Kirjoitus

2. jaksokatsaus

 2. jakson paras hyökkäys - HC SumB

Ensimmäisen jakson tappiotta aloittanut HC SumB jatkoi vahvoja otteita myös kakkosjaksolla, kun viidestä ottelusta saldona neljä voittoa ja yksi tappio. Tämä tappio oli myös HC SumB:in koko kauden ensimmäinen ja se päätti joukkueen 12 ottelun mittaisen voittoputken. HC SumB on tehnyt tällä kaudella käsittämättömät 71 maalia 13 ottelussa, joka tarkoittaa 5,5 maalia per ottelu. 2. jaksolla HC SumB onnistui rokottamaan vastustajaansa peräti 27 kertaa ja niinpä joukkue saa nimiinsä 2. jakson paras hyökkäys tittelin.

Haastattelussa HC Sumb:n Kucherov

Fettis: Jaksokatsauksessa HC Sumb mainitaan tittelillä “2. jakson  paras hyökkäys”. Olette mättäneet maaleja hurjaan 5,5 per ottelu tahtiin ja voittaneet jokaikisen ottelunne aivan viimeistä, lohkossanne toisena majailevaa HC TeamJoukkuetta vastaan pelattua peliä lukuunottamatta. Joukkueestanne ei löydy supertähtiä ja hyökkääjistössä löytyy jopa vasta viimevuonna pelin aloittanut pelaaja. Mikä tekee HC Sumbin hyökkäyksestä silti niin tehokkaan, että ottelut voitetaan usein murskalukemin?
Kucherov: Tässä voisin kehua meidän jätkiä (mua lukuunottamatta) maasta taivaaseen. Meillä on jokaisella omat paikat mitä koitetaa noudattaa ja kurinalasesti hoitaa homman kotiin. Darkpitt yp:nä hyvin levittää kikeä joista nautitaa reaperin kans iskee limppu verkkoo. :)

Fettis: Pakkipari Darkpitt-Neula on pelannut tällä kaudella jokaikisen ottelunne. Minkälainen on puolustajienne panos hyökkäyspeliin, vai tekevätkö hyökkääjänne kaiken työn?
Kucherov: Meillä Neula on ns. stay-home-pag ja Dark kuten yllä mainitsin osallistuu paljonki hyökkäyksiin mukaan.

Fettis: Kausiennakossa teidät arvioitiin lohkonne sijalle kuusi ja nyt on jo tunnustettava että metsään mentiin ja rankasti. Tällä hetkellä näyttää että mahdollisuudet ovat ties miten pitkälle. Minkälaisia tavoitteita olette asettaneet loppukaudelle, entä onko henkilökohtaisia tavoitteita?
Kucherov: Sitä Kirkkainta lähetään hakemaan tottakai! :D Henkilökohtasista tavotteista en osaa sanoa, varmaan pelata vaa parasta peliä ja sinnitellä pistepörssin top 20 :D

 2. jakson paras puolustus - Zips Don’t Lie

A-lohkon kolmannella sijalta löytyvä Zips Don’t Lie on eittämättä 2.jakson parhaiten puolustava joukkue. Joukkue päästi toisella jaksolla 6 ottelussa 12 maalia omiin ja kahdessa ottelussa vastustajajoukkue jätettiin kokonaan maaleitta. Koko kauden aikana Zips Don’t Lie on päästänyt taaksensa ainoastaan 24 maalia, joka on vähiten koko liigassa. Kun joukkueella on näinkin hyvin organisoitu puolustus ja hyökkäyspään pelaamisessakaan ei ole valitettavaa niin on joukkue todella vahvoilla kauden edetessä.

Haastattelussa Zippien Sharkira

Fettis: Joukkueenne noteerataan jaksokatsauksessa tittelillä “2. Jakson paras puolustus”. Koko kaudenkin mittapuulla päästettyjen maalien määränne on kaikista pienin. Mikä tekee Zippien puolustuksesta näin kestävän?
Sharkira: Joukkueen materiaali on sellanen että jokanen ydin kokoonpanosta osaa puolustaa todella hyvin niin hyökkääjistä puolustajiin, henkilökohtaisia virheitä tapahtuu todella vähän. Ja kyllä meidän alemalle duunarille Rekullekkin pitää antaa tunnustus jätkä pelaa elämänsä peliä juuri nyt!

