Kirjoitus

Pelaajahaastattelu #3: Anakin

Tervetuloa lukemaan Superliigan kauden kolmatta pelaajahaastattelua johon haastateltavaksi on saapunut Halberdiersin riveissä tuhojansa tehnyt Anakin. Mutta eiköhän päästetä itse herra ääneen.

Terve Anakin! Ensimmäisenä saat ihan omin sanoin kertoa, kuka on Anakin?
- Iltoja! Anakinia ei voi kovin määritellä, Anakin on vahva nimi, Anakin on vahva persoona.. Kyseinen nimi on pilannut monien näyttelijöiden uran, kun kyseistä persoona näytellessään näyttelijää ei enää voinut ottaa tosissaan (Esim. Hayden Christensen). Anakin on hyvis, ei pahis.

Miehen tie vei divarista Roversien riveistä Superliigaan Halberdierssien riveihin, miksi juuri Superliigaan ja Halberdierssiin?
- Joo Roversin joukkuen kaaduttua ei oikein löytynyt kiekkoliigan puolelta itselle sopivaa joukkuetta nopean ajan sisään ja lähtökohtaisesti tätä peliä pelataan hyvällä porukalla tai ei ollenkaan. Tie vei lopulta superliigan Halberdiers joukkueeseen, kun joukkueen ''legenda'' Jaager1 tarjosi ylemmän puolustajan tonttia niin ajattelin että miksi ei.

Miten olet sopeutunut uuteen joukkueeseesi ja miltä pelaaminen on tuntunut?
- Yhteistä historiaa löytyy joukkueen kanssa vanhemmilta ajoilta niin ei käytännössä taktiikan suhteen ole ollut mitään sen kummempia muutoksia. Helposti sopeutuu kun kukaan ei hauku, pelaamisen suhteen myöskin ollut ihan kiva pelata kun tarvitsee vaihteeksi vain puolustaa.

Mitä uskot tuovasi joukkueelle henkilökohtaisella osaamisellasi?
- Varmaan jonkunasteista varmuutta kiekonhallintaan ja rakenteluun. Maalintekoon ei tarvitse keskittyä kun osaajia näyttää muutenkin olevan valmiina, niin pystyy tuoda enemmän rakentelevaa persoona esille.

Mitä henkilökohtaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi, entä mitkä ovat joukkueesi tavoitteet tälle kaudelle?
- Kunhan pysyn joukkueen mukana loppuun asti ja netti kestää niin olen tyytyväinen! Kultaa lähdetään luonollisesti hakemaan ja mahdollisemman ehjää peliä niin voi olla porukka mielisään.

Onko sinulla kiekko.tv:ssä jotain tiettyä joukkuetta tai pelaajaa jota arvostat muita enemmän tai mikä olisi vaikuttanut uraasi huomattavasti?
- Kyllä se on tuo Metroman: Ohjasi vanhempina aikoina kiekon pariin, laittoi vanhalle windows 2000 koneelle netin ja javan niin pystyi jopa itsenäisesti pelaamaan, luultavasti en olisi alkanut pelaamaan kiekkoa ilman kyseistä henkilöä. (Kyllähän tämä näytti silloinki aika tylsältä peliltä)

Jos saisit valita Superliigasta yhden alemmanpuolustajan, yhden ylemmänpuolustajan ja kaksi hyökkääjää joukkueeseesi niin ketkä he olisivat ja miksi juuri kyseiset pelaajat?
- Ap: Rekku (ZIPS) - kiekollisesti varma ja osaa avata pelaajista läpi suht. hyvällä rosentilla
- Yp: Emma (Impact) - Hyvä pelaaja tuomaan oveluutta ja puskuvoimaa hyökkäyksiin. Puolustuksellisesti hyvä karvaamaan kiekko pois.
-H : Loren: Tämä jätkä ei vissiin menetä? Osaa myöskin syöttää hyvin paikkoihin.
-Yh: TheDoctor: Tämä jätkä vissiin tekee?
Saa olla jo hyvä perustelu, miksi kyseinen joukkue ei olisi kova.

Halberdiers on pelannut todella vakuuttavasti tällä kaudella ja kirjoitushetkellä joukkue löytyykin A-lohkon kärkipaikalta. Millä osa-alueella olette olleet vahvoja ja onko jossain vielä parantamisen varaa?
- Vahva viimeistelytaito ja tasaisen varma puolustus ollut avaintekijöitä joukkueen menestykseen. Voittoja ei myöskään haeta yksilötaidolla, vaan joukkueena pelaamisella, niin se tekee kaikkien pelaamisestakin heti kannustavempaa ja mukavavempaa. Parannettavia asioita ovat luultavasti enemmän taktiseen pelaamiseen ja sijoittumiseen olevia tekijöitä.

Kuka on joukkueesi ykköshahmo pukukopissa ja miksi?
- Kai se on tuo Pönse kun meille pelit sopii ja käskee silloin aina paikalle. (Kyseinen pelaaja on myöskin aina äänessä) Ei tarvi minullakaan enää mitään sanoa. (y)

Sitten vielä hieman kysymyksiä niin
kiekkokaukalon ulko- kuin sisäpuoleltakin.

Muonituskeskus vai opiskelijaruokala?
- Muonituskeskuksen torstai: Lenkkimakkaraa ja hernekeittoa pannarin kera niin ei taida olla epäselvyyksiä..

Muna vai kana?
- Riippuu minkä näköinen muija miettii kyseistä kysymystä. Lähtökohtaisesti veikataan samaa niin liekki leimahtaa. (Muna tietenkin ekana) Tästä ei voi tulla härskejä ajatuksia mieleen.

Falco vai Fettis?
- Falco varmaan ensimmäisenä tuli mieleen, mutta Fettis on kyllä viimeaikoina tuonut vähän tunteellista puoltaan enemmän esille niin varmaan ääneni menee sitten Fettikselle. (Tälle nickille kiitos)

Blondi vai brunette?
- Brunette

BMW vai Audi?
- Uskon laatuun, eli BMW

Kiitos haastattelusta Anakin! Loppuun vielä vapaa sana, voit toivottaa terveisiä tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Voit myös kertoa kenet juuri sinä haluaisit nähdä seuraavaksi pelaajahaastattelussa.
- Pelataan kausi kunnialla loppuun, vältetään gonailua, niin en minäkään gonaile. Junnuille: Muistakaa pelata kiekkoa kun valta on nykyään teillä; Jos äiti katkaisee netin, laitatte puhelimennetin päälle, jos äiti katkaisee sähköt, läppärissä riittää virtaa vielä joksikin aikaa.. Enää kiekkoa ei voi varkaiten pistää kiinni niin nauttikaa tilaanteesta viimeiseen asti.. Vaihteeksi joku Johtokuntalainen haastateltavaksi

Kirjoittanut: Jamo
Julkaistu 19.01.2017 11:09
Luettu: 1257 kertaa

Kommentit
Fettis 19.01.2017 11:16
Artikkelin kirjoitti Bein, muokkautuu sivullekin kun oikea kaveri pääsee koneen ääreen.
Hayley 19.01.2017 11:34
On se äijjä, hyvä Ana!
Jaager1 20.01.2017 12:31
Onc kone! :D
Arya 20.01.2017 16:40
Tätä onki kaivattu, hyvä ana
Suxman 22.01.2017 21:08
Mua voi haastatella seuraavaksi
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020