Kirjoitus

3. jaksokatsaus

3. jakson kuumin joukkue - Kamloops Blazers

Kauden edetessä A-lohkon toiseksi arvioitu Kamloops Blazers on parantanut otteitaan jatkuvasti ja kolmannella jaksolla joukkue ei kärsinyt ainuttakaan tappiota, kun kuudesta ottelusta täydet kuusi voittoa, joista yksi jatkoajalla ja loput varsinaisella peliajalla. Kamloops rokotti vastustajaansa jopa 38 kertaa kuudessa ottelussa ja omissa ei soinut kuin 15 kertaa. Kamloopsin runkopelaajat Bein, pöhnäke ja TheDoctor ovat esittäneet vakuuttavia otteita ja kemiat aikaisemmilta kausilta näyttäisivät olevan vielä tallessa. Myöskin uutena pelaajana Offseasonilla joukkueeseen liittynyt pvh on osoittaunut todella onnistuneeksi hankinnaksi. 

 3. jakson paras hyökkäys - Evolution Uvex

3. jaksolla ryhtiliikkeen tehnyt joukkue jatkoi samaa rataa myös kolmannella jaksolla ja uudet pelaajat nani ja stem ovat tuoneet hyökkäyspeliin todella paljon lisää vaarallisuutta. Evolution Uvex ei pelannut 3.jaksolla kuin ainoastaan neljä ottelua ja näissä otteluissa joukkue rankaisi vastustajaansa peräti 31 kertaa, joka tarkoittaa 7,80 maalia per ottelu. 18.1 Phoenix Rising sai kokea Evolution Uvexin hyökkäyspelin vaarallisuuden sillä Uvex rokotti vastustajaansa peräti 17 kertaa.

 3. jakson paras puolustus - Halberdiers

2. jakson kuumin joukkue porskuttaa tällähetkellä huimassa 11 ottelun voittoputkessa eikä joukkueelle näytä olevan pysäyttäjää. 3. jaksolla neljä ottelua pelannut Halberdiers esitti todella vakuuttavaa puolustuspeliä ja näissä neljässä ottelussa päästettyjä maaleja kertyi ainoastaan 10 kappaletta. Joukkue on myös A-lohkon toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue ja se on kova suoritus joukkueelta, jolla omien sanojen mukaan on ollut vähän ongelmia puolustuspään peluutuksissa. Nyt kuitenkin Halberdiers on saanut riveihinsä ja puolustukseensa kovan vahvistuksen, kun Mäki liittyy joukkueen vahvuuteen.

3. jakson ryhtiliike - Phoenix Rising

Hieman ailahtelevasti pelannut Phoenix lauma ei pelannut 3.jaksolla, kuin neljä ottelua, mutta onnistui saalistamaan näistä neljästä ottelusta tärkeät kolme voittoa ja yhdeksän pistettä. Toki mukaan mahtui myös rökäletappio Evolution Uvexille, mutta muuten joukkue esitti todella vahvoja otteita ja jakson päätyttyä Phoenix Rising löytyykin B-lohkon sijalta #4. Joukkueesta voisi myöskin ottaa esille vanhan liiton tekijän kenet varmasti jokainen tämänhetkinen kiekonpelaaja tietää, tämä kaveri löytyykin myös Phoenix Risingin sisäisen pistepörssin kärkipaikalta tehoin 7+22=29 ja hän kantaa nimeä Kaakkuri. Myöskin GAYmajava ja wololo ovat esittäneet vahvoja otteita.

3. jakson alisuorittaja - Manchester

Heikkoja esityksiä kentällä, ei ainuttakaan pelattua ottelua 3. jaksolla ja diskaus liigasta. 3. jakson farssi olisi parempi titteli kuvaamaan tätä joukkuetta. Ei näin.

3. jakson tulikuumat kentällinen

Parhaat hyökkääjät

leuhka, Evolution Uvex

  • 3. jaksolla tiensä pistepörssin kärkeen raivannut leuhka pelasi erinomaisen jakso ja tehojakin kiertyi tilille kiitettävästi. leuhka pelasi 3. jaksolla neljä ottelua ja näissä neljässä ottelussa syntyi käsittämättömät 26 pistettä, kun maaleja kiertyi tilille 19 kappaletta ja maaliin johtaneita syöttöjä leuhka antoi seitsemän kappaletta.

Mumba, Berries

  • Myöskin joukkueen Berries nuttua kantava Mumba pelasi erinomaisen jakson. Mumba oli mukana viidessä ottelussa 3. jaksolla ja näissä kolmessa ottelussa pistepörssin viidenneltä sijalta löytyvä Mumba rankaisi vastustajaa peräti 17 kertaa ja maalin johtaneita syöttöjä Mumba jakoi kahdeksan kipaletta. 3. jaksolta kiertyi siis tilille 25 pistettä.

Paras ylempipuolustaja

Darkpitt, HC SumB

  • Sensaatiomaista kautta pelannut nuori puolustaja on esittänyt vahvoja otteita läpi kauden. Vahvat otteet jatkuivat myös 3. jaksolla, kun HC SumB:bia edustava ylempipuolustaja merkkautti tililleen tehot 3 + 10 = 13 viidessä pelatussa ottelussa. Darkpitt löytyy myös koko liigan pistepörssin toiselta sijalta, joka on todella kova suoritus ylemmänpuolustajan roolia kantavalta pelaajalta. Potentiaalinen ehdokas kauden parhaaksi ylemmäksi puolustajaksi.

Paras alempipuolustaja

Tutka, HC Nuha

  • Myös ylemmänpuolustajan tontilla operoinut Tutka on ehdottomasti ollut HC Nuhan tärkeimpiä pelaajia. 3. jaksolla tehot 3 + 6 merkauttanut Tutka ei välttämättä ole hirveässä loisteessa tilastojen merkeissä, mutta pelikentällä otteet ovat perusvarmoja eikä virheitä pahemmin näy. Todella tärkeä palanen joukkueelle, pystyy pelaamaan niin alempaa- kuin ylempääkinpuolustajaa ja Tutka löytyykin joukkueen sisäisen pistepörssin kärkipaikalta.

Kirjoittanut: Jamo
Julkaistu 29.01.2017 09:33
Luettu: 1362 kertaa

Kommentit
leuhka 30.01.2017 16:53
Käsittämättömät 29 pistettä, 4gp 19+10
Poolparty 31.01.2017 15:39
Mitenhän joku leuhka ja mumba jakson parhaat hyökit?
leuhka 31.01.2017 16:59
kuka oot
Poolparty 01.02.2017 17:56
Oon Jese Pool party mies järjestäjä bile poika än höö älläst! :)

Nyt on sinun vuorosi vastata samaan kysymykseen.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020