Fettis: Zips Don’t Lien toinen jakso meni muutenkin mallikkaasti, kuudesta pelistä viisi voittoa joten tyytyväisyyteen on aihetta. Mikä pelaamisessanne on sujunut hyvin ja mitä haluaisit vielä parantaa?
Sharkira: Tulos on kohtuullinen ja saimme hyvin käänettyä tiukkoja matseja omaksi eduksemme. Parannettavaa nään paljon koska offseasonin ja alkukauden harkka peleissä pystyimme kaatamaan monia kiekkoliigan kärkijoukkueita ja superliiga joukkueista saimme oikein meheviä voittoja, se hyökkäys potentiaali mitä yllä mainitut pelit antoivat olettaa pitäisi saada roihahtamaan myös liigassa, tätä mielikuvaa voi kylläkin vääristää se että olemme yksi harvoista joukkueista joiden pelaajilla pettää dödö jo pelkissä treeni peleissä.

Fettis: Hyvään puolustukseen kuuluu tietenkin hyvin yhteen pelaavien puolustajien panos, mutta hyökkääjien rooliakaan ei pidä unohtaa. Kuka hyökkääjistänne tukee parhaiten puolustusta ja miten hän erottuu edukseen?
Sharkira: Siinä vaiheessa kun Rekku meinaa hukkua jättiläisen saappaisiinsa ja joukkueen iltatähti aka starboy unohtaa olevansa puolustaja nousee Elcrestin panos todella suureen rooliin kaveri paikkaa, tukee, riistää ja raastaa hänen kypsä pelaaminen on todella tärkeää joukkueelle ja näin ollen Elcrest saa tämän joukkueen tylsimmän hyökkääjän tittelin!

2. jakson ryhtiliike - Evolution Uvex

Ensimmäisen jakson päätyttyä B-lohkon sijalla #10, mutta mikä onkaan sijoitus toisen jakson päätyttyä? Evolution Uvex pitää halussaan B-Lohkon kolmatta sijaa eikä joukkue kärsinyt ainuttakaan tappiota kakkosjakson aikana, kun seitsemästä ottelusta seitsemän voittoa ja 21 pistettä. Evolution Uvexin pelaajarintamalla on myöskin tapahtunut muutoksia, kun joukkue on saanut riveihinsä muunmuassa nimet SUPERNANI ja stem. Jatkuuko joukkueen liito myös kolmannella jaksolla?

Haastattelussa uvexin leuhka

Fettis: Evolution uvexin kausi alkoi rosoisesti, ensimmäisen jakson viidestä ottelusta irtosi vain yksi voitto. Toisessa jaksossa käänsitte kuitenkin kurssia ja lopputuloksena seitsemän voittoa seitsemästä pelatusta ottelusta! Hieno parannus, tästä hyvästä jaksokatsauksessa joukkueenne saa tittelin “2. jakson ryhtiliike”. Mikä tekemisessänne muuttui näiden jaksojen välillä?
leuhka: Pelityylissämme ei hirveästi muutoksia ole koettu, mutta viimeistelyä olemme parantaneet roimasti. Myös yhtenä suurimpana tekijänä oli MouQQa:n siirtyminen alemman pakin tontille tuomaan rauhallisuutta ja avaamistaitoa. Pennun siirtyminen ylemmän pakin tontille toi meille uusia variaatioita, koska pentu entisenä alempana pakkina hoitaa varmistukset todella hyvin. Tämä toi hyökkäyspäähän myös kiekkokontrollia kun nyt meillä häärii hyökkäyspäässä ns "kaksi yptä". Hyökkäyspään muutoksina nanin syöttötaito ja maskipelaaminen on tuonut meille paljon paikkoja ja allekirjoittanut itsekin on iskenyt kovalla prosentilla sisään.

Fettis: Jakson aikana kokoonpanostanne poistui kaksi pelaajaa ja tilalle tuli toiset kaksi. Toinen värväyksistä, stem, ei vielä ehtinyt suorituksiin vaikuttamaan, mutta SUPERNANI jo kentällä luuti ja keräsi hienosti viidestä pelistä +20 tilaston. Miten uudet pelaajat ovat sopeutuneet joukkoonne ja onko vielä uusia värväyksiä tiedossa?
leuhka: nanin tulo joukkueeseen oli loistava lisä syöttöpelaamiseemme ja varsinkin hän on saanut paljon maalintekopaikkoja omalla sijoittumisellaan ja maskipelaamisellaan. stemiä vielä istutetaan joukkueemme runkoon, mutta hänet otettiin tuomaan maalintekotaitoa. Saatamme vielä värvätä yhden tai kaksi puolustajaa, koska nyt meillä on ainoastaan kaksi.

