuetta jota arvostat muita enemmän? Ja miksi?
- Arvostan joukkuetta Kamloops Blazers ja sieltä esikuvana on toiminut pöhnäke ja TheDoctor, heidän pelityylinsä ja maalintekotaitonsa ovat laadukkaita

Miten vietät vapaa-aikaasi?
- Ykköslaji on skeittaus, kesällä parkeilla ja talvisin käyn sisähalleissa. Muuten pelailen kaikenlaisii pallopelei frendien kaa
Lisäkysymykset

Fettis vai Falco?
- Falco

Laitat juustoa ja kinkkua leivän päälle, laitatko juuston alimmaiseksi vai päällimäiseksi?
- Juuston alimmaiseksi

Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi toiselta kiekon pelaajalta joku ominaisuus (laukaus,kädet tjsp.) Minkä ominaisuuden valitsisit ja keneltä?
- Ottaisin varmaan perälän laukauksen

Blondi vai brunette?
- Brunette

Maali vai syöttö?
- Maali

Joukkueen menestyminen vai oma menestys?
- Joukkueen menestyminen

Lopuksi vapaa sana, voit sanoa terveisiä tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Ja kenet haluaisit nähdä pelaajahaastattelussa seuraavaksi?
- Onnea kaikille liigaan ! Seuraavaksi pelaajahaastatteluun: Rekku

Kirjoittanut: Jamo
Julkaistu 12.12.2016 18:18
Luettu: 1598 kertaa

Kommentit
Rekku 12.12.2016 18:41
haha fettis hävisit falcolle :D
Leg 12.12.2016 19:01
Hyvä reaper oot mun ensteks lemppari
TakeDown 12.12.2016 19:59
Hyvä sunppu hyvä reaper!
raimolzu 12.12.2016 20:14
millo mää :DD
Arya 12.12.2016 20:21
oe reaper.
Arya 12.12.2016 20:22
yks lenppari pelaajista.
Fettis 12.12.2016 20:44
Np, enpähän ainakaa huonolle hävinnyt. Ps. Falco on kiken paras.
Kulakov 12.12.2016 23:35
reps, Fettis hävis tuttuun tapaansa #imatra
Kucherov 13.12.2016 12:26
hyvä bein hyvä reaper
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020