Lehdistötiedote

Apinalauman paluu !

Tervehdys kiekkoväki !

Siitä on kulunut jo neljä kautta kun viimeksi Firma nähtiin Superliigan alaisuudessa !
Kaikkihan muistaa miten viimeksi kävi kun smirklailtiin Divarissa mukana.... Kyllä oi kyllä, ei löytynyt vastustajaa ja kultamitallit matkasivat Apinalauman kapeahkoon "palkintokaappiin".. Toki tästä on jo melkein kaksi vuotta aikaa ja isoja ns muutoksia/menetyksiä on joukkueessa tapahtunut tänä aikana mm. kaikkien tuntema ja kaikkien aikojen paras pelaaja Jebsu ja myös värikäspersoona bisan!  Toki meillä on kyseisen kauden pelaavasta kokoonpanosta jäljellä Stana ja cero !


Mutta ei tuosta sen enempää menneet ovat menneitä ja nyt lähdemme väritämään uutta paluuta Superliigan Divariin.. Rosterihan meillä koostuu tällä hetkellä pelkistään jo Apinalaumassa ennestään pelanneista pelaajista!
Hyökkäyksestä löytyy Mythology (1.Kausi laumassa takana), Stana (3.Kautta laumassa takana) ja Edit (3.Kautta laumassa takana).. Ja puolustuksesta bigone (3.Kautta laumassa takana) ja cero (1.Kausi laumassa takana) !


Joten yhteispelin muodostumisella ei ole ongelmaa kun historiaa on jonkunverran takana päin ja muutama harkkapeli 4vs4-formaatilla on sen myös osoittanut! (12gp, 6-3-3 saldolla)


Mutta missä on Lauman pojat viettäneet tämän melkein kaksivuotta ennen paluuta firmaan ?!
- No minäpä kerron !

Edit, Kävi viilettämässä viimeksi liiga kaukalossa viime syksynä Superliigan puolella Pelicansin riveissä ja se kausi päättyi pronssimitaliin ja tämä vaarallinen kärki merkauti tehot.. 19gp 31 + 28 = 59 +21, Joten Editiltä voi odottaa tehoja myös tänä syksynä divarissa mikäli mies itsensä löytää kiekkoon !
Ja yhden KiekkoCupin hän pelasi kesällä 2018 HC PutPutin riveissä.. (5gp 6 + 4 = 10 -4)

Mythology, On pelannut neljänä eri kautena ja neljässä eri seurassa Superliigaa/1.Divaria.. Kyseinen joka paikan höylä merkautti näissä matseissa tehot.. (30gp 24 + 39 = 63 +34) Joukkueissa: Guns N Roses, Bears, Kalevan Pallo ja Jerusalem (1.div) ja myös yhden Kiekko Cupin HC PutPutissa (5gp 0+4 -6)

Stana, On pitänyt Editin tavoin pientä hiljaiseloa liiga kentiltä mutta ei toki tarkoita sitä etteikö olisi yksi sarjan top pelaajista.. Tähän hiljaiseloon mahtuu superin puolelta kaksi kautta joukkueissa, Löylynheittäjät ja Guns N Roses.. Kiekkoliigan puolella Stana on nähty yhdessä Kiekko Cupissa höntsäilemässä The Unitin ja HC PutPutin riveissä myös yhtenä kautena hän pelasi Kiekkoliigaa Los Bombarderoksen riveissä merkautaen tehotilastoihin lukemat (7gp 6 + 4 = 10 -4)

cero,
On ollut tähän aikaväliin joukkueen aktiivisin mies liigakentillä! Kyseinen herrasmies ja ehkä joukkueen ainut ei "rääväsyy" on hakenut kovuutta Kiekkoliigan puolelta ja yhdeltä Superliiga kaudelta..
Kiekkoliigan puolella cero on edustanut Old & Notoriusia kolmen kauden verran ja kahdessa Kiekko Cupissa Team Jokeri HC.. merkautaen tehotilastoihin saldon (70gp 6 + 47 = 53 -109) ja Superliigan puolelta Carribeania tehomerkinnöin (8gp 0+10 -26)

bigone, On neppailut neljänä kautena Superliigassa/2.Divarissa.. Ja joukkueet ovat olleet, Guns N Roses, Pelicans jossa kausi päättyi pronssiin, Chicago/Spirits ja kakosdirren puolella Tuomisen Veljekset !
Tehotilasto firman presidentillä näissä peleissä näyttää lukemia.. (29gp 9 + 29 = 38 -4)....
+ Kaksi Kiekko Cuppia HC PutPutissa ja Metsän Kiekossa...


Siinäpä oli vähän nippelitietoa noin äkkiseltään missä tämä aika on kulunut (todella hiljaa) ilman firman värejä..
Tulevan kauden mietteethän voit lukea Johtokunnan julkaisemasta "Joukkueiden fiiliksiä alkavan kauden kynnyksellä".. Sieltähän selviää että olemme tosissaan lähdössä pelaamaan ja hakemaan kultamitalleiden kaveriksi palkintokaappiin jotain hyvväää :P

Podcastista kävi selväksi jo millä kokoonpanolla lähdemme alkavaan kauteen jota ennen humble oli saanut faktoja ettei Spearsin tarvinut toimia yhtä hyvin kuin Kemin Arvauskeskus konsanaan =D

Joukkueessa fiilis ja henki on tällä hetkellä parempi kuin koskaan ja  kaikilla hirvee hinku päästä vääntämään taas Apinalauman logolle divari mittelöitä... Apinalauman väki toivoo kaikille tsemppiä tulevaan kauteen ja pidetään huoli ettei tiimejä kaadu kesken kauden sillä sehän on ihan perseestä :DPS. Jos koet olevasi helvetin kova pelaaja voit hakea tiimiin sillä ehkä yksi mahtuu matkaan yökkääjän tai ypn paikalle !

Kirjoittanut: Apinalauma
Julkaistu 16.08.2019 17:31
Luettu: 609 kertaa

Kommentit
Sjögren 16.08.2019 19:46
Hieno kirjoitus.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2020