Fettis: Vaikka pelaamisenne onkin parantunut hirmuisesti kauden alun meiningeistä, on lohkossanne edelleen monia erittäin kovia vastustajia. Minkä joukkueen koet lohkonne haastavimmaksi vastustajaksi ja miksi?
leuhka: HC SumB ja heidän pelityylinsä saavat varmasti monet ärsyyntymään. Hyvin organisoitu ja varma puolustuspelaaminen ja todella terävät hyökkääjien vedot saavat varmasti monet pakit turhautuneeksi. 

2. jakson alisuorittaja - Trashers

Pitkä ja kivinen tie on Trashersin kulkema reitti. Ensimmäisellä jaksolla Trashers onnistui saalistamaan kaksi voittoa kuudesta ottelusta, mutta kakkosjaksolla joukkue ei onnistunut saalistamaan ainuttakaan pistettä, kun viidestä ottelusta saldona viisi kirvelevää tappiota. Joukkueen maalierokin on melko karkeasti pakkasen puolella, kun +/- tilasto näyttää saldoa -43, joka on selkeästi liigan suurin. Trashers on päästänyt myös eniten maaleja selkänsä taakse koko liigassa, kun joukkkuetta on rokotettu peräti 73 kertaa.

Haastattelussa Thrashereiden Isoisä

Fettis: Thrashersien kausi ei ole mennyt odotusten mukaisesti, toisella jaksolla kaikki ottelut päättyivät karvaaseen tappioon. Jaksokatsauksessa joukkueenne on noteerattu tittelillä “2. jakson alisuorittaja”. Parempaa on lupa toivoa, mutta jokin mättää. Minkä koet joukkueesi suurimmaksi kompastuskiveksi kuluneen jakson aikana?
Isoisä: no kyllähän sen huomaa että isoisä majailee santahaminan varuskunnassa, eikä ole osallistunut peleihin, eikai siinä sen kummempaa.

Fettis: Minkälaisia tavoitteita olet asettanut joukkueellesi runkosarjan toista puoliskoa ajatellen? Entä henkilökohtaiset tavoitteesi?
Isoisä: No toivotaan että pelitoverit pelaa parhaansa mukaan, henkilökohtaisia tavoitteita ei oikeastaan ole.

Fettis: Jos saisit valita vapaasti joukkueeseesi yhden hyökkääjän sekä puolustajan mistä tahansa Superliigaa pelaavasta joukkueesta, ketkä valitsisit ja miksi?
Isoisä: Hyökkääjäksi Falcon, Koska olen kyseisen kaverin kanssa pelannut vuosia yhdessä. Jos saisin valita kaksi, niin ehdottomasti Pöhnäke olisi toinen. Puolustajaksi valitsisin Beinin, tämä kaveri osaa roolinsa, ja on mukavaa peliseuraa.

EXTRA: Onko intissä kivaa?
Isoisä: NO JOO... Kyllähän täällä aika rientää, suosittelen. PS Tunde hajoilee täällä :D

2. jakson kuumin joukkue - Halberdiers

2.jakso, 7 ottelua, 7 voittoa, 48 tehtyä maalia, 20 päästettyä maalia, maaliero +28 ja A-lohkon kärkisija. Tässä tilanteessa pelkästä joukkueen nimen lukemisestakin saa jo kolmannen asteen palovamman. Halberdiers on todella vaarallinen hyökkäyspäässä ja 48 tehtyä maaliakin 7 ottelussa kertoo tästä jotakin ja joukkueen puolustuspeli on rullannut mainiosti. Saa nähdä jatkaako Pönse ja kumppanit liitoaan kolmannella jaksolla ja löytyykö joukkue yhä lohkonsa kärkipaikalta kolmannen jakson päätyttyä.

