Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko Kamloops Blazers - HC Nuha

Rutkasti verkkoa heiluttaneena joukkueena tunnettu Kamloops Blazers kohtaa klassikkovastustaja HC Nuhan. Molemmat joukkueet ovat ex-kultamitalisteja Pro Leaguesta ja Nuhalta mestaruuksia löytyykin peräti kaksi. Sarjassa tullaan näkemään vanhojen kettujen hihasta vedettyjä temppuja ja uudempaa sukupolvea edustavaa energiaa. Jännittävä taisto luvassa.

Tilastojen vertailu
Voitot: Kamloops Blazers 12 vs. HC Nuha 8
Tasapelit:
Kamloops Blazers 0 vs. HC Nuha 0
Tappiot: Kamloops Blazers 5 vs. HC Nuha 11
Tehdyt maalit:
Kamloops Blazers 76 vs. HC Nuha 69
Päästetyt maalit:
Kamloops Blazers 55 vs. HC Nuha 95
Plus/miinus:
Kamloops Blazers +21 vs. HC Nuha -26
Pisteet/ottelu:
Kamloops Blazers 2.06 vs. HC Nuha 1.25

Kamloops Blazers
Kyseessä on suuren hehkutuksen siivittämä joukkue jonka runkosarjaralli vastasi pääosin odotuksiamme. Kolmas sija ja 21 plussan maaliero pitävät Kamloopsin edelleen vaihtoehtona mestaruustaistoon. Aikaisempiin kausiin verratessa hiljattain päättynyt runkosarja on ollut lievä poikkeus heidän historiassaan - maaleja syntyi vain 76 kappaletta. Se on kelvollinen määrä mutta tässä tilanteessa oikeuttaa kyseenalaistamaan joukkueen maalintekovoiman. TheDoctor ei ole onnistunut takomaan kuin 18 maalia 10 ottelussa mikä on harvinaisen vähän tälle kaverille. pvh ei ole samankaltainen maalinsylkijä mutta pystynee korvaamaan tämän muilla osa-alueilla. Silti herää kysymys siitä, että riittääkö se kokemusta pursuavaa Nuhaa vastaan? Heräävätkö tohtorin kirurgikädet jälleen elämään pudotuspelien kynnyksellä?

HC Nuha

Perinteistäkin perinteisempi HC Nuha on joutunut viimeisimmät kaudet tuskailemaan keskikastin joukkueena eikä tämä fakta ole muuttunut toistaiseksi mihinkään. Massakokoonpanolla liikenteessä oleva joukkue värväsi alkukaudeksi mm. Washington Capitalsista tuttuja kasvoja jotka onnistuivatkin napsimaan muutaman voiton, mutta heidän taipaleensa päättyi yhdessä vaiheessa kuin seinään ja sitten jatkettiinkin omalla porukalla. Runkosarjassa Rye oli ainut, joka ylsi kaksinumeroiseen lukuun maalien saralla. Sama ongelma nähtiin myös viime vuonna, sillä Nuhalta ei tuntunut löytyvän maalintekijää. Rye on all-round pelaaja joka osaa muovautua vastustajan pelityylin mukaan. Se on hyödyksi erityisesti arvaamattomia, TheDoctorin kaltaisia yksilöitä vastaan. Kentälle valikoitunee saman sävelen omaava nelikko joka koostuu mitä luultavammin HC Nuhan ydinpelaajista.

Arvio
Joukkueiden viimeisin liigakohtaaminen on lähes vuoden takaa jolloin Blazers oli parempi luvuin 3-4. Pelaajia on tullut ja mennyt mutta runko on säilynyt pääasiassa samana. Tuttu pari jonka sarjan uskoisin olevan viihdyttävä ja josta voitaisiin uumoilla tulevaisuudeksi klassikkoderbyä mikäli eläkepäiviä ei vielä nähdä horisontissa. Kamloops voittoon 3-1.


Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 08.02.2017 20:37
Luettu: 613 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020