Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko Halberdiers - Exodus

A-lohkossa toiseksi sijoittautunut Halberdiers saa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaansa B-lohkossa seitsemänneksi sijoittuneen Exoduksen. Molemmilla joukkueilla on omat vahvuudet ja heikkoudet eri osa-alueilla. Molemmissa joukkueissa on pelaajia, jotka ovat joukkueidensa runkopelaajia ja ovat edustaneet joukkueita jo monet kaudet. Tässä sarjassa joukkuepeli korostuu vahvasti.

Tilastojen vertailu
Voitot: Halberdiers 14 vs. Exodus 9
Tasapelit: Halberdiers 0 vs. Exodus 0
Tappiot: Halberdiers 4 vs. Exodus 12
Tehdyt maalit: Halberdiers 86 vs. Exodus 82
Päästetyt maalit: Halberdiers 52 vs. Exodus 105
Plus/miinus: Halberdiers +34 vs. Exodus -23
Pisteet/ottelu: Halberdiers 2.33 vs. Exodus 1.20

Halberdiers
Kauden alussa kausiennakossa kuudenneksi arvioitu Halberdiers ylitti reilusti odotukset ainakin kausiennakkoon verratessa, vaikka joukkueen kovuus on ollut tiedossa. Runkosarjassa Halberdiers teki lohkossaan kolmanneksi eniten maaleja ja puolustuspäässä joukkue oli lohkonsa toiseksi tehokkain. Kyseiset tilastot kertovat varmastikkin joukkueen hyökkäys- ja puolustuspään tasaisuudesta, tätä tilannetta voi varmaankin verrata sanontaan “hyökkäys on paras puolustus” tai toisinpäin. Halberdiers kolmikko Pönse, Anakin & Hayley ovat pitkälti vastanneet joukkueen menestyksestä ja jokainen pelaaja tässä kolmikossa onnistui rikkomaan kauden aikana 40 pisteen rajapyykin. Ainoana kysymyksenä pintaan nousee, kuka on Halberdiersin puolustuspään viimeinen lukko ja miten hän sopeutuu viimeiseksi niitiksi Pönse, Anakin & Hayley kolmikon remmiin.

Exodus
Lohkonsa seitsemäntenä kauden päättänyt Exodus lähtee taistelemaan jatkopaikasta vahvan runkosarjan pelannutta Halberderssia vastaan. Viime kaudella Exodus pudotuspelitaival töppäsi heti ensimmäisellä kierroksella, jossa vastassa olikin kas kummaa Halberdiers, jolloin joukkue tippui suoraan kolmessa ottelussa. Nyt Exodus pääsee hakemaan revanssia ja joukkueella on varmasti kova halu näyttää, ettei vastustaja tule tällä kertaa niin helpolla pääsemään. Exoduksen kausi oli aika-ajoin melkoista vuoristorataa, mutta joukkue onnistui saalistamaan tarvittavat pisteet pudotuspelipaikan varmistamiseen. Exoduksen ehdoton kantava voima pudotuspeleissä tulee olemaan Purfect, joka teki runkosarjassa yli puolet joukkueensa pisteistä. Myöskin Kulakov tulee olemaan isossa roolissa Purfectin rinnalla.

Arvio
Viime kauden pudotuspeleissä Halberdiers onnistui saalistamaan päänahan Exodukselta suoraan kolmessa ottelussa. Halberdiers pelasi todella vahvan runkosarjan, kun puolestaan vastustaja Exoduksen kelkka kulki vuorotellen ylä- ja alamäkeä. Halberdiers lähtee sarjaan selvänä ennakkosuosikkina ja Exodus laittaa vastaan minkä pystyy. Halberdiers etenee puolivälieriin 3-1 otteluvoitoin.

Ennakon tekijä: Bein

Kirjoittanut: Jamo
Julkaistu 08.02.2017 14:06
Luettu: 787 kertaa

Kommentit
Rekku 10.02.2017 21:50
maaleja aamukov!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020