Haastattelussa Halberdiersin Pönse

Fettis: Jaksokatsauksessa joukkueenne nimi löytyy tittelin “2. jakson kuumin joukkue” alta. Evolution uvexin tapaan pelasitte puhtaan sarjan voittoja ja useammassa pelissä teitte jopa yli kymmenen maalia. Mikä tekee Halberdiersista tämän hetken kuumimman joukkueen kentällä?
Pönse: Jeah, Eikaitsiinä viimeaikoin pelit on kyl menny tosi nappiin ja se näkyy voitois :D mielestäni siksi ollaan ''kuumimpia'' kun joukkueen peli on menny eteenpäin, kiekko liikkuu hyvin pelaajalta toiselle ja oveluutta löytyy siinä samalla + vedot menny hyväl prossal -b

Fettis: Kokoonpanonne liigajäillä koostuu kolmesta suurta vastuuta kantavasta pelaajasta, mutta neljäs kenttäpelaaja, alempi puolustaja on vaihtunut paljonkin ottelusta toiseen. Eikö “sitä oikeaa” ole löytynyt, vai mistä näin suuri vaihtuvuus johtuu?
Pönse: Haha, naulan kantaa :D Tän asian kans on ollu vähä ongelmaa, toi ap linja on menny vähä sillee et ollaa vaa otettu siihe se kuka on ollu onlines jne :D Mut poffeihin viimeistään valitaan pysyvä alempi puolustaja.

Fettis: Toisessa jaksossa teille ei juuri ollut haastajaa. Ketä pidät lohkonne kovimpana vastustajana ja miksi?Pönse: Jeep :D Zips Don't lie. Siinä on todella kova nippu pelaajia ja kuten näkyy ollaan hävitty niille molemmissa otteluissa. Todella kova hyökkäys + puolustus, siinäpä ne oleellisimmat :-D

2. jakson tulikuumat pelaajat 

Moses, HC TeamJoukkue

  • Joukkueensa tilastoykkönen ihastuttaa illasta toiseen. Tähän mennessä 5 p/o tahdilla pisteitä nakuttanut Moses merkkautti 2.jaksolla huikeat 20+21 tehot kahdeksassa ottelussa ja näin Moses löytyy koko liigan pistepörssin jaetulta toiselta sijalta.

Darkpitt, HC SumB

  • HC SumB:in nuori hyökkääjä pelaa tällä hetkellä elämänsä kautta. Taitavasti kiekkoa pitävä ja hyvin laukova hyökkääjä on nakuttanut pisteitä 4.23 p/o tahdilla.Tehnyt joukkuetoveri reaperin kanssa todella tuhoisaa jälkeä hyökkäyksessä ja Darkpitt löytyykin liigan pistepörssin jaetulta ensimmäiseltä sijalta. 2. jakson pistesaldo: 5 ottelua, 6 maalia ja 18 syöttöä.

MouQQa, Evolution Uvex

  • Evolution Uvexin puolustuksen kulmakivi on noussut koko liigan puolustajien yhdeksi suurimmaksi kärkinimeksi. Antaa jokailta kaikkensa joukkueelle ja se näkyy myös tilastoissa sillä 2 pelatun jakson jälkeen MouQQa löytyy puolustajien pistepörssin kärkipaikalta. 2. Jakson pistesaldo: 5 ottelua, 2 maalia ja 12 syöttöä.

pvh, Kamloops Blazers

  • Kiekkoliigajäiltä Superliigaan siirtynyt pvh on ollut joukkueensa tehokkain pelaaja ja on osoittautunut todella tehokkaaksi hankinnaksi. Ylemmänpuolustajan roolista hyökkääjäksi siirtynyt hyvän laukauksen ja pelisilmän omaava peluri on pelannut todella tasaisesti ja 2. Jaksolla syntyikin tehot: 6 ottelua, 13 maalia ja 12 syöttöä.

Pönse, Halberdiers

  • Joukkuuensa tukipilari kaudesta toiseen. Esittää vakuuttavia otteita hyökkäyspäässä ja pistää vastustajien puolustajat hikoilemaan jokaisessa ottelussa. Todella monipuolinen ja vaarallinen hyökkääjä jonka ehdottomia vahvuuksia ovat pelisilmä ja laadukkaat ja ovelat syötöt. Eikä myöskään maalipaikan tullen Pönse jätä tilaisuutta kovin usein käyttämättä. 2 jakson pistesaldo: 7 ottelua, 14 maalia ja 24 syöttöä.

Tekstit: Bein
Haastattelut: Fettis


Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 11.01.2017 19:22
Luettu: 1522 kertaa

Kommentit
Mbappe 11.01.2017 19:56
Mä hyökkääjä?? ????
Pönse 11.01.2017 20:21
Huig jaksokatsaus, jatkakaa samaa mallii -b
Kratena 11.01.2017 20:46
Saatiin me pisteitä! Conquerors vaan diskattiin )
Kucherov 12.01.2017 11:24
Huig duunii fettis ja bein!
viis 12.01.2017 12:00
Hyvä pönC ????????????????????????
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020