Kirjoitus

Neljännesvälieräennakko Berries - Phoenix Rising

Sain luotettavasta lähteestä tietoa kyseisen parin edellisestä kohtaamisesta. Silloin Phoenix Rising joutui varsinaiseen verilöylyyn. Phoenix hävisi jokaisella osa-alueella Berriesille eikä heillä ollut minkäänlaista saumaa voittoon. Ovatko asetelmat muuttuneet tähän kohtaamiseen tultaessa?

Tilastojen vertailu
Voitot: Berries 10 vs. Phoenix Rising 9
Tasapelit: Berries 0 vs.
Phoenix Rising 1
Tappiot: Berries 6 vs. Phoenix Rising 7
Tehdyt maalit:
Berries 92 vs. Phoenix Rising 88
Päästetyt maalit:
Berries 59 vs. Phoenix Rising 81
Plus/miinus:
Berries +33 vs. Phoenix Rising +7
Pisteet/ottelu:
Berries 1.83 vs. Phoenix Rising 1.58

Berries
Samalla kokoonpanolla kaudesta toiseen jatkava Berries pysyttelee samoilla linjoilla menestyksen suhteen mitä edelliskausillakin. Tilastot näyttävät reilusti plussaa ja kotietukin ehdittiin pudotuspeleihin haalia. Kuten sanottu, kokoonpano on pysynyt lähes muuttumattomana jo usean kauden ajan. Näin voisi sanoa myös Phoenix Risingista joten joukkueet voidaan laittaa samalle viivalle pelaajien yhteensopivuutta vertaillessa. Se, kumpi vetää pidemmän oljenkorren on kuitenkin vielä pimennossa. Yhtään liioittelematta tätä paria voisi sanoa neljännesvälierien tasaisimmaksi. Kauden 3/16 tapaan Mumba toimi jiikerin ohella maalintekijänä. Jälkimmäisenä mainitulla ei ole ollut kuitenkaan yhtä tehokas kausi, syystä tai toisesta. Tutkaparina heidät oletettavasti tullaan kuitenkin näkemään. Allekirjoittanut näki Mumban perjantain ja lauantain välisenä yönä regittelemässä eikä hän vaikuttanut olevan ainakaan silloin iskussa. Ongelmana taisi olla tässä tilanteessa liika alkoholi. Lopputulos tulee riippumaan paljolti pelaajien senhetkisestä pelikunnosta.

Phoenix Rising
Tältä joukkueelta ei kauden alkaessa osannut odottaa vielä juuri mitään. Selvää oli, että pakko on hajallaan, jopa niin hajallaan että Kaakkuri jouduttiin laittamaan vastuuhenkilöksi. Tieto joukkuetta sen historiassa kantaneiden KARHU:n ja Jakke:n motivaatiopulmista vaikutti joukkueeseen syvästi. Kaakkurin ja Instagramin pelatessa aktiivisesti jostain kuitenkin aina saatiin revittyä lisäksi ne kaksi pelaajaa ja pelit pelattua. Mikä vielä parempaa - lopputulos yllätti positiivisesti! Hieno lohkon viides sija ja paikka pudotuspeleissä varmistui. Runkosarjan viimeisissä otteluissa otettiin hienoja päänahkoja, kun kaksikko Jakke - Wololo (Äffä) pääsi maalinteon makuun. Tätä mainittua kaksikkoa toivoisin pudotuspeleissäkin nähtäväksi. Mikäli niin onnekkaasti käy että aikataulut natsaavat niin jaksan uskoa Phoenixin voittoon tästä otteluparista. Helppoa siitä ei kuitenkaan tule, varsinkaan jos Kaakkuria peluutetaan, mutta täysin mahdollista! Mielenkiintoinen ottelupari, tätä olisi mukavaa olla todistamassa katsomosta käsin.

Arvio
Nallekarkit tuntuvat olevan tasan molemmissa pusseissa tähän sarjaan lähdettäessä. Molempien joukkueiden peli on aika-ajoin ailahtelevaista joten tässä voi käydä miten vain. Kaikkien rattaiden rullatessa yhteen uskon Jaken ja Wololon pistävän Berriesin nippuun useita kertoja otteluiden aikana ja näin ollen näkisin Phoenix Risingin voittavan 2-3.

Ennakon on tehnyt Falco & Fettis


Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 12.02.2017 17:58
Luettu: 616 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020